Info ang rebell matchen!

Rebellerna tränar inför matchen mot Skövde Kommuns vaktmästare på måndag, samt tisdag. För er som redan är uttagna i truppen eller för er som vill vara med att spela är varmt välkomna upp till billingehus på måndag och tisdag kl 10! Väl mött /Wallin

Rebellerna laddar för match.

Rebellerna har som tidigare säsonger arrangerat matcher mot andra supporterklubbar men iår blir det andra bullar. Det är Skövde kommuns vaktmästare som vill sätta oss på plats denna säsong och det är väl inte mer än så att vi Rebeller får visa vilka som har övertaget här stan! 
 
Denna dag har spenderats på billingehus där vi har kört ett träningspass, skulle väl säga ett "lättare pass" men vi har inga lätta pass, vi ger allt hela tiden! 
Vi är ju inte riktigt i form ännu heller, så när jag säger att vi ger allt så är det ungefär när vi är klara med att knyta skridskorna, då har vi gett allt. 
 
Ni kan ju sätta er in i situationen själva, krog-häng och massa skrik 2-3 dagar i veckan.. Det är ju matchform i en helt annan liga. Men det skall bli kul med match igen och vi kommer förhoppningsvis ut med information snart ang matchen, de vi vet just nu är att det infaller någon helg i mars så inte allt för långt kvar!
 
Dagen som gått: Skridskor, pizza, NHL, soffa.
 
Ett leende skapar flera //Wallin

Ännu en resa!

Det har ju blivit två heta resor denna vecka och två mindre heta förluster! Den i onsdags mot förorten kan jag ta, till en viss mån. Om vi nu alltså bortser från Thegels hjärnskakning, Selles döda näsa samt Hallners öga som nästan flyger ut! 3 blodvite och solklara utvisningar, men ändå ingen utvisning.. Jag har nämnt det så många gånger tidigare att jag inte gillar o gnälla på domare men jag börjar fundera på vad det är för klass vi har på dom igentligen? Så viktiga matcher samt tuffa matcher, och domaren viker ner helt! Dagens match mot Kallinge var samma skit, Skövde är helt klart mycket bättre idag än i derbyt. Och vi var mer än väl förtjänt av 3poäng idag.. Det står 2-2 och Kallinge lyckas göra 3-2 när två st Kallinge spelare ligger på våran målvakt (i mål!!!!!!) Offside i målgården? Icke! Sen kommer 4-2 i 5 mot 3 spel, relativt rättvist men denna pucken tror jag inte är inne, visserligen har Ellingsen den i plocken, fin räddning dessutom men om den är över linjen det är jag skeptiskt till! Nej jag kan rabbla upp så mycket men skall försöka och njuta av dom 30mil vi har kvar hem ist..

Slutar detta inlägg med två saker.
1: Tack till Donken i Värnamo som fixade en hel sop-påse med is för ynka 22:-




2: Jag tycker ni zebror kan börja dömma ordentligt innan ni ska börja kräva högre löner, patetiskt!

//Wallin

RSS 2.0