199

Humöret var bajs, man stack till hockeyn för att det skulle förbättras och hoppas på en skön seger, inte då, humöret sämre, jaa.. och mina "sköna" tippningar, bajs! nu är inte mycket bra!!!

lågan är inte så stor just nu, orkar inte mer, ha det gott..

Skövde IK 1-4 Munkfors!

Rebelltröja och röda spets...

Kan inte bli mycket mer än en etta på oddset ikväll!
Spelschema för kvällen ser ut såhär,

Sunne IK vs Mariestad BOIS (inte klar etta med jag tror på en etta!!!)

Kan bli en svår match för båda lagen, Sunne såg riktigt starka ut i seriepremiären och jag tror dom kommer att sätta press på dom små oxarna. I Sunne är Niklas Hjalmarsson och Marcus Nilsson ett plustecken, dom två ligger överst på bästa poäng plockare, boisen får se upp!!!

Mjölby vs Västervik (en etta)

Västervik har börjat sämst, till min förvåning, trodde faktist dom skulle börja bättre än såhär. 1 Vinst och 2 förluster för Mjölby, 3 raka förluster för Västervik. Mjölby är ett lag om dom tar sina chanser och tar vara på sina PP.

Skövde IK vs IFK Munkfors (oddset ikväll 1,05 mot 10,00)

Skövde har inlett serien bäst och tagit 3 vinster av 3 möjliga, 21-5 på tre matcher tyder på att Skövde har siktet inställt, därimot Munkfors med 7-14 i målstatistik, det är inte godkännt på tre matcher!
(Munkfors får en lång resa hem, utan poäng....)
Notera att Notan har ställt in siktet!

Tranås AIF vs IFK Kumla (jag tror det släpper för Tranås, en etta!)

Tranås - Kumla? en bottenstrid här i början av serien, Tranås har lyckats göra 13 mål framåt och lyckats släppa in 21 bakåt, 13 mål framåt är bra men att släppa in 21 mål på 3 matcher är inte godkännt (då får man notera att Skövde i senaste omgången släppte Tranås av isen med 11 mål i bakom)
Men det är på tok för många mål!
Kumla har inte lyckats producera alls 3:8 i statistiken, 8 mål i baken är inte farligt med tanke på 2 förluster och 1 oavgjord, men, 3 mål framåt tyder inte på mycket! Ikväll släpper det för Tranås, klar etta!

Skåre BK vs Hästen Hockey (Matchen spelas imorgon)

Hästen får det svårt mot Skåre, Hästen har inte lyckats göra bra ifrån sig och det råder dimma i stallet, sko om!!
Skåre ser det bra ut och jag tippar dom på plats två eller tre, 12:5 i målstatistik säger inte mycket med tre raka vinster säger något helt annat!

Som vanligt befinner jag mig i hovet ikväll och vi ses väll där?

be nice...

Med genomsnitt 129 klick (så här långt in på dagen) så suger ni på att kommentera!! :@@

Sååå lång tid tare inte att skriva lite skit, kom igen1!! :D


Hmmm

detta kommer ta tid märker jag haha :)) varför inte starta en till blogg? en hockeyblogg för Skövde ik?

Kommentarer tack!!!!

Ny sida på G

Nu gör jag om sidan eftersom sommaren är slut och vi har gått in på hockey säsongen så kommer den att se ut såhär en stund (ny header) ska även upp! det kommer ta lite tid innan jag får ordning på allt, håll ut!!!

Skövde IK!

Måndag 28/9

vi börjar med gårdagen, söndagen började med en tripp till Väring, Sandra skulle dit och handla en soffa så vi for dit på morgonen :)) Sedan åkte vi iväg till Rusta för att handla lite små saker. Sen bar det iväg till mammmma :D:D åt lite mat och tjöta en massa =)
Sen missade vi bussen till hockeyn så vi fick stressa lite men vi hann dit i tid, haha ja kan icke missa någe hockey inte (!!!) Matchen var .... ehh jävligt sjuk :O första perioden slutade 2-1, då trodde jag allt var som jag trodde, en mycket bra match med tanke på att Tranås ser väldigt bra ut iår, ändå.. ändå!! stack det iväg till hela 11-1 innan matchen slutade :O helt sjukt vilka klass mål och vilken utspelning det blev!!
Ren uppvisningshockey!

