Tillfälligt!

Ett litet ansiktslyft blev det allt, men på något sätt blir jag aldrig nöjd med skiten.. får lägga tid på detta ngn annan gång! vad ska man göra nu? såhär tidigt på morgonen? jadu, finns inte så mycket att göra antar jag, happ happ..
idag blir det väll inte mycket gjort heller, ner till gröna apoteket o köpa lite gottit^^ för övrigt blir det väll riktigt slappt, sova bort hela dagen går ju inte heller när dom stänger affären kl 15:00! suck..!
Ne nu ska jag ta o bestämma mig om jag ska ta o lira lite hockey eller starta en film.. finns ju inte direkt ngn att prata med just nu =) hehe^^

No life!

Jag har varit utan hockey alldeles för länge, alldeles för långt borta i från alla sköna tacklingar och härliga mål..!
Jag vill ha hockey hockey och mera hockey! nu på en gång!!

Hepp den önskningen funkade inte =( haha, jag har fett tråkigt just nu, precis slutat spela :S shit, känner mig så jävla nörd.. är jag det? =/ måste ändra livsstil isf!!!
jag kan ju offra lite tid till bloggen eftersom ja inte har ngt att göra.. ja ska börja med att fixa bakgrunden.. den suger sjukt mycket!! något mer.. ? näe ja venne, det märker jag väll =)

jaja, ska väll sätta igång, kommer senare!!

Hat-kärleken vi alla älskar

ja orkar inte hata just nu !!! tyvärr =)

Hockey´n gick bra och går bra, AIK vann med 5-1 och Sverige leder just nu med 8-1 i dom 10 sista minuterna, inga jävla 3-1 här inte!!! hehe^^
Hockey är väll ingen höjdare att se med dessa siffror men det finns ju alltid en liten upplevelse i allt :)


lilla menyn? pffft!

lilla menyn lilla menyn? haha, återkommer till det i nästa inlägg!! HAHA! vi fortsätter med viktigare saker... LIVET!!
  • AIK - Västerås om 40 min :) (TV4 plus!!)
  • Sverige - Slovakien 20:30 (Lycka till i kassen Mark) (Svt 24)
Detta får ni inte missa! :) I allafall inte du Sandra! LÄR DIG LEVA LIVET FÖ FAN!!! Rumpvärmar o skit, pffft!

²¹ × ³³ × ³ = ¿

Precis slutat spela, ja vet, no life.. ahja! nu ska jag iaf kolla på film och för en gångs skull mysa in mig i sängen på allvar :) kan bara inte bestämma mig vilken film jag vill se, delvis för att det är så satans tråkigt att kolla på film själv men just nu har ja verkligen inget bättre för mig..
Så nej, det blir inget hatbrev denna gången, utan det får ni vänta med till senare =) ja är alldeles för trött för att va elak just nu hehe^^ meeeeen!!! ja jo ne, ja ska inte börja.. men 3-1....!! nått stämmer veeeerkligen inte!! :@

//simma lugnt fan!

"Don't worry about a thing, cause every little thing gonna be all right..!!"



Små kronorna...

Då var Sverige - Finland matchen avklarad, 3-1 blev det, både bra o dåligt! vet inte hur jag ska formulera detta men, ahh dom spelade sjukt bra men 3-1, ahh, 3-1 fan ta 3 JÄVLA 1!!!
Jaja, du är glad, du lever på 3-1.. gör det bara!!! ja lever på efterfesten, ja tycker.. ja, precis du vet!! du kanske vill höra??? jadu.. vänta bara! du blir nog snart tyst ;)

FAN TA DIG BARA!! :@

Efter jul, innan nyår!

Då var julen "över", det kan man väll ändå säga nu eller? ja vill iallafall inte ha mer utav julen.. nu är det nyår som står på tur och där finns det måååånga frågetecken!
jaja, just nu lämnar jag även nyår med julen, nyår får ligga i bakhuvudet ett tag för jag orkar inte tänka på skiten =)
jag kan väll kortfatta det hela eftersom jag inte skrivit på ett tag, har verkligen inte haft ork att skriva om mitt "just nu" värdelösa liv! men, ja julen har varit helt okej, slapp o skön precis så som man vill ha den, iaf så jag vill ha den ;) sovit en heldel får jag väll säga.. sena nätter och mycket sömn, underbart!
ja det var väll typ de enda jag hade att säga haha^^

