Match i Malmö, nu tisdag!

Match i soliga Malmö i söndags, sjukt jävla varmt men sjukt jävla värt!

Jag, helt solklart gjorde säsongens bästa match! äntligen börjat svinga som man ska och slagena var fiiina!
tror det blev 3/4 i slag, alla line drives och den sista som jag inte klarade var suppper för jag hjälpte Alex tror jag att det var, att ta ett poäng, tror även säsongens första för han, han har bara spelat 2-3 matcher så grattis ;)
Jag snodde 2 baser, från ett till tre, dock blev jag bränd på 3de, felaktigt, men, vi hade bara en domare och det var alldeles för mycket rök för att se, det gjorde heller inget för jag hade inte hunnit hem, blev en strike out på nästa slagman. och därefter blev det fördel oss när han kompade ut en spelare i Malmö hhe :) whatever, säg inte imot domaren så äre!
Jag började på left field, hände inte alls mkt där 1 lyra inget mer i första, andra spelade jag dom 4 sista inningarna på center field, 3 eller 4 lyror, inga error! super skönt!

Highlights!
  • Brian stal runt 10 baser, även home run in the park!
  • Bra jobbat på kullen av Jimmy och BJ
  • Sjukt starkt av Juha och klara av 2 matcherna bakom hem plattan!
  • Slagningen har släppt rejält för alla, vi kan slå om vi vill! Aggresive!!!!
Matcherna slutade 4-14 och 2-12! Vinst i båda :) och båda matcherna gick till 7 inningar!

Soligt, otroligt varmt, massor av vatten, säkert 3-4 liter per skalle hhaa :) skönt att planen låg vid vatten så vi kunde bada direkt efter (nudist bad) hahaha om jag ska tillägga det, såg dock inge vackert, mest damer? tanter? hhah gammal skåp mat på 50+, minst!!! haha

slapp måndag, mest tjöt om allt o inge med mor :/ får se hur detta slutar, låter inge vidare iaf!

flytt och inflyttningsfest!

Bechelibechan flyttade idag, i stort sett flyttade han, eller ah han och hans momma, vi är inte riktigt klara ännu men snart :D

så, hela dagen fram tills nu har spenderats på flytt och lite tai mat ;) gottit! thx!

nu är ja i fullgång och taggar för stoffes inflyttningsfest! ja kom precis ur duschen efter flytten liksom, så lite kläder, hög musik, lite affär, lite öl, lite mera öl och sen stoffe ;) så! måste rappa på!

juste, match i malmö imorgon :/ seeegt älle? men ja kanske "slipper" Sölvesborg resan iaf! vill inte säga slipper för jag vill verkligen spela, men det kan bli tajt, vi får se hur de blir :D

som sagt, malmö imorgon, halv 6, senast 6 åker vi från skövde, så.. hoppas inflyttningsfesten och krogen blir lugn ikväll :D ni känner igen de där right? haaha :D
Nooog för stunden nu måste ja "dralla?" nepps! jag måste dra!

Jag älskar dig, glöm aldrig det //Wallin

Rubrik?

till att börja med, bloggens framsida har blivit fräsigare, ett litet lyft så blev allt kanon ;) bra där!

fan, har inte gått o lagt mig ännu, ska inte heller göra de på en stund, ska väcka morsan vid 6 tiden så ja kan få lite pengar, grilla ikväll :) (hon ska även upp då så ni inte tror ja är taskig och väcker henne bah för pengar hehe) :D
Kan ju även vara jobbig och väcka Sandra, känns som en riktigt bra idé haha :D ska fan gö de!

träningsvärk har vi gott om :| helt död fan.. skulle bloggat igår när ja kom hem (hade ja tänkt) men min mage satte lite stopp för mig :S hade feting ont i magen och mådde allmänt piss! men de ha gått över! så de känns bra :D

Nepps nepps, nu ska jag spela lite och vänta på frukost om ca 1 timma :)

ha de gött pöjka!

GG, BW och lille ÖB!

"påminn mig om att inte bo med dig"

ligger och kollar på fotboll och kikar efter lite lägenheter, Sverige började starkt och tryckte in första bollen efter 7 minuter.
Sverige skulle öka sin ledning till 2-0, den kom på en straff efter 15 minuter spelade.