Därefter hockeyn fixade vi lite i hennes lägenhet, jag hjälpte henne och städa lite och fixa till med soffan (så länge). Efter det kollade vi på tv, det fick bli "Hitch" (en film jag inte sett på väldigt länge) så det var riktigt kul att se :)) massa mys, varade dock inte länge, vi båda somnade typ direkt efter filmen :)) så jag sov ganska länge ändå.

Skulle iväg till Göteborg för en mässa med arbetsförmedlingen, det blev inte alls som jag trott, det var för mycket folk på ett för litet ställe, skit jobbigt, jag gick därför och tog mig en god frukost på ett mysigt kafé.
Satt där i nästan två timmar sedan gick jag iväg och tippade på lite matcher ikväll, tror dom gick in, gav inte mycket men kul iaf!!!
Jaa hände inte mycket mer, gick runt i Götet lite och sedan gick jag tillbaka till mässan, hittade inte mycket för mig... sen när vi kom hem blev det en kortvarig stund hos mor, för att sedan dra ner till Harrys och kolla på fotboll :) Sandra kom även dit och AIK fixade en 2-0 seger och leder därmed serien igen!!!

Nog för mig, bjuder på lite bilder från matchen igår!!

Fotograf: Ulrik Brandt Heedman


Notan var laget viktigaste spelare! Lasse fixade 4-0! P-R var tvåmålsskytt!


Jubel med klacken! Mera jubel! Joel var riktigt stadig i kassen!!!

Ett stort plus till alla spelare, jag skulle kunna skriva massa bra saker om alla spelare men har icke tid med detta, ni alla var grymt bra, fortsätt gubbar,
i år går vi långt!


profilbilden....

jag vet att alla mina kära hockey supportrar älskar mig ändå :D:D:D

Flogging molly hela kvällen =)

Igår blev det plankan på kvällen, en kort stund, blev mest ta det lugnt och njuta av ställe :) så som man brukar göra :D:D nog om det !! ikväll blire lite dricka med grabbarna, blir även plankan denna kväll, älskar stället :D
Synd att King George skulle spela på plankan ikväll men har tyvärr blivit sjuk =/ han är en god vän til jimi hendrix och har även spelat med Jimi, helt sjukt, lite status va? :D Crewlers Inn, gänget med goa nostalgiska kultlåtar kör på Plankan istället. Goa & Glada, spelande med rätt ryck under fötterna.

Nu måste jag äta upp min pannkakor för sedan ska jag iväg med Bech eller "Beachhhhh" som vi brukar säga, vi ska iväg till Stoffe och ladda upp lite :) massa myyyys ;) "Myskväll" mmm ehhhh haha :D jag vet att ni vet hahaha

Sköt om er !!!! //Wallin

bah för att det är kul o00 blogga ;)

00:00 fan ;) ehh trött är förnamnet hmm....... ne men tv fan, all night fan, ah fan :D skoja!!!

tv´n hela kvällen har de typ blitt, en tripp till ÖoB och gojjs, lite glass, lite netto och lite mer promenad :DD mer tv nu får de, CSI dirrr!! imorgon ska jag jobba lite på coop jao, hamburgare här är jag! sköt om er!

utsedd till sveriges roligaste blogg 25 september 2009, tid 00:03 ;)

thick as thieves

"thick as thieves" ett måste för thriller älskare, sjukt bra film :O åhh fasen va den va bra, kollade precis klart på den men skulle lätt kunna kolla på den igen :D så jävla grym!!!!
Även att Antonio Banderas & Morgan Freeman's kunde göra en så bra film ihop, ett stort plus till två sjukt bra skådespelare!!!!!

Skickar med en riktigt bra trailer :))


Mjölby away!

dax att göra sig klar, bussen går ju snart :))

tänkte slänga in en liten snabbis här, idag sov jag ut lite mer än jag skulle haha :D såg inte klart hangover igår :((( men den ska jag se klart när jag kommer hem igen, förövrigt, en sväng ner till stan sen lagat tacos med Sandra, och nu ska jag iväg till Mjölby??? aja hockey som hockey, Skövde spelar ju så de kan inte bli mycket annat än bra :D:D

Sköt om er så hörs vi inatt någon gång :)


harmonica

yoyooyoooo
benny sitter ute i köket och läser hans bok just nu, duktig pojke, så han hinner inte blogga idag, men kort och gott har vi handlat idag, sedan var han hem och hälsade på mamsingen, och sedan lagade han pasta carbonara och bacon och massa jävla götta och nu ikväll vare choklad och roast på berns vilket nog är hans favvisprogram just nu. hihi.

oj nu viskar han.. eller så läser han högt för sig själv.. shit kan han läsa böcker?! oj.. det visste jag inte! och nu frågar han vad widow är? VAAAA LÄSER HAN PÅ ENGELSKA? oj.. i guess you learn something everyday after all! nej, pusshej nu ska vi sova hoppas jag..





det var längesedan benny hade nya bilder på sin blogg. varsågod. godnatt.

