Summer feeling :)

sjukt bra väder det är och har varit nu ett tag :) summer feeling! blir en liten snabb blogg, man får passa på när hon inte är här ;) haha ne men det blir en snabbis för jag och Sandra ska strax ut och fira mamma, syskonen kommer tydligen med mat :) låter gooott!
Själv så har jag o Sandra precis varit ute och cyklat lite, köpt lite saker och tatt oss en liten titt här i lilla Skövde :)
igår var det grillning och trevlig stämmning på schemat, dock var inte alla såå bra på att fixa stämmning märkte jag ..! slut i huvet blev man av det iaf, men skit sam, för övrigt så hade man ju kul liksom :))

Blir troligtvis årets första dopp idag!! vi skulle gjort det för några timmar sen men som vanligt så drygar ju Sandra ut på tiden så vi kom inte iväg, hahah vi får se vad vi orkar efter lunchen =) jag är fan pepp!! :))
Btw, cykla till simsjön? det har ju hänt innan men fan, det är en liiiten bit haha :) vi gör som så att vi bjuder på lite pix sen så hörs vi troligtvis av ikväll :))) lovar inget heeej!!


Bejbii kommer snart, lite träning och AIK seger, underbar dag :))

Vad ska man vara eller vad ska man kalla det? taggad peppad nervös? va fan, ja allt man kan tänka sig :) duu är här om 5 timmar wiiihiii alla måste tro jag är dum i huvet som bah åååh min tjej kommer om 5 timmar ja lääängtar(!)
haha låter rätt sjukt men jag antar att alla redan vet hur läget ligger till, har man varit utan sin flick/pojkvän i 6 veckor så kanske man har förståelse för att man saknar skiiiten :)) mihihi!!!
Sandra?? duu vetttuuuu? jag... vet.... att du kommer läsa detta hemma hos mig ikväll :) mys! överraskningar överraskningar finns det gott om! sen finns de ju dom som är lite för fega för att dela med sig av sina roliga överraskningar! ;)

Dagen! jag började skolan kvart i 10, läraren kom typ nu och trodde vi börja 11, bra bra! men alla som var klara osv fick ändå gå så .. ja tänkte spendera lite tid här med Nadia som försöker bli klar med sin hemsida!
Strax lunch, sen lite samhäll och lite svenska sen är det heeeem!!!
Träna en stund ikväll sen blir det troligen Husaren för fotboll, får se vad bejb orkar :) har lite förståelse för henne man vet ju hur det är liksom :)

Jag väntar på dig <3

yooo yooo

nu har ja igentligen ingen tid alls att skriva men eftersom jag stressar ihjäl mig så kanske det passar bra med en liten blogg, så kanske ja lugnar ner mig lite :))
mitt rum... oj... ser ut som ett helvete just nu, försöker fixa med andra madrasser, får så otroligt jävla ont i ryggen av dom ja har nu men fixar fan inte några andra.. =( någon som har en över? hahaha :)
Det är typ nu som ja fattar att Sandra kommer imorgon, hahahaha smart kille här =)! ehhmm.. .ah men fan, ja har massor att fixa viiiii hörs ;)


10 dagar av 3 månader!

Otroligt kul, riktigt kul............ så hade det kunnat vara, men så är inte fallet... så jävla tråkigt, va fan ska man ta sig till, allt känns.. borta, ja vet inte men allt känns så jävla dåligt..
Väntat i 6 veckor nu, försökt vara glad och tro att allt blir bra och efter 6 veckor som varit åt helvete så kanske man nu får vänta minst 4 veckor till.........! jag använder ordet kanske, allt är inte fixat ännu, det kan bli bra men så som det känns så.. ahh då blir inget bra! aldrig något som kan gå våran väg!
Jag vill inte ge upp, aldrig, inte på något sätt, ja vet att det finns så mycket mer, men den här ständiga väntan... =(  det funkar liksom inte, det tär som fan!!!!!!
Jag vill inget mer än väl, oss väl, allt ska va bra, men som alltid så är något i vägen...