Serbien fick styrka efter ett misstänkt rött kort på en av deras spelare, men det blev endast gult.
Sverige blev då upprörda och spelade mer aggresivt, då kunde Serbien lugna ner sig och göra sitt första mål.

Sverige skulle åter igen göra mål, inte långt efter Serbiens, ett konstigt och tveksamt uppspel skulle sluta med en långsam rullandes boll in i mål!
Sverige leder nu alltså med 3-1 efter 36 minuter spelade. nu ska jag vara snäll och lämna fotbollen utanför!

Tränat som attan idag :P haha, jobbig träning faktist, eller, ne träningen var inte jobbig men straffen var jobbig, av alla fel man gjorde fick man straff :) Spagetti-ben.se

Ska passa på att duscha nu i pausen på fotbollen, sen vetti fan vad det blir av :)


Majonäs och bostad, haha så kul!

Allt är okej igen, im back!

inlägget igår, ehm, ja, inlägget igår... va fan, ne men fan, eller fan, typ.. fan! haha :) ingen läste igår, ellerhur? problemet just nu, det är att jag vill skriva, men vet fan inte vad ja ska skriva om..

Någon som har ett jobb till mig? (A) i såfall finns jag på [email protected]
smyg reklam för en arbetslös liten pojk!

Hmm, ja skulle för ett litet tag sen börjat på en ny header, har inte kommit så långt på den, kanske dax att göra klart? :) jo men så får det bli, vill ha lite förnyelse här.

För övrigt idag har jag sökt lite jobb, slappat, slappat lite mer, nu in på kvällen har jag tränat..
Strax därefter kom en sjukt efterlängtad och skön dusch. och där efter goooda ost o gurk mackor, och oboy så klart :)

Hepps, ingen header blir klar om man sitter o skriver här :)

our time is short
this is our fate
im yours!

klart man ställer upp bah

» Wallin säger:
skriv en fiiiin blogg till mig och mina läsare på min blogg :D

» Wallin säger:

skriv va fan d uvill D:

hej boys and girls! jag bidrar till världen nu med att pleasa min kvinna nere i skövdes behov. han bad ju om en stoooor-stor tjänst, och utan betalt lovade jag, som superbloggare, att blogga i denhär mobbade lilla bloggen. närå okej nu ska jag ge mig:D tänkte ju uttnyttja "skriv vad fan du vill" till max.. började hela skiten med att lägga in en sööötsöt bild på kvinnan med mitt fina diadem med rosett :)))) vet att du älskar bilden.

nej men vet ni vad? hejsan allesammans.
jag har ingen aning om vilka som läser dethär men förhoppningsvis är det någon mer än bara jag. och benny då :)))) som en piskad hund gör du allt jag gör:))))) hahah skoja, men iallafall så tänkte jag bara meddela att benny ikväll inte har tid för oss/bloggen för han och lilla bechis ska kolla på film? om jag fattade det rätt. idag har haaaan.. öööhm.. jo! varit på nått kalas. för någon kusin? om jag fattade det rätt? hela dagen. ända från 12. och deppig för han inte tog med vip-telefonen var han också. t-t-t.

pojken är detaljrik. gör det lätt för mig att blogga från honom! ööhm, jo men det va hans dag. 23.23 :D njaaaaaa, vad ska jag skriva mer? här bredvid har vi en till favoritbild of his som glädjer mig att se sicken charmig bhenyliten jag skaffat mig:))) som ni alla vet är ju benny jävligt ovärd men vi älskar han ändå. för någon konstig jävla anledning. fnizzzzzeeeeeee. näe men seriously, du vet att jag älskar dig! hoppas du älskar mig trots denhär bloggen om dig :D tänk på att jag kan vara såååå mycket hemskare med tanke på att jag fick skriva vaaaaad jag än ville!

nej nu hoppas jag verkligen på att du kommer hit så jag får pussa lite på dig trots att du briljerar som vi ser på bilderna. i'll be waiting. män asheghe to hästam!

/signing out, yours truly, sandraaa! (http://korvblogg.blogg.se ...eller sa du nått om att jag inte fick gratis reklam? höhöööö)


blev inge blogg igår inte.

började faktist på en blogg igår men kom inge vart :) får väll sammanfatta lite idag !