Går vidare med det ni alla väntat på.. Hockey!! Mohaha =)
idag kollade jag Växjö - Huddinge, va väll inte så väldans mycket att se på, 8-0 blev det, men ja, anledningen att ja kollade på skiten var att jag hade sån fruktansvärd huvudvärk så det var enda anledningen till att ja låg kvar i sängen^^
inatt blir det JVM som gäller :) Sverige - Finland, ska bli riktigt intressant att se på för det finns väldigt många intressanta spelare!
imorgon blir till att kolla på Borås - AIK, det bör väll inte heller va så svår match om man kollar "tabell-mässigt" men Allsvenskan upphör aldrig att förvåna, så vem vet?? seger blir det i vilket fall som helst hahaha :) smart sagt va? haha!

Ne, just nu är det ju ändå juluppehåll, så jag tar faktist lite avstånd från hockeyn =) ja har ju stora planer inför matcherna här nu i allettan och bilder på sånna grejer kommer upp senare, avslöjar som sagt aldrig något i förväg ;)

Minns det som igår..

Ur Borås tidning 30/11-06
Borås HC-Skövde 3-3 100-talet Skövdesupportrar sjunger och applåderar långt efter slutsignalen. De vägrar ge upp förrän deras hjältar kommer tillbaka in på isen för att ta emot ytterligare hyllningar. När BHC lämnar rinken kan några av spelarna inte låta bli att slå klubborna i sargen av besvikelse.


Från mig..
3 bussar med sammanlagt 149 personer och 20-talet bilar tågade ner till Borås för att se topp mötet mellan Borås HC och Skövde IK. "vi var närmare 250 supportrar".
Det blev tungt för oss när vi låg under med 3-1 inför 3de period, men i början av 3de perioden så startade klacken igång som aldrig förr, vi lät mer än ngt annat!!!

Från hemsidan..
"Rebellerna hjälpte till att fixa poängen"
- Jag tycker det är starkt att vi orkar komma tillbaka, men publikstödet gör massvis, det är jätteroligt när det är så många och att de låter så mycket, fortsatte en lyrisk Spaak."

"Faktum är att den tillresta Skövdeklacken på uppskattningsvis 250 personer lyckades ropa in laget igen efter matchen och även de båda tränarna fick vara med på isen. - Om vi blir behandlade så här när vi spelar oavgjort, hur ska det inte vara när vi vinner?, frågade sig nyförvärvet Oskar Berglund."



Fredag och äntligen loooov!

Morgonen började hur segt som helst, kom typ inte upp förens, 10 min innan bussen gick =) bra Benny, bra..! ah men iaf åker iväg till skolan för att slappa igenom 3 lektioner och en "julshow".. trodde jag!!! :@
första lektionen var inställd av ngn konstig anledning !? andra och tredje lektionen fick jag ledigt ifrån eftersom jag var ensam i våran klass???? :@ Varenda jävel skolka ju fan :S va i helvete, ahh KUUUL!! Kom till skolan lixom 8, och åkte hem 09:30.. trevligt as hell, aja, åkte till Skövde med Mikkiz, hon var på väg till skolan fast hon hade tur att jag stoppade henne :P eftersom lektionerna var inställda :)
Kom till Skövde, glodde runt lite, sen åkte hon hem och jag med..
Sen drog ja ner te stan och köpte lite kläder och hjälpte morsan o brorsan att handla massa skit inför juuul. happ, kom hem sen på kvällen, och då började kolla hockeymatchen från i onsdags (Gislaved - Skövde) ville se lite extra vad som hände :) haha, minnet är bra men kort =) sen efter det har ja bah slappat, varit ute och gått lite med.. aja, nu ska jag fanimej glo klart på "Eagle eye" och efter det tror jag det blir "Wanted"

Hörs!

Allettan √

Skövde IK vände och vann!

Då var det klart, allettan är fastställd efter gårdagens bortamatch mot Gislaved.
Slutresultat 4-7 efter en riktigt fartfylld match med många mål!