10 dagar och du har gett mig så mycket, så mycket att jag vill hålla fast vid dig, 10 dagar! Jag älskar dig!

Händelser händelser!

inte så mycket som hänt idag faktist, dålig morgon kanske, vaknar av att en jävla massa musik spelas!! :@ det var såkallade Ryds dagen idag, och det skulle börja kl 13 fucking 00!!
Vilka tror du inte börjar spela musik strax innan 11 :O helvete va jobbigt!! jag kunde iaf somna om, en stund, sen kl 12 skulle jag upp och fixa lite inför ungdomsträningen i baseboll.
det var kul och massa sånt hehe, finns väll inte mycket att säga om det precis, spenderade 2 timmar där ungefär och hjälpte till :)
sen vid 6 tiden skulle vi iväg till Anna och fira henne med lite fin mat och massa tjöt =) vi kom givetvis inte i tid haha fan aahh men vi kom iaf dit vid 7 tiden, blev bra till slut. Nu har jag har precis kommit hem och ska bara slappa gärnet!
Mer än så har inte hänt idag, slappt och skönt :) det är ju ändå lördag, och nästa lördag så.. mmmmmm!! :) härliga tider !! :) massa kärlek :)

skit ner er, nu orkar ja inte blogga mer :))


jag hatar att jag älskar låten...

Who´ll stop the rain?

Nee såhär ska det inte vara, det ska ju vara bra väder här :O haha och, tänk på mig va fan, jag har ju faktist träning idag :O hahahaha tyck synd om mig :)
Det blev grillning igår, kanske lite sent och kanske lite oplanerat som vanligt men vi kom iväg några stycken, ungefär vid.. halv 1 tiden inatt, då tänkte vi "nu är det dax att grilla" =) men de va skönt, lite grill, lite dansband och lite Micke :) lovely!
igår var det mest träna som stod på pappret och likaså idag, gillar inte vädret just nu.. =( detta kan kvitta, ja vill ha bra skit ! Man får väll hoppas det släpper snart, juste, ska ju även passa på att lägga in lite bilder som ja inte gjort ännu som jag sagt några dagar haha =)







Solen genom rutan värmer rätt bra!

låter som om jag måste sitta inne eller något haha :) så är inte fallet! alldeles strax ut, ut igen med bech fast vi blir fler denna gången, och vi drar oss upp till baseboll planen för grillning och lite folköl?? antar ja :)) mys!
Soligt som fan idag, har spenderat mesta tiden med bech och solen hehe, riktigt skönt att kasta idag, gick riktigt bra för oss båda, så vi ska iväg igen och fortsätta det vi avslutade innan lunchen hehe :)

En blogg var påväg igår men någon råkade somna 8-) jaa, så äre :) hahaha mer "ikväll". Juuuuuste, nu har ja fått över massa bilder också, får lägga in det ikväll :)

Nu ska jag vidare ut i solen, vi har ju faktist soool ;) hahahaha!!!! vissa sitter väll hemma och njuter av skol boken och regnet som faller ner 8-) gilla läget!

Skövde känns ändå på något sätt bra! =))!! 9999999999999<3333! hahahaha !

the final season!

Yäääy hipp hurra vilken rolig dag! eller? nja, den började segt med skolan, fast, så jävla slappt där iaf haha :) ahh lite brädor fixades hem iaf, dom blev fresh! se pixx nedan!!
Ahh sen när ja varit hemma så har ja inte gjort så mycket, som vanligt, försökte få med lite folk att gå ut o gå, lyckades inte så väärst bra! fick bara med mig en dryg jävel, sååååå kul 8-) hahaha ne men,
en promenix var faktist riktigt skönt :) ni borde testa, och är ni som jag, och inte har några vänner. så slå mig en pling så går vi! HAHA! :)
nu närmast väntar fiiiilm, ja tänkte att ja skulle se på "The final season", en väldigt bra baseboll film, och titeln säger väll det mesta, men Kent Stock som filmen handlar om, han ska göra allt för att sätta stopp för att det inte ska bli "en sista säsong".
ja ni fattar (eller inte) men iaf, mycket bra mycket bra!
lite pixx, sen baj baj :)

Jaha :O nu ska min kortläsare krongla! ska fixa det så fort ja kan så ni kan få se hur brädorna blev (Y) !!! :) sov gott med er =))

Djurgården - AIK 0-1!