Igår, sova sova sova, känns faktist som att jag spenderar den mesta tiden här i sängen! ne men efter att jag dratt mig klar igår, så började jag på mitt cv, och gjorde klart det.
Åkte ner till arbetsförmedlingen och skrev in mig och det är bra, så får jag väll hoppas att ngn kan hitta mig hahaha :) får ju även söka som fan brevid men iaf, att skriva in sig är viktigt :)
På kvällen där så skulle ju "klassen" ut, blev det så? hepps, endast 3 från klassen kom med, men vi hade fett kul iaf :) 19:19! men, ahh va fan det hände igår, mest kul med Mikkiz och Simpan och dylikt folk som var ute :D

Nu idag,
ehh vakna, dryyga, dryyyga lite till.. förlåt baby för mig imorses, var väll inte rätt person att prata med antar jag, hoppas du fööörlåter lilla söta rara miiig <3
Hoppas jag iaf :) för övrigt idag? slappat och städat lite lätt, inte mkt mer, nu ikväll tror jag det blir film. så är det väll sagt hehe.

Ska försöka göra mina läsare lite glada och slänga in en blogg inatt.. och lite bilder hade jag väll tänkt!


inga knutar är för hårda för oss två!

läget är inte okej...

ingen blogg nu, det funkar verkligen inte..

Jag älskar dig :(<3


fanns så mkt igår och så lite idag!

15:15, vi kan ju börja där!

Vidare! Matchen, tar en snabb genomgång!
En vinst och en förlust, nöjd med allt utom den första matchen när vi tappade en 7-3 ledning efter 3de inningen till 11-18, matcherna slutade 11-18 och 10-0!

a profit and loss, satisfied with everything except first match when we lost 7-3 lead after the third innings to 11-18. The games ended 11-18, and 10-0!

Så det får räcka :) ja borde skrivit igår :O har verkligen tappat allt ja skulle skriva om, fanns massor :S får tänka på det så länge, fortsätter med söndags kvällen, trevlig utgång med simon, madde, linda och beeech!
Och fylletaxi Helmut? haha, bech blev nog åksjuk tror ja! verkar så iaf :)) men det var kul hehe, eller, "sånt händer" hahaha!

Okej, måndag! första dagen som arbetslös, trevligt, arbetsförmedlingen var inte okej, sjukt fett jävla helvetes fan mycket folk! jag gick typ hem med en gång och gjorde papprena, fan när jag tog kö lapp var det 117 st före :S fuck that! 1,5 timma innan dom stänger -.-
jaja, snart klar med papprena så ska skicka in det och så, så får vi väll se vart det leder! senare den dagen så hände det väll inte så mkt, köpte lite saker, hämta mina nya baseboll kläder och var på möte, ahh kalas hos monica också 18 år, grattis "i efterskott" =)

Dagen som påbörjats har, spenderats mest på alltanen typ, suttit och fyllt i massa papper på datorn och bara njuutit av det lugna och sköna vädret! Varit ute med Oliver också, kastat lite böll :') mys unge den där :( han kommer bli ngt speciellt!!! lite på det!

Nu väntar mat, måste fixa ngt är fett hungrig, sedan är det jag och bech som ska klippa oss :) sen efter det så är det träning!! så får det bli :)
Drogad kille 90? :S


Sorry pyggen, menade inget illa, även om det lät så :/ klumpimagen.se

Händelsefulla dagar :)

Torsdag! (studentfix)

det blev en längre dag än vad vi trott, det mesta hängde på ljudet!

Vi började dagen vid 8 tiden, då stack vi iväg och fixade elverket! efter det var det dax att pynta upp hela vagnen, så det var allt arbete på en dag, tur så hade vi fixade det mesta innan, så det var mycket som vi bara körde upp på vagnen!
Under timmarna vi fick vänta på ljudet så passade vi på att sticka ner på stan och härja, låt bilderna och filmerna på länken tala för sig. Dock var det bästa med "ner på stan och härja grejen" att vi kom 2 minuter från skolan innan tryckslangen släppte hahaha kul kul :)
Men, det fixade vi ganska snabbt och körde vidare, kolla gärna filmerna haha och gärna bilderna!

Mycket mer än så var det inte, mer än att ljudet kom då, prima skinka bra skit :) ni ser, de här ja sammanfattade nu var 12 timmars arbete i skolan!!! :O smidig kille!