Skövde IK - Sunne IK

Serien drar igång mot Sunne idag :) matchstart 16:00, känns skönt att serien drar igång, dock är ja inte peppad ännu, jag skulle upp vid 9 och fixa klart tifot, självklart försov jag mig så jag kom upp halv 12 och fixade allt på ca 30 min, tack Sandra, verkligen tack!!!! <3
Nu väntar jag på att allt ska torka så jag kan hinna ner till ryd innan jag drar till ishallen, ska vara i ishallen klockan 14:00 :/ blir stressigt idag! det hjälper ju inte heller att man vaknade med sjukt jobbig huvudvärk :(( hoppas skiten går över för idag ska vi köra över Sunne!!

Allt för mig, vi hörs mer efter hockeyn! 

jag kallar det tifo

heeeeela dagen har gått till tifo, man kan sammanfatta den enkelt --> roligt, underbart, snyggt, trött, sleten, mina knän!! trevligt folk. Vill inte klaga på något, mödan värt, mycket värt, nu är det bara pyttelite detaljer som ska dit innan match imorgon, så man får gå upp vid 8-9 tiden och fixa det!
Ska alldeles strax ner och hämta upp det, det ligger och torkar just nu så kunde inte ta upp det med en gång, känns otroligt skönt att kunna sitta ner och vila sig, de blir verkligen inget annat idag!!! hämta flaggan, kanske duscha? om ja orkar annars får de bli när jag är klar imorgon innan hockeyn..

Sliten kille får jag lov att säga, fan, började 11 i morses och är klar nu, strax klar.. då får man ta bort 2 timmar av pizza också, men ahh fett lång tid.. så ja är just nu.. döööd! har inte mycket mer att säga, får tacka alla för all hjälp idag och igår, och.. hoppas att jag ser er alla i hovet imorgon, då även ni får se tifot, missa inte det!

16:00 i hovet!! //Wallin

god morgon god morgon!!!!

en ny dag idag, vilket innebär 1 dag ifrån seriepremiären, vilket innebär, tifot ska vara klart idag..... :| okej okej, allt är uppskissat, nu är det bara måla tills det är klart, vilket lär ta tid !! men, de är värt det!

Neeepps får uppdatera senare, måste trycka i mig lite skörpör och bonnkakor och sedan börja jobba :)

inga personangrepp från min sida!!

ill keep it clean!

Möte med basebollen idag, ser mycket lovande ut om allt funkar till slut.
Själv känns det grymt kul med tanke på att jag ska träna med Micke,
(sveriges landslagspitcher) kommer bli en heldel nytt där och med tanke på att jag vill bli pitcher så är detta ett toppen läge!!!! Jaja finns mycket att disskutera kring det men inte nu, kanske någon annan gång :) 
Imorgon, va händer då? det dyker som vanligt upp något :))
På lördag ska vi tvätta, om någon ville veta? ah, ja vet att ni vill veta! mohahaha men, nee trött och hungrig kille ---> Vitlöksbaguett in i ugnen sen äta dirrrr, pissa på er så hörs vi, eller gör vi? ;)

//Wallin


tänkte ju även lägga in ett litet klipp, dock en parodi :( jag ääälskar "Amandavardet" <333


Torsdag, och nu kom posten!

Jag gillar söta bilder hahahahaha :))) jag har som ni ser tappat håret, lovely, sjukt skööönt!!!


Igår skulle jag och Sandra se hockeyn i stan men den visade dom inte, dom visade bara äckel fotboll, suck... så till slut kom Malin och vi joina donken lite och till slut blev det Husaren för lite öl och kvälls prat!