Myyyyysig kväll... helt själv bahh mmmm kuul!! inte precis!!

Kom precis hem från Per, har kollat Djurgården - AIK me boysen! Och en supertabbe av Touray avgjorde matchen! Argentinaren (Obolo) drog till med ett fint skott från 37 meters avstånd, hastigheten uppnådde hela 125 kilometer i timmen! en riktig kanon!
nog om det, nu är det som sagt mys här :) kollar lite tv, åt precis lite mackor och drack oboy och nu trycker jag i mig massa chiiips :)...
Jobbigt läge, du borde va här och lyssna på regnet när det slår mot rutan med mig .. hade varit såååå mycket bättre (A) men så är läget, och det borde man kanske vara van vid nu..
men fan inte deppa nu :) ja får mysa upp mig tills du kommer =)

Kolla in "highlights" och det underbara målet från Obolo här!


Det var allt för lilla mig :) //Wallin

Kvinna, du ger mig begär!

Kvinna kvinna, du ger mig fett mkt begär, under hela konfan och där efter har man bara sett lyckliga personer med andra lyckliga personer, jag står själv! fuck that... ah det ger mig begär och dina sms........ :| kooooom nuuuu!!!!! :@
åhåhååhååå 13 13 13  endast 13 ja pallar !!! shiiit va ja ska njuta sen!! under dom dagarna du är här :O myyyys!!!!! älskar dig, som fan!!!!!

åhhh ahh ska försöka fixa en blogg av detta också, just nu.. håller jag på och fixar med min andra dator, den är fuuuuckad!!11!! måste bli fixad nuuuu, ahh men ja är grinig, för ... jag har begär, och det vill sig inte väl för mig!! då blir ja suuuuuuur!!!
baby, we need to talk, för.. ja vet att du alltid ger mig ett leende!! ja vill höra om padre, samtidigt som ja måste ta tag i min egna.. =( hur ska ja gå till väga? ja vill .. vågar ja? vet inte, vad är bäst? vem vet....!
Nu ska ja ta o ladda upp lite bilder från dagen, dom kommer upp om en liten stund!

Nyduschad och frukosten står på bordet!

Kom alldeles nyss ut från duschen, börjar som vanligt bli hungrig så det är dax att hämta något att äta...!
Sådär :) Oboy blev det (sandra!) och goda mackor med rökt skinka på hah sååå gott :)

Ja men som ingen vet eftersom ja inget sagt så ska jag iväg på konfirmation idag, mah kooosin ska konfirmeras och det måste ju firas =) och om du läser (vilket ja inte vet) så vill jag ändå säga grattis till konfirmationen :)
Mer än så vet jag inte om dagen, antar att det dyker upp något framåt eftermiddagen :) det återstår att se, ha en bra dag, nu ska ja njuta av min frukost i solen :)
Btw, bjuder på en bild från 1an, den är från skolan och observera att mössan är på endast för att det är vinter och vi skulle jobba ute i torken, alla 1or får alltid skit jobbet i torken på vintern!!! haha, bech? du har väll fått smaka på det? :)

trött_kille_med_mössa_90! ;)

//Wallin

15 left :)

Händelsefulla dagar, mycket har skett, jag har varken hunnit eller orkat blogga.