Fredag (Student dagen)


Stuuudenten jaa va kul tänkte vi, haha, det var kul tills efter den trevliga frukosten hos Nadia, btw, tack för allt Nadia, super mys var det :)
Men mer om de tråkiga, david och simon och övriga ringde och sa att taket och massa saker hade trillat ner på vagnen! :O och som vanligt, så trodde vi inte på det för dom brukar skämta om allt hehe
Men, vi hade fel!!! en utav pinnarna ibak hade gett vika och taket låg med marken, vi fixade det som tur va, hahah asså kan inte släppa att vi hade sveriges sämsta vagn, den såg förjävlig ut!
När vi väl kom till skolan och tittade till vagnen och allt regn som öst ner på ljudet vi hade för 7-8000! lite surt men ingen skada skedd, som ni kanske vet så öste det ner med regn under natten, därför gick taket sönder hehe! lite mycket tyngd sådär!
När vi kom till skolan då som sagt så märkte vi att allt utanpå var borta :O vi förstog att alla pappers skyltar vi gjort var helt trashade men att våra flaggor och banderoller skulle vara borta visste vi inte!
Då blev vi väldigt fundersamma, det kom fram tillslut att våra flaggor inte var lämliga för en kortegevagn, dom var alldeles fel tyckte "inspektörerna". jag har väll ganska mycket förståelse för det, för dom var väldigt grova.. :) men aja!
Vi ska iaf åka och ha kul, vi tar studenten för helvete! det var mottot!
Kul blev det, som fan också :)) värt att minnas hehe, det är ju ngt man inte glömmer precis!

Utgång och massa mat på kvällen!
fira med familj och släktingar och massa annat folk, tack allihop så sjukt trevligt!

Krogen var prima fan, vi alla hade sjukt kul, jag och simon letade folk för fullt, vi träffade på stoffe o anna, och per fan :) dom hade fler folk som var trevliga och ville ha kul så den mesta tiden spenderades med dom :)
Inga bilder från den kvällen faktist, men det var sjukt kul! tack allihop!

efterfest hos stoffe, blev väll inte så jävlans mycket fest, vissa somnade ju ganska snabbt 8-) hahaha :D men va fan, jag hade hållt igång länge och var sjukt trött :))

Lördag!

vaknade upp vid 11 tiden eller något, begav mig till baseboll planen vid halv 1 tror jag, kollade tjejernas match, vinst på båda! efter det tränade vi lite och fixade planen så den är redo för match imorgon!
Nu mer idag? ingen aning, vila vila vila, peppa lite för match :) vi ska spela fan så mycket bättre imorgon!
Och för er som läser, passa på och kom till planen för att se en underbar Saints seger !! :)

Glöm inte kolla bilderna från studenten! och även filmerna! :)

Haaaalloj bah

En jävla massa fix med student skit och fan vet vad, iaf, hela bloggen publiceras senare när jag är klar med allt :) STUDENTEN IDAG!! TAGGA!!!!

Hinner inte skriva måste sooova nu efter allt fixxx!!1 får se om jag hinner imorgon, ska försöka hinna med det, kan inte lova något :))

en trött pojk...

en riktigt trött pojk, men! i am waiting for you, precis som vi sa :) och jag vill, inget du tvingar mig till, det är mer.. den där sötheten som tvingar mig själv just nu :) ne men fan, begär..!
inte lätt alla gånger.

jag kom på en sak, som jag inte skrivit om tidigare.. (mer än det jag skrev idag) Studenten, student 09! inte nämnt mkt om det men, vet inte heller vad man ska nämna haha :) jag tar studenten, de räcker väll? (A) haha
lite seriöst då, sjukt kul att ta studenten, men... va fan händer där efter? ja längtar till studenten det får jag säga, men ändå inte! jag längtar mer till dig, känn dig älskad :')

ja men.. ahh. man får väll ta de som det kommer :) orkar inte tänka på det nu !

Just nu sitter jag och njuter av lite te, mumsigt :) ska fortsätta med en liten film och troligen en ny header, får nog bli så, att börja med en är ju iaf en bra ide :)
Har ni tänkt på hur jobbigt det är när man är nervös? eller jag tycker iaf det, ibland, oftast inför matcher.. förstår dock inte varför, jag tror att jag tänker på fel saker jämt, kanske är så?
Ska försöka lugna ner de där och gärna släppa det helt, jag ska göra en kanon match imorgon, känns att det är dax o visa upp vad man tränat för! kick some asssss!

