4 maj!!!

Det var en härlig tisdags träning, lite regn började det med men det visade sig att det skulle bli värre, för regn är helt okej men detta!?!? glöm inte datumet! (den 4 maj!!!)


Vadå löpa? det är ju bara onsdag!!!

Sjukt bra träning i måndags, en jävla massa löpa och mera löpa, bra bra!!!!
Mer än så kan jag inte säga, vi är ju faktist motståndare till vissa här!!
Direkt efter for jag ner i soffan med (jordnöts ringar fast i ostbåge form) haha :) därefter slockande jag direkt!!!!!


Ja men va fan, igår var det lugnt framför tv´n hela kvällen med chokladbollar :)) Dagen spenderades inte på något speciellt, mest städ.

Och idag har morgonen börjar lugnt och stillsamt, njuter fortfarande av kaffe och mackan är efter frukosten, och jag har en enorm längtan till träningen ikväll, älskar den känslan. Det snackades ju om pitcher träning så det är ju kanon, det har man sett fram imot!

Ne det var allt för mig, ska vidare ner till affären för att inhandla lite snus och sen får det bli lite playstation en stund :) //Wallin


I like to say welcome to Casey Pherson who now play in Skövde Saints' soft ball team!!
She is a nice girl and seems happy with the team, fun! :)

23/5-10, Skövde Saints - Kungsbacka Chiefs!

Skövde kammade hem 2 enkla segrar med underbart väder hela tiden!

Match 1

Kungsbacka     000 000 0 – 0

Skövde Saints  322 200 x – 9

Ett rutinerat Skövde skulle enkelt sätta stopp för Kungsbacka och dess framfart!

Henrik Johansson var med i matchen efter farmarlagsavtalet med Karlskoga, elitseriespelaren Anders Aronsson gjorde comeback på första bas!

Jimmy Follin sprang in första poänget och därefter slutade det inte, Kungsbacka kom inte riktigt till och Skövde gjorde mer och mer vilket gjorde gapet ännu större.

Skövde spelade bra matchen igenom och det var kul att se att slagningen funkar bättre och bättre, att det inte blir lika många strikouts eller allt för många "walks" utan att man kommer intill och trycker dit den stackars bollen!

Sevärd match hela vägen!


Match 2

Kungsbacka      030 020 – 5

Skövde Saints   120 716 – 17

Josef Sterner inledde match två på kullen och gjorde det bra med att strika ut sin första motståndare, därefter tappade Josef mer och mer kontroll vilken ledde till att Kungsbacka tog 3 poäng, Jimmy Follin kom strax därefter in och tog över och stängde inningen! Men i botten av fjärde inningen kunde Skövde göra ett ryck, från 3-3 till 10-3, tack vare fyra walks och fem hits. Kungsbacka kröp lite närmre, men Jimmy Follin ”dödade” effektivt matchen i botten av sjätte inningen när hans grand slam homerun gav Skövde fyra poäng och ställningen 17-5.

 

  • +++ Henrik Johansson kom igång med slagningen i den andra matchen och gick 5 för 5 med en dubbel, fyra runs och två rbi’s.
  • ++ Jimmy Follin slog 2 för 3 med hela sex inslagna poäng.
  • + Mitt sista plus går till Josef Sterner som växer och växer på kullen, bra jobb!!!

Info och statistik @ Skovdesaints.com

Bilder @ Ulrik Brandt Heedman, fler bilder finns att se här!


Finally friday!

Växlande väder pojkar!!!

Först var det sol sedan blev det lite regn och nu är det lagom lugnt :) det är bara skönt att det kommer lite regn när det är såhär varmt, det rensar och sen så blir gräset och alla mösiga träd gröna o fina :) de gillas!!


Tror träningen kan bli riktigt skön idag, vädret är perfekt just nu, inte kallt inte varmt ;) (allt vi svenskar bryr oss om) "vädret"... heeela tiden, är det soligt så kommer alltid någon säga, "ja men det ska bli regn i morgon!!" Vi måste ha ett riktigt negativt rykte, så tror jag att det är :)

Ska redan nu börja göra mig klar inför träningen, alltid lika kul att ta på sig träningskläder och matchkläder :) det är bra att man känner så, tycker iaf jag :)


Ha en riktigt underbar fredag allihop!!! //Wallin

24 grader i skuggan!