Nu idag, samma som igår, igår och mer igår, bara tänker på hur man ska göra med det där fucking tifot :/// segt som fan detta, kommer bli sjukt svårt och klockan 16:00 på söndag ska allt vara klart!!!
Man vaknar fixar de man kan tills man icke orkar mer, men nu idag och igår har man inte kunnat göra något :/
Whatever, ikväll är det lagmiddag med Basebollen, mer än så vet jag inte.. blir troligtvis rätt lugnt.
Nu närmast, så fort jag är klar, så ska jag ner och fixa tvätt tid :))

Sköt om er! //Wallin


otacksamma värld

ja, jag är van vid dålig behandling, skitsnack, svordommar, kiss och bajs och allt såntdär. jag har varit med om det allra mesta i mina snart 19 år här i världen. så sjukt mycket vanbehandlingar i världen, tänk bara vad mycket de rika har och de fattiga saknar, tänk bara på all äcklig skolmat man ätit genom sina 12 år. tänk på alla de kvinnor som blir misshandlade och våldtagna, på barn som får se sina föräldrar bråka, för alla de som svälter, har aids och inte har något hem.

på alla de 13 åringar nu för tiden som röker, på deras föräldrars sömnlösa nätter väntandes på deras dotter, att de ska läsa i tidningen som statistiken för unga kvinnor som blir attackerade varje natt i alla städer i sverige, om alla de grupper här i världen som hoppar på varandra, pga av ras, hat, sport, kärlek, familj, vänner, våld.

tänk bara på orättvisor som finns i världen, om de rikamansbarnen som inte vet rätt och fel, begär så mycket mer än de förtjänar, och som kollar ner på medelklassen, som kollar ner på alla som inte har det dom har. på alla de magsmärtor vi levt igenom, på alla de huvudvärker vi upplever, på alla de benbrott, muskelsammandragningar och sendrag vi får leva med. tänk på alla de gånger vi får huvudvärk av att man inte kan bajsa ordentligt. på alla de gånger vi måste avstå från att umgås med kompisar för vi inte har råd. på alla de gånger vi pratar om varandra bakom ryggen, på alla de gånger vi har förutfattade meningar, på alla de gånger vi baserat våra åsikter på obundna grunder.

tänk bara på alla de gånger jag kämpat för eran skull, inte bara genom att finnas här när man ringer, inte bara för jag älskar att se människor glada, utan för jag tillägnar min tid här, inne på blogg.se time to time.. hur fan kan ni vara så otacksamma och inte ens...

..kommenterar?
fan lämna en åsikt för helvete, är det så mycket begärt?


inlägg 181

jag for iväg till lidl idag för att handla penslar, billigt! jag och Sandra såg billiga fin-penslar till tifo arbetet, 10:- bra skit! :)) Samtidigt hittade jag en bra cutter knife med värsta snap-off bladet ;) 10:- i lördags när vi jobbade med lite tifo insåg vi ganska snabbt att tejpen snart var slut så jag köpte med 8 rullar tejp, 10:-

Penslar, check!
Tejp, check!
Kniv, check!

älska 10:- lådan? hahaha :D

jag tog mig även en sväng ner till stan för att kolla om det fanns något trevligt där nere, jag passade på att kolla hur megafonerna var, eftersom dom fått in dom nu :)) super bra var den, dock blev väll endel kunder hörselskadade när han råkade trycka på siren ljudet :O haha

Såå de fick även bli en megafon uppskriven på dagens köp :) nu längtar jag till Mjölby borta ;) haha

Neeeeeejjj nu har ja icke tid med detta, kaffet är klart och jag har endel arbete framför mig om flaggan ska bli klar tills på söndag :OO haa de gott boIS.........


Vart ser alla AIK matchen ikväll?


måste börja blogga igen..

det har gått så många dagar så jag inte ens vet vad jag gjort, då äre illa :O

ehm torsdagen, då kom mina inlines fram och det var skit kul att åka, då på kvällen lärde jag Sandra åka inlines haha :)

weeeell, fredagen då stack jag ner till stan på min inlines :O länge sedan haha men det var skönt, solen sken och allt var underbart, så det fick bli en feting stor glass från glassbaren.
Den avnjöt jag på torget, tills jag kände att åh va skönt att ligga ner :)) jag vaknade en timma senare :O hahahah skönt som fan, måste sett bra dum ut, mycket folk fan :S

på kvällen då var det party på plankan, helt sjukt bra drag denna gången mucho folk och bra musik ! Jonas min kung :)) därefter till Spock och ta sig lite och tjöta skit, Sandra och Malin kom över en stund :)
ja va fan har ja gjort under dagarna igentligen?? kommer knappt ihåg, bah för ja drygar ut på inläggen, ska förbättra mig!!!