Dock vet jag knappt vad ja gjort.. :|| tränat, tränat? och lite mer tränat! så har dagarna sett ut, och om 1 timma har jag träning igen :) så det blir ett litet kort inlägg nu :) Studentfirande i torsdagskväll, 29 dagar kvar var det,
jag pallade inte gå ut på onsdagen när det var 30 dagar :)
försöker samtidigt ligga lite lågt fan :)
Juuuste, Mikkiz fyllde 19 igår, stort grattis på dig :)
Underbart bra väder idag, skönt som fan att spela i detta väder, och jag längtar som fan på dig! kom gärna nu :')

Saknar tiden brevid dig :')

hunnnnger :)

yooo yooo fan va hungrig man kan va :) haha, as usual!! eller? haha =)) ja va säger man? hunger ja pallar inte mkt blogg idag inte :) inte gjort så mkt idag, jävligt sugen på att träna men det sket sig :)
Har inte gjort så mycket, varit med Cissi lite och disskuterat hehe stort ord där (!) ne men fan, mer än så har de inte blivit.. trevliga dagar pojken har här. typ!

Ja jo juste, beeeeech fö fan ;) checka denna, detta är modellen på nya "P1800" rätt likt ändå? :) rätt ful bild men hehe :) det är iaf den!



ne mat kanske? och kanske lite bejb om det finns tid för sin festman!!! :@ 23:23 juste, nu jävlar försvinner musik helvetet på bloggen, den stör ellerhur? :O

//Wallin

P1800!

Vi for trehundra man från vårt avlånga land, med tåg buss och bilkaravaner, och vart vi än kom så sa alla; ”dom är tokiga huliganer” haha ne nu ska vi inte in på de vaaaaa :))
Vaaad har hänt idag lilla bHenyt? joo han har gått i regn :@ varit hemma och bara slappat gärnet (ovanligt) han har även varit iväg och tränat lite lätt :) mys-pys på planen med Helmut och Bechan!

Ja det var hans trevliga dag.. Så hej då alla!! haha nee mer än så måste vi få fram, ellerhur? :)

Jag har ont i andrasidanoperationsaxeln, hajjaru? hah :) men skit sam, orka läsa ont ont ont hela tiden? "tyck synd om mig" ne inge sånt här va :) ja vill ju skriva om ngt kul ngn gång!...... HMMM!!!

*täääänker* joo.. vi gör såhär, går ut på aftonbladet, letar upp en artikel, och disskuterar den ;) smart ? ohja, eller, ne mer tidsfördriv! *lEtar*!

"Sportbilsprestanda med 600 hästkrafter. Mattias Vöcks P1800 är inte bara ett stylat skal. Under den vackra ytan ska bilen husera modern teknik – från Volvo. Till hösten börjar den byggas."
hahaha, kriiiitik, jag är inte ngn bil nörd, tro inte det, såg skiten och ... ahh bara.. -.- typ, som sagt finns alltid ngt att klaga på !!! och detta ska ja klaga på!

till att börja med volvo! varför börja bygga ngt som finns?? till exempel! sätt ihop en 1968 Chevrolet Camaro Rs Automobile med lite styling... ne men ojjj där har vi ju "P1800" om den nu ska heta så! eller ska vi kalla den "Super-Volvon med 600 hästkrafter".. ?
Det enda ni gjort är, böjt in framvagnen så den är i en båge, likaså bakdelen, styling, och den ska vara sänkt.. :S asså... stureplansbil kan ja ju lova er ;) Jeans och kavaj och en "P1800" då äre stuuuuureplan!
pinsamt! Jag lär ju ha fel om allt ja uttalat mig om men, MEN! mina åsikter :)
haha nu fick jag ngt att skriva om hahah :)



Haha, glömde nästan det viktigaste!
Bye Bajen, Bye Bye,
Bye Bajen, Bye Bye,
Bye Bajen, Bye Bye,
Bye Bajen, Bye Bye.
Suuuuperettan ole ole ole!

biiiilder!

Bilder från igår finns uppe nu, inte många men det är iaf ngt =)

Se bilderna på pixbox!