Ska bli redigt gött att träna i detta väder, sommarn är på väg det känns! Man blir gladare av sommaren på något sätt, det märks direkt när den kommer!!! :) Ne jag har fortfarande massa städ att göra innan jag går ut till bussen, glöm INTE soporna haha :)


Vi ses på planen //Wallin


Skövde Saints - Göteborg Sharks 16/5-10

En ganska enkelt spel eftersom Skövde hade många bra chanser att sno en bas och enkelt komma hem...
Men när man har grymt bra chanser så tog vi inte riktigt dom, vi kan avgöra då ska vi det!

Det ska inte alls bli något negativt på dessa matcher för vi gör allt bra tycker jag och man märker att det är början och allt ska passa in och sitta perfekt, men det har ju sin tid och tränar vi som vi gör nu, så dröjer det inte länge!
Vi börjar ta form och skapa både bra spel och bra träningar, en fullt bra dag igår förutom vädret, lite kyligt dock!!!

Matcherna slutade 13-1 & 14-4 till Skövde!


Göteborgs laget vi mötte är ett B-lag, det vill säga dom lär sig, dom ska bli något, sjukt bra att Göteborg har 2 och kan plocka och ta, det är fantastiskt, så ett tack till Göteborg som strävade hela vägen och inte gav upp!!!
Lycka till!

Bilder finns att beskåda på Hallqvists sida :)

Hemmapremiär idag!

Vi inleder med andra matchen på hemmaplan mot Göteborgarna!!!!

Ni vill väl inte missa ett väst derby? Kom ner till Lillegårdens IP, där första matchen startar 12:00!!! Nu måste jag iväg till bussen!!!



Hoppas vi ses//Wallin

En sista träning..

.. innan match!!!

Får se om jag kan va med idag på träningen, ska göra allt för att kunna det, för dom senaste dagarna har jag dratt med feber och en massa förkylning, det sitter i än men kan nog köra något lugnt pass idag!

Söndag är det match och då ska jag vara frisk, inge snack inte!!!

Practice!

Dax att bege sig iväg till planen för att smååcka te några bollar och ha allmänt kul i det underbara vädret, dock vet jag inte om det blir så lätt, (jimmy) håller i träningen haha han vill gärna ha tempo :) inte mig imot, det är skönt att vara döden efter en träning då har man gjort något anser jag :)

Efter det blir det Sverige hockey, chips och en kall sådan på det !


See yaaah!! //Wallin

Sölvesborg - Skövde Saints, 9/5-10

Skönt att denna bortamatch är avklarad men mindre skönt att förlora i premiären!

Vi inleder inte alls stabilt, nerver? nja det tror jag inte men det märks att träningarna måste börja ta form och fart, mycket enkla grejer att jobba på!

Sölvesborg startar direkt och tar ledningen, vi tog poäng med Marcus Follin och därmed 4-1 i ställning och därefter stod det still ett tag, i toppen av 7 inningen tog vi ikapp och även ledningen med 4-5, men med rutinerade spelare skulle avgöra i botten av 7de och fixa in 2 poäng och avgöra matchen!

Matchens plus går till
  • Pitchern Michael Andersson som gjorde bra ifrån sig
  • Juha Ojajärvi (2 för 4) på offensiven samt
  • Jimmy Follin (3 för 3)

Sölvesborg tog alltså första matchen med 6-5!


Andra matchen gick inte alls som vi trodde, vi gav oss fan på att denna matchen är vår, "grimman" (Mattias Grimstoft) pushade på för fullt och gav oss stor vilja! Men det ville sig inte riktigt, vi gör bort oss på enkla rutin saker som bara ska klaras!
Slagningen funkade inte trots att Josef Sterner gjorde bra ifrån sig på kullen...

Bara att ladda om, på söndag är det en ny match och den är på hemmaplan, ett "västderby" brukar man säga mot Göteborgarna som kommer på besök!

Förklaring kommer!

Jag beslöt mig tidigt att lägga ner bloggen och satsa på en hemsida men nu kör jag även igång bloggen för att fokusera på baseboll!

Bloggen kommer alltså till 90% att användas till baseboll nu när säsongen drar igång!
Säsongen drog igång igår och jag är sent ute men från och med nu så kör jag på och försöker så gott jag kan!

Hemsidan (www.blendjiboy.suntuubi.se) kommer fortfarande att användas för Skövde ik och alla hockey prat men bloggen fokuseras på baseboll och Skövde saints!

//Wallin!


RSS 2.0