igår jobbade vi med lite tifo på hovet och tjöta lite skit som vanligt haha :)) på kvällen spelade vi lite tennis, i mörkret, såg typ inge, hon lärde mig även spela basket ;) kung nu :D

idag har jag varit lite på hovet och plockat undan alla tifo saker från igår, sedan tänkte jag gå på fotbollen men sket it, jag tog mig en tripp till lidl med Sandra sådär, 20 min innan dom stänger, ungefär tiden att ta sig dit, men vi hann :) köpte massa saker sen åt vi och sen gick vi ut för att spela lite tennis och basket och massa sånt :)
Nu har vi precis kommit hem och jag hoppade direkt in i duschen, skönt som fan, så nu väntar jag bara på att hon ska bli klar så vi kan glo på något och käka godis :D


Sverige vann med 1-0

tänker inte ens skriva mer om Sverige matchen :P skiiit match haha, jag har precis kommit hem från plankan efter fotboll och lite öl och boys talk!
nu har jag precis kommit hem till Sandra och fyllt upp badkaret med bubblor och allt gojjs och tycker att hon kan komma hem nu :( hon är på någon skol grejs och jag ska upp klockan 03:15 så hon får rappa på lite :) måste ju sova seeeen :)))

you are the joy of my life <3

Upp tidigt och jobba imorses, skulle iväg som vanligt vid 5 tiden, gick hur fort som helst på jobbet idag, underbart :)

sen när jag kom hem så slappade jag i Sandras lägenhet lite, cyklade sedan hem till ryd och här har jag nu spenderat den mesta tiden, skulle iväg med Sandra till Jysk och sånt men hon åkte iväg och klarade det utan mig, duktig flicka :D
Här närmast blir det fotboll på plankan ikväll, ska bli trevligt när Sverige vinner med 2-0, eller 3-0 kanske :D sen efter det ska jag hem och mysa ner mig rejält med min älskade, längtar redan :))
Får bli ett bad med god glass ikväll, så blire!

Jag kan inte fatta att det gått 6 månader.. och allt vi gått igenom på så kort tid och ahh nu är vi här liksom :O

Someone else´s life, underbar du är, jag älskar verkligen dig och mina känslor ljuger inte, jag vet vart dom är och vad dom går för.. dom är bara till för dig <3



tänk, den tiden, vilka vi var, vart vi var och vad vi gjorde.. nu är vi här :S
it scares me, you scares me <3

lyyyycka

Lycka till älskade, jag hoppas verkligen du får jobbet :)

du kan få det som en liten present på den fina dagen :)))

Roast på Berns

haha underbart program :) äntligen något kul att se på tv, inte ofta de finns bra skit på tv´n :D:D och nu får det avslutas med lite Jaaaack :)

sov ju inget inatt utan sov lite till och från på dagen istället, helt jävla sjukt, trött kan man ju säga jag vet fan inte vad ja gjorde :O velade runt sprang ut på gården ? och när jag kommer ut och står på trappan, så säger jag "jag har ju inte ens låst dörren", sen går jag upp och lägger mig igen :O jag vaknade flera gånger och trodde att det var folk i lägenheten :S ja jag vetifan asså trött måste jag varit.. :S

trött liten kille här, ska försöka sova nu istället, tandläkaren och träning imorgon, dock har jag blivit förkyld så får se vad som sker med träningen :((

Bjuder på Stefan, mig och Bech i Norge :))


vågar man ens säga "jag saknar dig" :O jag blir ju fan rädd själv fört :|||


knäckebröd (Y)

Vaknade upp ungefär så som jag la mig!! det var as kanon i Norge, feting bra!!!! :D:D ehm hur ska jag sammanfatta det här? ska ju sova snart (bör jag iaf) ska upp ca halv 5 :):) skönt att ha något o göra på dagarna :D

Ja men fan, igår var det match mot IK Comet i Norge, underbar resa med massa kul folk och trevliga händelser, ska lägga upp fler bilder än dom nedan!
Vi vann matchen med 9-0 :O helt sjukt, lekande lätt och Comet går mot.. sämre grader........ och, OCH, en bild på nya banderollen finns med nedan :) godkänd? 4 timmars arbete, feting nöjd kille :)))))