Se bilderna på facebook!

Se bilderna på bilddagboken!

20-20-20-20!

2 igår 2 igår 2 igår :):)
20-20-20 idag idag idag !! :D

ja som ni ser, så har jag givetvis missat matchen i Helsingborg...MMM.. 13:13 men så kan de ju vara.. surt läge och ja orkar inte gå in på allt det...! jag ska glädja mig åt annat! :))
igår i Sthlm var det riktigt skojsigt ;) bilder kommer att komma upp på bilddagboken, snabbare så :) ahh men allt var super bra igår, grymt roligt! förutom själva matchen.. ojoj... den sög hårt, men så kan det vara..!

Sandra? snart! =) åhhhh så jävla härligt!! sjukt läge vi sitter i, när vi säger två veckor, eller tre veckor eller kanske en månad! det är ingenting...! absolut ingenting för oss!
det är nog inte många som kan sätta sig in i själva situationen och förstå vad som igentligen försigår.. ja får själv tänk om ibland för att förstå vad som sker... men, nu kan man blicka framåt :) otroligt glad över det, längtar som fan :) du vet ju hur man fixar humöret iaf !! :D kärlek!
Och nej Sandra jag drack mig inte full igår, det är inte anledningen till att ja inte är på matchen, för jag drack två öl, men om jag sov, det är en helt annan grej!! :)



kolla grejen, jag kan på fullt allvar skriva, "vi ses snart" åhhhhh glad_kille_90 oh yeah ;)
ska försöka fixa in resterande bilder ikväll!!

Mycket på gång!

Detta blir nog mitt sista blogg inlägg innan söndag kväll, om det ens blir något då! hehe, låter typ seriöst men, i allafall :))
  • Vi börjar med dagen!
Skola, kort dag, slutade klockan 12 som vanligt, skönt på fredagar :) sen klockan 3 hade jag tid på vårdcentralen, dom kollade ögat och konstaterade att det måste kommit smuts från matchen i söndags, vilket jag kan hålla med om, men att det skulle irritera såhär mycket visste ja inte, jag skulle återkomma om det blev värre!
Sen efter mycket regn och sånt så blev det träning, jag kommer dit lite efter 6, ahh givetvis så hade dom ändrat till 5!! :O VA FAN HAHA :)
happ happ, jag kom in lägligt till infield träning!
Jag oroade mig för att pajja armen för att ja inte va uppvärm osv, mhm! kunde ju förväntat mig värre känner jag, det blöta gräset va så mycket och skumt att bollen på något sätt bara ploppa upp i nyllet på mig :S jävligt hårt också ;) hahah lite knockad sådär =))))
men ahh efter att lappat ihop glasögonen och tittat till det fina lilla märket på käkbenet så var jag redo att playa vidare, jag gillar märket, haha, 4-5 trådar från bollen, lovely!
Jag ångrar också att jag inte tog is med en gång, nu är jag svullen hehe :) is is is ;) men det är väll skönt, ja stannade ju bollen, eller? hahaha :)) åhhhh ahh ska försöka göra detta snabbt, huvudvärk och riktigt ont i käken just nu (och jag som ska sjunga fram ett guld i globen imorgon) :O hur sak detta gå till.. :?

  • lördagen! Sm-final i Globen!
Imorgon vid halv 11 tiden rullar 6 bussar från arenan till globen för att försvara sm-guldet, Skövde möter Sävehov igen och förra året knep vi guldet och det ska vi bannemejjj göra i år med!!!
Bilder och massa annat kul kommer upp som vanligt senare ;)

  •  Söndagen, match i Helsingborg!
Taaajming! kommer hem (beräknad tid) från sthlm vid 3-4 tiden! och halv 6 måste jag bege mig till basebollplanen, klockan 6 åker vi till Helsingborg för att spela baseboll match!
Sova i bussarna? Oh yeah :)) men det finns inte mycket mer att göra i dom så va fan :) aja, tajt och skönt blire, och förhoppningsvis 2 vinster!