Period 1
1-0 01:37 Martin Åkesson [pp] Jonas Bystedt
1-1 03:56 Fredrik Söder [pp] Markus Molin, Niklas Ljunggren
2-1 15:43 Kristian Flygar, Jonas Bystedt
2-2 19:41 Lars Trygg [pp] Tomas Andersson, Anders Lundström
Period 2
3-2 04:56 Sebastian Hellman [pp] Jonas Bystedt
4-2 07:21 Alexander Kovalonok [sh] Sebastian Hellman
4-3 09:19 Paul Esdale [pp] Markus Molin, Mikael Persson-Riis
4-4 14:24 Emil Lundqvist [pp] Björn Gustafsson, Lars Trygg

Period 3
4-5 03:55 Emil Lundqvist [pp] Lars Trygg, Tomas Andersson
4-6 06:19 Lars Trygg, Andreas Jensen, Marcus Sjögren
4-7 19:36 Lars Trygg, Emil Lundqvist


Oh ah Lasse Trygg säg oh ah Lasse Trygg - "Trygg satte 3 utav målen i kvällens match!"



Detta var Rebellernas sjätte resa under grundserien säsong 08-09. riktigt starkt jobbat..!
Nu närmast i Allettan väntar nog två resor till, mer info om det kommer senare..!
"Rebellerna, alltid ett finger med i spelet!"

Allettan?

Borde inte den vara säkrad? jo, det borde den, men det är en match kvar och vi har fortfarande chansen, det handlar bara om att vinna! imorgon beger vi oss med en buss lastad med tokiga huliganer till Gislaved för att se det hela avgöras!
Känns lite pirrigt nu när vi hade chansen att avgöra på hemmaplan, mot bottenlaget Ulricehamn. Men SIK lät återigen Ulricehamn vara segrarna..
men imorgon är det en ny match och nya tag, seriens sista match får jag också påpeka och det blir en nervös drabbning kan jag tro..
Ulricehamn spelar för "inget att förlora" och Skövde spelar för "Vi ska vidare"!
Btw! för er som är intresserade så visas matchen live på http://lgsports.se.blogspot.se, där är det bara rulla ner lite på sidan så står det vilka som spelar och vilken tid sändningen startar :)
Nu kör vi på Skövde, exakt som vi brukar så löser vi detta galant!!!

Citerar lite inför matchen imorgon! Är du inte pepp så blir du!

Skövde ik´s tränare Mikael Kvarnström inför matchen imorgon.!
"Vi får ju med oss Rebellerna och de kommer att heja hela vägen, vilket de gjorde senast också. Underförstått: SIK älskar stödet!"

Per Nunstedt uttalar sig såhär på sin blogg
"Skövde IK har alltid haft Skaraborgs bästa fans och när slipsarna tar över varenda jävla arena i Europa så är det skönt med äkta supporterkultur"
Kan tipsa er om kolla in resten på länken
http://www.cafe.se/Default.aspx?id=670784&postid=13426

Suger åt er, tillsammans är vi starka!

 

lördag igår, söndag idag!

Lördagen... gick upp vid 9, nu ljög jag, drygade till kvart över, sen gick jag upp gjorde mig klar, åkte iväg och jobba kl 10 till 4.
det hände inte så mycket mer på dagen så jag går över till kvällen :) jag och Cissi kollade äntligen på Saw 5, filmen kunde varit bättre tycker man men den var okej att kolla på :) det var väll det enda som hände denna dag hehe :) seegt^^

Söndagen... hade tänkt gå upp ganska tidigt.. haha → 9-10, jag vaknade 9, men drygade till 10, då tänkte jag, okej dax att gå upp :) gjorde ja de? haha somnade om vaknade halv 1 ;) lyckat^^
Så nu har jag inte gjort så mycket, bara varit i affären och väntar väll mest på att matchen ska börja!
Härligt härligt.. Vinner vi idag är vi klara för spel i allettan och då blire fest på onsdag :)
Men
om vi skulle råka förlora idag så blir det väll mest spännande på onsdag.. en fundering, kan det bli spännande när man är full? äch, ja venne, känns bara som perioderna är 2-3 minuter men men fest ska det allt bli =)

ska åka om 40 minuter så jag antar att det är dax att börja göra sig klar.. för nu är jag laddad !!

"När SIK!! → till allettan går!"


Fredag!