Bjuder på lite random pix :) peace!

Och nej, stoffe tar inte studenten haha, vi ville spexa lite så han tog på sig sin mössa från att han tog studenten =) men, njut! lite random bah! jag vet iaf att endel glädjer en och annan! :))





idag är ingen vanlig dag

för det är...... jo det är en vanlig dag.. :D men en speciell dag :)

jag är ju fan helt slut efter den där långa bloggen :O haha skoja, men.. ja fan idag och igår har det mest blivit student fiiix. bilder får ja slänga upp på ngn annan sida antar jag eftersom det inte går att ladda upp här =(
Men som sagt student fix, allt är klart och färdigt för att sättas upp på torsdag !
imorgon är man ledig och på eftermiddagen bär det av till Kungsbacka, match match match, ska äntligen få pitcha igen, hoppas jag, BJ frågade mig igår och självklart vill jag försöka.
Och förhoppningsvis lyckas!!

Men hhahaa jaha nu skulle det tydligen funka för mig, nu kan jag lägga upp bilder! me såå happy :)




Digga stolen jag sitter på, och bilden på en nöjd Nadia :))

fortsätter med lite baseboll och softboll, i helgen är det fullt upp på lillegården, tjejerna spelar match och killarna spelar match, båda lagen på hemma plan.
Softbolls matchen är på lördagen och Baseboll matchen spelas på söndagen, ska även tillägga att vi har hemmapremiär på söndagen! så det ska bli väldigt kul hoppas på att många kommer dit :)


långa bloggar var det ju på tal om!

SKA BÖRJA MED ATT ALL MIN JÄVLA SKIT JAG SKREV IGÅR FÖRSVANN :@ får försöka skriva om, jag skrev fanimej lååångT!!!!!!!!!! :@

långa bloggar? jag kan inte prestera så pass mycket på rak arm :) vi får se vart det slutar, det finns nog endel att skriva iaf!

Hemmakväll eller utekväll? ja, varför inte båda? :) igår satt vi hos Nykan och kollade fotboll och hade allmänt kul, tyyyp jävla skit match bara! det förstörde lite av stämmningen!
Men stämmningen fixade vi ju självklart så den blev bra igen, jaa efter fotbollen fick en heldel för sig att klippa sig och massa grejer :S Per skulle tydligen ha bort ena ögonbrynet
och skägget, det var inte så mycket kvar där då.. aha mhm!! åhh ja hatar att skriva om bloggar...!! speciellt när man för första gången skriver långt!!!
Aja Nykan fortsatte där efter att klippa sig, haha maskinen dog så resten fick tas med rakhyvel (Y) bra skit!

Självklart går det inte ladda upp bilder nu också :S typiskt! whatever, efter att alla klippt sig och var nöjda så drog vi oss till Krikelin en sväng! lugnt och skönt där, trots en jävla massa tjöt därefter men allt löste sig och ingen större skada skedd!
Vi drog oss tillbaka till Nykan och tjöta massa skit, sedan efter ett tag så for jag och Stoffe hem till han, Bech försvann ngnstans på väg till Stoffe, hem kom han iaf!
Jag intog Stoffes sköna soooffa och njöt några timmar :) jaja, sedan var det bara vela ut och leta upp en buss som skulle till ryd :) jag fann en till slut efter lite letande! =)
ehm va skrev jag mer?? ja har knappt skrivit hälften av det igår.. ehh joo!
Handboll var det igår också, haha rätt skön stämmningen när vi är 16 tappra jävlar som drar igång nästan 1800 andra på läktaren, då var det fart :) Om någon vill veta så var det VM-Kval, Sverige - Montenegro! (damerna)
Eeeemmmm ja, joo fan, ja minns att i skrivande stund igår så satt jag och åt, "Schnitzel" kolla ja kan stava!!! och massa potatis och god sås där på såklart :))
Skönt att lägga sig i sängen och njuta av mat och lugn musik, slapp kväll vill jag lova.