Mycket bilder och filmer kan ni få se framimot, för det kommer! nu måste ja sluta =/ har jävligt ont i huvudet :O ta och lägga sig och prata med bejbi ett tag, massa kärlek på det! <3

Vårdcentralen!

haha jag visste att du skulle spärra upp ögonen bara för att det stog vårdcentralen, haha ne jag skoja, men jag har faktist fixat tid, fick tid redan i morgon (vilket är skönt!) :) mer om dagen →
har slappat som fasen, varit så sjukt trött i kroppen :) mest väntat på hockey vm skulle starta, och just nu så började 3de period och Sverige leder med 2-0! bra skit =) jaaa vad mer har hänt :| inget? typ.. har verkligen inte gjort ngt ..
bah .. dööö! "kan pojken fixa lite intressen eller?" ungefär så tänker jag om mig själv ibland ;) ahahaha dax att inta sängen känner jag :))

Linda? se till att Sandra pluggar nu! det är helt okej om du inte äter upp alla kakor men dela fan inte med dig fören hon pluggat klart, då förtjänar hon dom, KANSKE!!!!! sneeel kille idag =)

happ, skulle ju formaterat datorn idag men så långt har vi inte kommit, för jävla mycket att rensa :O ah men det måste bli klart iaf, fast, helgen är ju rätt körd, får se ifall jag hinner med det en stund imorgon!
längre blogg inlägg i helgen då jag har mycket mer att skriva om, bland annat sm-final i Sthlm, match i Helsingborg, ja, det blir lite intressantare och längre inlägg då!


Saknar dig som fan Sandra :'(

bara för att jag inte har mycket att skriva om!

Jobbade extra på skolan idag för att det var öppet hus och sen för att jag ändå skulle på möte klockan 6, så det var ovärt att va hemma i en timma sen dra igen, well well mötet gick sketans bra hehe :)
i morgon är det hockey-vm som gäller, tror jag hehe :)

måste kolla upp mitt öga också, det är helt fucked up nu, mer och mer blod :S fattar inte :|| aa, v-centralen i morgon får det bli..! bäst att kolla upp skiten "/
Ne nu får det vara nog, orkar inte mer.. Haaaaj ;)

Män ascheghe tå hästäm!

Haaw(!) begär man kan ha, du är saknad, som fan! du är den jag vill ha, du är verkligen det! jag ger inte upp, det är du och jag! jag har lärt dig att vara söt, det märkte jag idag så lite stolt är jag :) eller, så börjar du bli kvinnlig :|
Din parfym? jag hatar den, men.. ändå älskar jag den!
DU ÄR JOBBIG MOT MIG!!! :@@
kom nu är du snäll! (A)
du är allt jag önskar mig just nu :') om du vore här vore allt perfa, verkligen allt =) "ska vi gifta oss så jag vet att du förblir min?" hahahah bästa på länge ;)
du ger mig super begär när du överraskar mig sådär, fyyy på dejj!
Men dock jävligt sött :) åååååååhhhh ne, nu får jag sluta! JAG ÄLSKAR DIG!!!!
sorry för allt begär, men.. jobbigt utan dig "/ be strong now!

Digga min söta bild jag offrade ett par sekunder för!

Faktist, så har jag inte mycket mer att säga, jag har för mycket saknad hehe =) men, det är bra. right? jo men fan, som ni kanske märker så har jag fixat in musik till bloggen, den ska nog inte ligga där den ligger just nu. men så länge!
Ska även fixa mycket mer musik haha :) bara lagt till lite chill låtar :) ge gärna förslag på musik också! juste, den cpar också ofta, musik som inte ens finns i playlisten spelas upp ibland hahah :S helt vrickat! men men så kan det vara!
Jag vill gärna ha åsikter ang musik på bloggen :) 
Ska jag ha musik på bloggen?