Dagen: Upp och hoppa med solen genom fönstret, kan inte bli mkt bättre, lite kaffe shorts och t-shirt och en underbar promenad ner till stan med Sandra
Mysigt väder och allt, allt, hela omgivningen och jaa, idag njöt jag, fin dag att vakna upp till!! :D Vi gick ner på "söndagsöppet" haha vi kollade på massa saker till hennes lägenhet så hon kan bli nöjd någon gång.... kommer hon ens bli de? hahahah, tveksamt!!! (hoppas hon inte läser).

Idag har iaf jag varit snäll och lagat mat och hjälpt henne med tvätten, tycker faktist det är rätt snällt, eller?? jag fick belöning för det.....


....en underbar glass smaskade vi i oss hah :D:D den var underbart god, ja vi var på lidl också, köpte lite knäckemackor och lite choklad, de va något mer, tror ja? ehh... vänta måste fråga, juste, saft vare hahaha :) bra minne på killen här!!
Ne men jag ska ju upp om ca 5 timmar så jag ska gå och lägga mig med ett leende på läpparna efter sol, promenad, god mat, god glass:D:D god choklad också, höll på att glömma de, och trevlig shopping tur på stan :D

Mer bilder kommer upp med nästa inlägg under dagen imorgon :D jobba falköping först!


   
Under en fest för några veckor sen så slog vi vad om att äta bullar och dricka mjölk på bussen, lets do it!
Bech: Är det någon hemma?

 
Under matchen :) bra tryck och matchen slutar 0-9 :O helt otroligt!

 
En chanslös liten "Vekt" haha :) och en bild på klacken innan hemfärden!

 
Banderollen :)) och jag och Leo på krikelin med massa ful öl.......


Norge away!

Imorgon bär det av till Norge igen, underbart!! ska bli så jävlans kul :)

jobbat på en banderoll som inte var planerat till Norge resan men eftersom vi blev klara här ikväll så tar vi självklart med den :)) alla blev nöjda med den, jag blev riktigt nöjd, blev snyggare än jag trodde !! bilder kommer senare!

fan... jag är fett peppad för imorgon, vill bara sova så jag kan åka nu :)))) och trött kille orkar inte blogg mer, sköt om er!


imorgon är en ny dag..


slaaappt

Jobbat klart för veckan nu, skönt att tagga ner med mjuuk musik och mjukisar :) sova lite och jobba tidigt är jobbigt speciellt när Sandra alltid kan ligga kvar :(( men men, vi får väll kanske se imorgon hur de känns haha

Planer just nu :)

Idag ska det införas en säng och tv-bord :)
Imorgon, blir det mest tifo och baka bullar med Bech ;) gooottit!!!! :D
Lördag, Norge Norge Norge :D
Söndag? vila !
Måndag, jobba i Falköping,
Tisdag, tandläkaren, träning :)
Onsdag, jobba i Lidköping!
Torsdag, Jobba i Trollhättan, långt :D:D



hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig <3

SIK vs SIK

Match igår, Skövde besegrade Skara med 10-3, inte mycket till match i första, Skövde låg under med 3-2, helt okej med tanke på Skövdes spel, dock... dock hade Skara 3 skott på mål :O helt sjukt, 2 sjukt billiga där inga Skövde backar finns och 1 som Skara spelade ut Skövde i ett fint uppspel.

Det gick vidare och andra period skulle spelas, Skövde började åka skridskor och började spela enkelt, då kom målen! Skövde satte bra press på Skara och Skara blev trötta.
När sista perioden skulle spelas hängde inte Skara alls med och Skövde satte sina chanser och bjöd på fiiina mål!

