Erics kök slutar aldrig att förvåna! Kaffe...

Erics kök slutar aldrig att förvåna! Kaffe och en räksmörgås satt som ett smäck!!!!


I ett försök att starta upp en blogg!

Ni som hängt med vet ju hur det brukar gå! hahaha

Men denna gången ska jag försöka att hålla detta uppdaterat! För nu när man satt och kikade igen tidigare inlägg bilder reportage och allt vad det nu heter, då blev man ju sjukt glad och överraskad av diverse saker!

Så sjukt kul! Vad gör jag en sån här tidig morgon? Jo jag var ledig torsdag & fredag och sedan började i lördags, och ska nu köra vidare till fredagen, men ändå skönt schema ! Med viss ändring som det brukar vara och i nuläget bara positivt, för jag älskar att ställa om och just nu på jobbet håller jag på att utvecklas och utbildas så det är grymt positiv, jag längtar tills klockan blir 14:00 så man kan dra igång!

Ingen förmiddagsträning i basebollen idag, vilket jag gärna drar på om jag jobbar kväll men jag kör mitt egna lilla pass så nu är det hög tid att dra fram frukosten :)

Ha en underbar dag gott folk ! //B-boy

Grymt skönt och ett väldigt långt pass ida...

Grymt skönt och ett väldigt långt pass idag! baseboll träningen avklarad och nu väntar jag på buss 5 mot stan, den borde redan varit här men den kommer väl snart!! Nu ska det bli riktigt gott med mat när man kommer hem och sen fortsätter min trevliga fredag med säng-position! Ska nämligen upp och jobba, jag har fått lite död pass denna veckan.. Börjar nu på lördag och avslutar nästa lördag! Så först lite mat och en massa sömn inför nästan 12 timmars passet i morgon! Take care gott folk!


Back on track!

Då ska vi se om man kan klara av att starta igång bloggen igen!

Det var ju ändå sjukt länge sen man skrev men jag känner mig lite taggad så ska göra ett försök :)
Just nu sitter jag hemma och tar det lugnt, har precis varit ute och sprungit och kört lite egen fys! Jag får träna så mycket som möjligt nu när man inte hunnit med matcherna men självklart måste man ju ändå vara lika pigg för det och sedan vara redo för match! Så det är bara kämpa!

Fick i mig lite PFP igår på träningen, grymt skönt! PFP är alltså Pitcher Fielding Practice! Grymt kul och jag vill bara mata på och hoppa in och kasta nån inning då och då! Men som sagt de kommer!

Jag är ledig nu fram till lördag, sen kör jag lördag till fredag nästa vecka så jag missar en av träningsmatcherna nu på söndag men vi har ändå en bokad mot Nyköping nästa lördag så jag taggar för fullt till den! Blir mesta dels egen träning men bättre det än inget! Ska försöka kompensera ut tiden på planen och jobbet här framöver!

Ja vi säger såhär tills nästa gång haha jag ska även bjuda på ett skönt litet klipp från Big Brother också!


RSS 2.0