Just nu sitter jag i skolan och väntar mer eller mindre på lunch, sen efter det blir det student fix :)


Tillräckligt lång för att du ska bli nöjd? :) Saknar dig <3

later guys!

sen kan ju vara väldigt sen :) ska ta och käka och mysa mig ner framför tv´n nu! sen när jag vaknat och skapat motivation så ska jag ge er en blogg :)

Sandra? riing mig!!!!!!!! :/

Seeeen ;)

luuuugna er, ni klickar, eller iaf ngn måste klicka bra jävla mkt på sidan hahaha desperata tjejer antar ja 8-) haha ni får blogg senare inatt eller ngt, ja måste äta och vila upp mig efter en lugn och skön träning :)

later!

Baby its so cold in this place..

Passionsfrukt och jordgubb tror ja, fy fasen va gott :)) självklart så menar jag filen jag äter mohhaha, nu så efter en skön och lärorik slagträning så har jag verkligen myst till det med maten =) tror ja? haha
det kanske är vanligt för er som typ äter sunt och mår prima, här har ni en som äter onyttigt för mkt och mår skit bra!!!!!! jag körde på med lite goda mackor, lite juice och fil haha :) nu närmast väntar lite fika på det =)) kaffe och skörpör hahaha och lite muffins mumma<33

ja va fan ska man säga, snart fredag, mys dag alltså....! fan va mycket mys allt ska va då, nej ingen jävla mys dag imorgon, ja får vänta på mys tills ja träffar min babe<3 dock är ja för rädd för att prata med henne just nu
hon typ, hade ngt att säga, ngt hon skulle berätta ikväll..... :|| låter inge vidare!!! hajajajajaja,

//Wallin



Oh baby it's so cold in this place
Oh maybe it's all so close to the bitter end
Oh maybe it all just burns like a living hell
I'm all alone, and here comes the dawn

En torsdag! :)

Tosdag och inget händer! så otroligt slappt nu när det inte finns ngt att göra i skolan, bara ligga hemma och dega! det har blivit så dessa dagar, har inte haft ngt att göra på hela veckan! (i skolan alltså) hehe
Sandra har förgyllat mina dagar ist, trevligt där! :)) kärleken känns lite.. different nu på 60 mil ..! förut så, var man magneter liksom, nu när man är sjukt långt ifrån varandra är vi verkligen inte plus och minus!
plus plus eller minus minus, snabbt räknat! btw, stavas inte plus med 2 S ? HAHA :D whatever!

Träning igår, riktigt bra träning, börjar ta form som ett lag och alla börjar få koll på va dom gör, endast ja som klantar mig jämt och ständigt ;) idag är det slagträning, ska försöka träna lite pitch också om det finns ngn som kan catcha mig :)
övrigt idag? jadu, inte en jävla aning hehe :)
Dax för mig att fixa lite kaffe och spela lite fifa hehe :) blir väll några (skörpor) också eller va tycker du Sandra? :'))<3 mihihi såå kul :) (dö kul? nepps, skit kul!)

Ska lägga till ett klipp från AIK - Bajen matchen, det är efter slutsignalen och laget är riktigt nöjda över insattsen på planen och på läktaren! glöm inte kolla Bojan i slutet av klippet ;)

juuuste, lite skrämmande faktist, Sandra du liksom kollade en AIK match med mig? :O inte okej! haahaa :)


Keep the good work up Jojje!

Fantasi är det vi vill ha men verklighet är det vi får...

Nu har bejbi precis åkt hem =(( sjukt jävla tomt utan dig.. :'(

orkar inte deppa längre, vill kunna se positivt på allt vi gjort och må bra av det! ja vet att vi ses igen och det känns mycket bättre att tänka på allt kul vi gjort tsm!
dagarna som gått har varit underbara, sommar, massa kärlek och lite mer kärlek! vi får inte glömma twister =)) hehe men ahh va fan, hur ska man summera allt? hehe, joo men, vi har faktist badat :O tog våra första dopp i tisdags !
Kallt som fan men det blev jävligt skönt efter ett tag, många cykel turer har genomförts, kollat lite på Dukes (av rena slumpen) men det var trevligt i värmen :) och massa glassss!
Finns så mycket att säga om dagarna men låter bilderna tala för sig själv just nu, inte många som jag laddat upp men på bannern nedan så finner du dom :)))

älskar dig<3 !!1


RSS 2.0