Notan "Andreas Nordfeldt var så nära när han satte den stenhårt i kryssribban och ut... han tog snabbt upp pucken igen rundade målet passade hårt till Björn Gustafsson som stod i slottet och kunde hårt och elegant trycka upp den i krysset som Notan siktade in sig på.
Det finaste som Skövde bjöd på var Molins och Lindgrens fina framspel till 8-3, Molin åker in och vänder bort 3 Skara spelare, stannar upp, får stå fri i några sekunder, passar därefter till Lindgren som är helt fri på blå.
Lindgren stod så fritt och laddade upp för ett "jävlarenamma" skott, istället för att lägga den på mål lade han den enkelt till P-R "Mikael Persson-Riis" som står fri vid stolpen och kan enkelt styra in pucken i öppet mål!
9-3?????? Jensen "Andreas Jensen", var grymt sugen på att göra mål, det märktes tydligt.
Han tog i som bara den från mittzonen rundade sin motståndare och var snabbt uppe vid mål, han kan trolla och de gjorde han, en snabb handled (backhand) rakt upp i krysset som Björn tidigare värmt upp, och det stod enkelt 9-3, jag kan bara se en sådan, Andreas Jensen.

Friberg fick en hattrick, en vacker pass på distans från Lars Trygg till Notan, nu var det 2 mot 1, han spelade enkelt över till Friberg som fick sätta dit sitt 3e mål för kvällen.

Skottet blev 46-8, bra av Skara i första, 3 mål på 3 skott, men sen blev dom nollade i andra och fick endast dit 5 skott på mål i sista, men Pierre Svensson hade bestämt sig för att hålla tätt!

Vi leder serien och Djurgårn åker ur..

looks good to me!!


AIK 21 12 5 4 21-14 7 41 11 7 2 2 10-6 4 23 10 5 3 2 11-8 3 18
IFK Göteborg 21 12 4 5 38-17 21 40 11 9 2 0 32-6 26 29 10 3 2 5 6-11 -5 11
IF Elfsborg 21 11 6 4 34-24 10 39 10 7 2 1 20-7 13 23 11 4 4 3 14-17 -3 16
Kalmar FF 21 11 5 5 38-21 17 38 11 8 1 2 23-7 16 25 10 3 4 3 15-14 1 13
Helsingborgs IF 21 11 3 7 31-23 8 36 10 6 1 3 14-10 4 19 11 5 2 4 17-13 4 17
BK Häcken 21 10 5 6 35-23 12 35 10 6 3 1 21-8 13 21 11 4 2 5 14-15 -1 14
Örebro 21 9 6 6 25-19 6 33 11 6 3 2 18-10 8 21 10 3 3 4 7-9 -2 12
Gefle IF FF 21 8 7 6 23-23 0 31 10 5 3 2 12-8 4 18 11 3 4 4 11-15 -4 13
Trelleborgs FF 21 8 5 8 26-22 4 29 10 7 1 2 17-6 11 22 11 1 4 6 9-16 -7 7
Malmö FF 21 6 8 7 18-15 3 26 11 2 7 2 10-8 2 13 10 4 1 5 8-7 1 13
Halmstads BK 21 5 7 9 18-30 -12 22 11 3 3 5 10-15 -5 12 10 2 4 4 8-15 -7 10
IF Brommapojkarna 21 5 6 10 24-36 -12 21 11 3 3 5 13-16 -3 12 10 2 3 5 11-20 -9 9
GAIS 21 4 8 9 23-28 -5 20 11 2 6 3 14-15 -1 12 10 2 2 6 9-13 -4 8
Hammarby 21 5 4 12 16-28 -12 19 10 3 1 6 11-15 -4 10 11 2 3 6 5-13 -8 9
Djurgården 21 4 4 13 12-39 -27 16 10 4 2 4 7-8 -1 14 11 0 2 9 5-31 -26 2
Örgryte 21 3 5 13 14-34 -20 14

2 dagen avklarad

Andra dagen på jobbet avklarad, var riktigt skönt och kul att jobba i Skövde idag, längtar tills imorgon, dock längtar jag mer till hockeyn ikväll :) vad tror vi 9-1? nja, 8-1, inte under 6-0 iaf :D

Juuuste datorn är formaterad nu, skönt, dock är den inte helt okej ännu, någe som icke stämmer ! något som är jobbigt är ju när "windows update" har hittat uppdateringar..
Min dator är väll 2-3 år nu och när jag installerar med den skivan så är det ju logiskt att det finns uppdateringar, jag tycker 1 uppdatering är okej, det tar lagom lång tid :O
Nu när jag startade upp hade jag 69 nya uppdateringar :OO det lär ju ta tid hah :)

Kaffe o macka satt skönt efter 5 timmars arbete och lätta pengar :D



förstår fortfarande inte varför hon var så negativ till halsduken.. hmm...

RSS 2.0