Alla tiders fyllekalas!

Helt underbart!
Nu har jag jobbat färdigt för denna veckan! :) Känns otroligt skönt att inviga midsommar med en liten öl såhär dax! Och speciellt så pass många trevliga personer i morgon! Riktigt taggad för helgen som kommer!!! :)

Hoppas även att ni alla andra får en riktigt trevlig helg !

Måste faktiskt börja med att nämna en liten sak som hände idag!
Pågen leverantören, en ny kille i form av vikariat för sommaren eller dylikt... ja han backar in för att leverera bröd!
mhm!!! Kommer sedan in och säger, eh ja har nog råkat backa in i eran brevlåda.... Chefen svarar då, jaha? Då får du fixa det! Och en väldigt rädd och osäker röst säger då, ja ja självklart jag har en hammare ibak så ja kan nog slå till den lite.... mm det visade ju sig bli något helt annat, han försökte inte ens när han väl såg hur stor skadan var haha!!

Så det resulterades att chefen för Pågen fick åka över och köpa en ny, en icke så pass glad chef skall nämnas! Här kommer en bild på hur lådan såg ut!
Vila i frid boxen!!! 17/6-09 - 23/6-11! :))) haha


Min tanke är... Hur fan skulle han fixa detta med en hammare???

Meeeen iaf! Nog om detta..

Sjukt kul att jag fick igång min internet radio igen! Sugen på att lyssna? Säg till isf så skall vi lösa det :) Vore ju väldigt kul och se ifall den fortfarande funkar för andra, för hos mig är det inge problem i nuläget iaf!

Men men, nu fick jag nog med allt för stunden! =) Sköt om er och njut lugnt i helgen!!

Eagle six out!

Rockin' with the best!

Det var ingen lätt uppgift :)

Lär ta lite mer tid, blev klar med två stycken sen märkte jag ju att dom inte alls var bra haha jag får helt enkelt lägga ner med tid någon annan gång för just nu fastnade jag med helt andra saker också.. inte okej!!! :) dock intressant, jag hittade faktiskt massa skivor med filmer, musik samt bilder från forntiden, gamla hockey bilder, urkass musik och mycket mer!

Men en ny header och nytt utseende ligger på schemat "skall kontrolleras" ;)

Ha en bra dag så länge!


Vem bryr sig om ett par trasiga skor när man är gammal och trött?

Med tanke på all tid som jag lagt på annat när jag inte la ner 10 min på en blogg då o då så tänkte jag att jag skulle ändra en massa idag :) Om jag lyckas? haha :) long time no see som man brukar säga :)

Men iaf, jag ska försöka få till en snygg header och kanske lite där till!

Under tiden kan ni passa på och skratta lite :)


Precis tränat färdigt och nu väntas resan ...

Precis tränat färdigt och nu väntas resan hem! lugnt och skönt när vi båda varit lediga idag, det har vi tagit vara på genom att umgås i det mysiga vädret samt ätit god mat på det härliga stället Rhodos!! Ja mycket mer än så har det inte blivit av :) och idag har min kära åkt till sina föräldrar i göteborg så nu när man kommer hem blir det relativt tomt lite små segt men va fan det är bara tills imorgon så det vore ju fel att klaga! "Värre har det ju varit som sagt". Ne nu kom bussen, sköt om er och ha en riktigt trevlig kväll så länge :) /Mobile update, B-boy!


Äntligen funkar blogg.se igen!

Blev lite fundersam nu under en längre tid men nu ser det ju ut att funka igen :)

Idag är det en riktigt Cornelis dag! Såg äntligen filmen i lördags och den var ju sjukt bra!!! Vaknade i morses och bara kände att det var hög tid att Cornelis dammas av igen!
Det är ju en idol i mina ögon och det var ett tag sen man drog ett par goa visor och sjöng för sig själv så jag tänkte tagga upp lite nu och köra endel nu när lunchen skall lagas! :)

Var och kollade på Skövde AIK mot Varberg igår....... Ja ... Punkterna förklarar allt... sicken jäkla skit !? Det var verkligen bedrövligt!!! Det skall krävas en heldel för att det laget ska komma någonstans!
Men i varje fall hade jag och Per en trevlig stund igår, blev lite fika på Pims och en massa bal tittande! :)

Nu måste jag sätta igång, har endel framför mig inför jobbet klockan 15:00! Sköt om er och njut av bilderna som avslutar detta fina inlägg :)

Har visor något värde? Nu när man är död?
Så länge jag sjöng dem, fick jag dagligt bröd.
Nu ger jag dom till alla och envar.
Och jag menar att: visor tillhör alleman.
Den som ej kan sjunga lyssnar på dem som kan.
Och ingen vet vem visan skrivit har.
Visst får du ärva visorna, jag lämnade dem ju kvar.
Cornelis Vreeswijk 8.8.1937 - 12.11.1987


Cornelis Vreeswijks gravsten vid Katarina Kyrka i Stockholm.

Max Friberg flyttar idag till Sundsvall, all lycka till dig i Timrå IK!

Och just nu en liten del av utsikten ifrån köks fönstret :)

RSS 2.0