//Din b-boy!

Grattis Nadia :)

Till att börja med, matcherna igår slutade 20-16 och 15-3 (bara för att rätt ska vara rätt)

Dagen som varit, den började med skola, och den var lugn och skön, tur det, för jag har varit riktigt trött i kroppen hehe :) men sånt får man stå ut med ibland!
Efter man kom hem så har man bara slappat gärnet, mest lirat fifa och bara.. ahh tatt det lugnt som sagt. nu sitter jag och tuggar i mig min goa gurk macka och dricker oboy :)) sjukt underbart!
Asså, jag typ, laddar inför sängen, jag har super begär just nu, jag bara måste, jag mååååste se på Värsta Gänget ikväll :) hahaha för långt uppehåll nu =)

Här har du några små klipp från filmen, dom bästa är dock inte med..!


 GRATTIS TILL KÖRKORTET NADIA :) Mucho glad för din skull!!

 

Seriepremiär :)

Då var seriepremiären avklarad, vinst i båda matcherna :)

Började morgonen klockan halv 7, gjorde mig klar och slappade, cyklade sedan till planen där vi skulle åka ifrån :) efter en lugn bilresa till Göteborg var vi äntligen framme.
1a matchen spelades mycket bra och vi hade nog en ledning på nästan 19-6, vi slappnade av och tappade i matchen, slutresultatet blev 20-16.. "/
2a matchen gick också väldigt bra, fint spel av alla, och man njöööt.. är inte säker på resultatet men det blev något mellan 14 till 16-3 (tror jag) :)) kan skriva upp rätt resultat senare :)


Trött Brian                              Trött BJ                         Trött Carl


 


När man kom hem var det duschen och pyttipanna som gällde, helt underbart gott :) nu ligger jag med datorn och dör ut i sängen och kollar på tv =)

Ha det gottttttt!

Bakfylle tjat, träning och pasta-sallad :)

Vaknade upp imorses och dryga ut tiden lite kanske, tog ca 2 timmar att komma upp ur sängen... cyklade till donken och käkade lite frukost, sen direkt till träning, armen är fortfarande utmattad! som fan också!! =(

Har vilat armen dom 2 senaste träningarna för ja har haft så otroligt ont.. vill hellre låta armen vara tills imorgon, får se om det blir någon pitchning imorgon, hoppas väll på att försöka lite iaf :)
Sen var det hem och firade brorsan, lagade pasta sallad till matchen imorgon och myste lite till hockeyn :) haha! nu så pratar min kära fru bröllop och jag låtsas intresserad av själva samtalet, min fEstmö e inte kul precis -.- funderar på att lägga på!
Aja, match i Göteborg imorgon och det blir en lång dag, vi hörs senare inpå kvällen =)

Glöm inte!
Stat sua cuique dies, breve et irreparabile tempus omnibus est vitae..

Händelser!

Spännande, igår var det utekväll med pöjka =) och ah vi går raskt igenom hahah :) kvällen spenderades på husaren fram till 1 tiden, sen drog jag och bech till krikelin.
Där mötte vi i stortsett hela vårat lag haha :) ännu trevligare blev det, btw! Brian? you can not be teetotaler, we all know that you had some yesterday HAHA but it was really fun yesterday. Thank u all!

Ehm ja idag har det inte hänt så mycket :) mer än att min arm är såkallad "fucked up" =((((( depp? oja! inte rätt läge nu fan.
jajaaaa, nu har jag precis lagat Pasta Carbonara och tryckt i mig den skiten :) haha gott som fan!
Om, ca 1 timma så blir det iväg till Stoffe för att sedan dra vidare till Nykan :) ska bli trevligt!

imorgon är det träning "tidigt" haha, och även kalas jippi haha min bror fyller år så vi ska fira han lite :) så vi hörs mer i morgon kväll så ska jag försöka komma på ett bättre blogg inlägg :)

Cogito, ergo sum..

RSS 2.0