Fredagen har varit riktigt slapp inte haft mycket att göra precis :) vi var också 2 st i våran klass idag, najs shit =)
men det var trevligt, jag och Nadia hade kul, det enda ja kommer ihåg är att ja sa att jag kunde blogga om henne och ngt mera men kommer inte ihåg vad det var haha :) Men nu har ja iaf nämt det och tänkte va snäll och bjuda på en gammal bild på henne! Vassegod!











Härlig kväll blev det iaf :) 3 saker som är anledningen =)

  1. Leksand 1-3 AIK <3
  2. Västerås 2-1 Mariestad → Härligt!
  3. Växjö Lakers 6-0 Sundsvall..! hahahahaha!!

Thank god its friday? ahh snart iaf!

Precis kommit hem, har faktist varit ute och sprungit, dock bara 7km men jag är ganska nöjd med tanke på att jag inte sprungit seriöst på länge..! → sen i somras :) aja, nu har jag också fått i mig något i magen (Köttbullar och Potatismos)
så nu är jag slö och väldigt-ganska-snart redo för sängen :)


Observera tiden!

Jag ska lägga mig nu :) hehe.. tiden lixom^^ känns ruskigt bra fan ;) har väll inte jätte stor lust att lägga mig men det känns ändå bra lixom, då äre bäst att ta vara på chansen :)

vill också säga, tack för att du gör min kväll Sandra =)


well i'm definitely not alone..

Chill som fan idag, till att börja med → sovit i nästan 16 timmar och det är sjukt jävla skönt :)
just nu sitter jag och degar till massa musik :) Skillet, lätt hetast just nu^^

Vad som händer idag, Skövde har match, det kan man inte glömma^^ det är en bortamatch så den ska jag kolla live på internet hos Simpan..! Så vi ska dit och dricka kaffe och spela nhl antar jag =) blir skojsigt^^


Trött snubbe med drömmar om sommaren!

Gaaahh!!!
Jag är trött, trött och lite mer trött :) och det känns riktigt bra för jag har inte kännt mig trött på väldigt länge :)
så ikväll ska man nog somna normalt och kunna gå upp imorgon och dra sig till praktiken :)
det låter ganska vettigt^^

Ahh vi fortsätter, planer inför kvällen..
  1. inget
  2. inget
  3. inget
  4. inget
  5. inget...
hahaha fan ja har så jävla tråkigt!! bara lyssnar och lyssnar på musik o musik :) det är riktigt skönt men va fan lite variation vore riktigt skönt :)

Tänk hur skönt det skulle va med sommarlov, jag ska försöka ta mig lite lov när jag slutat skolan :) fan måste ju njuta lite :) Saknar värmen och basebollen främst av allt :)
att göra ngt man gillar samtidigt som man står o steker.. underbart^^


Bjuder på bilden =)

Börjar bli hängig..!

Har riktigt riktigt riktigt tråkigt just nu, (bara för att du svek mig!! mohaha^^)
sitter här och är hungrig och trött så jag ska gå ut och ta ngt att äta.
Sen när jag hämtat de så ska jag kolla på en film "Gomorra" hört att den ska va riktigt bra så jag måste ju bara kolla om det stämmer =) Det verkar iaf vara en film för mig :)

Juste jag får ju inte glömma att påminna mig själv...
JAG SKA INTE KOLLA PÅ FILM I SÄNGEN!!
För då lär jag bara somna och det kan jag inte göra nu, nu ska jag vara vaken och social haha^^ jag ska försöka göra så mkt som möjligt för att hålla mig vid liv =)
det är ju också snart dax för endel att gå upp :) börjar bli tidigt nu^^ Vem vet, ja kanske väcker dig genom en plingning på dörren med en kastrull köttfärssås i handen haha =)

Skrattet gör filmen^^

"im skating looow, i got my mother fucking puck man"

http://www.jesper.nu/filmer/sport/5461-NHL_08_Skadebugg/



Blogg blogg blogg..

Just nu sitter jag och skrattar åt den bästa sidan som någonsin skapats,
det vill säga www.comedytv.se
humor är aldrig fel, därför är comedytv aldrig fel..!

Måns Möller har väll aldrig varit min favorit, jag säger inte att han är dålig,
men ja har aldrig skrattat riktigt mycket åt han.
Ah, tills nu då, nu när jag hittade detta, då fick jag mig ett gott skratt,
han lyckades verkligen på "Norra Brunn Comedy"



RSS 2.0