Heneskolan, done!

Precis jobbat klart och börjar nu förbereda mig för kvällen :))

Inte mycket som skett idag, jobbat mellan 12:30 - 17:30, så det har tagit min mesta tid! Ikväll blir det plankan för halloween fest :D ska bli redigt kul, får ta detta som min födelsedag, fyller ju faktist år imorgon men den dagen tar vi då ! ikväll är det "födelsedagskalas" för mig och Bech, eftersom Bech fyllde år i onsdags så firar vi han också ikväll :D

Nee fan va fantasilös jag känner mig ikväll, ha de gott allihop!

Mer imorgon!!!


Säxigt med mina matchkläder :D


Hemsida uppe!

Glöm inte att checka in min nya hemsida, den rullar snart igång på riktigt!!! haha :D

Wallin´s hemsida!

Helgen man väntat på..

Fredag började med en tur ner till stan för att handla lite med Bech, det fick bli en tröja på kvittot ;) den blev fresh!! själv fick jag FIFA 09 igår, haha är jag efter? ja lite kanske, men det är fett skoj, dock är jag en sopa på skiten men, jaaa, jag kan iaf spelet ;)) Ikväll blir det filmkväll hos Sören :) blir väll dom vanliga som ska dit antar jag, så vitt jag vet så är det Jag, Bech, Per, Sören, Sandra, Helen och Therese? jaa något sånt :D Synd att man missar "hårdrocks kvällen" på plankan :/ det hade varit skoj men kontot säger imot :)) kanske bara är bra? det tror jag!!!
Imorgon ska jag jobba på Heneskolan med Skadevi Cup ungar??? jaa de va något sånt haha :)) sen så firar jag mitt kalas, även kalas hahaha :) men fira min och Bechs födelsedagar på plankan blir det, som även har halloween fest där så dit ska ni gå allihop! tack bra hej!!
På Söndag blir det lite firande med familjen på morgonen :)) Sen klockan 16:00 börjar ishockeyn i hallen!! det vill jag inte missa, GRATISMATCH också, glöm inte det, men jag lär ju missa början om jag ska se på fotbollen så jag vet inte hur jag har planerat in detta :D:D det löser sig!!!

Glöm inte GULDFIRANDET!!!

Drömmar av guld!!!


ayyoooo!

Underbart höst väder ute :) känns otroligt skönt att vakna på morgonen till detta väder, bättre än regn som det brukar vara här i Skövde vid denna tiden !!

Igår blev det fotboll hos Per, AIK 1-1 Örebro, va fan gör det? haha räcker med ett kryss på söndag, det känns ju tryggt, dock lär det bli en vinst, men det kommer bli tufft!
Fortfarande guld läge och vem vet vart själva guldet tar vägen??? det märker vi på söndag!
Blir tight med hockeyn på söndag också, fotboll klockan 15:00 och hockey 16:00, svårt att avgöra vad man ska göra nu haha :D vi får se!!!!!

Observera GRATIS MATCH PÅ SÖNDAG I BILLINGEHOV!!!! Det är bara komma och ta med sig ett x antal personer ;) då blir det fest!!!

Bara släppa förlusten mot Munkfors igår på bortaplan (5-1) och gå vidare, ladda om på nytt!!! Sköt om er, ska dra mig ner till mor och fixa med en massa papper, och då menar jag masssssor!! sånt måste ju tyvärr också göras..


Grattis Cissi :) (tänkte bjuda på ett x antal bilder men tror inte det är så populärt) hahahaha :)) vågar inte ta risken!

Morgon, sol och en tur på stan..



Det fick bli en tidig morgon på stan idag för besök av AF och SOC och massa annat, när jag var klar så tog jag mig en sväng upp till Per på Erics Kök för att avnjuta en dosa Rapé en kaffe och en bulle och min färska tidning Aftonbladet :)
Blev lite Per i all hast då han jobbade och stod i :) Han har mycket att göra grabben!! :)) Väl ute på stan träffade jag på Sanna, vi gick runt lite och kollade på halloween saker tills på lördag då plankan står för partyt :D

När jag väl kom hem bestämde jag och Sandra att jag skulle få mina presenter idag, då det är väldigt tiiight på söndagen :D fan att jag fyller år redan på söndag :OO aja, anyway!!! jag fick en jääääätte fin klocka :D:D:D:D as nöjd och en jätte fin t-shiiiirt!! MYCKET GLAD BENN(SAN) IDAG :D:D hiiiihii :D:D kan inte sluta leeee, älskart :D tack ÄLSKLING, JÄTTE MYCKET TACK!!! ska snart pussa på dig ska bara passa på att grattulera BECH SOM FYLLER ÅR IDAG :D

Grattis på 19års dagen Bech :D:D:D:D

IFK - Halmstad

Ska strax kila ner till bussen för att sedan se på när IFK får pisk av Halmstad (man kan ju hoppas) haha om IFK får pisk idag så finns det inte mycket att hämta :D:D (förhoppningsvis)

Ikväll blir det grabbkväll hos Per, Plankan hade tyvärr inte kanalen :/ han ville gärna ha dit oss hahah :)) trevlig Henke ;) Ne men fan, det blir Jag, Per, Leo, Sören, Bech och Stoffe, mer än så vet jag inte, dyker väll alltid upp någon mer, det brukar ju bli så :)))

Sköt om er!!


Det luktar guld!!


Händelsefull helg :)

Skövde AIK fotboll och Halloween fest på lördagen och hockey i Tranås på söndagen, kan det bli bättre? :)



@Viktor Ljungström

Fotbollen gick det ju värre för men vi trampade på som vi brukar och körde vårat race, vidare!
Halloween festen i lördags var riktigt rolig, allt var prima och trevlig stämmning, jag och Sören började lite lätt hemma hos honom sedan när Therese kom så for vi iväg för att möta upp Sandra och Helen :) Sen gick vi till festen, där var det många man kände haha bland annat burk, per, spock kom också jaa mycket mer :D:D
Efter det for vi iväg till Sören för lite efterfest, där fastnade vi till 5-6 då vi slocknade allihop hahhaha :D vi skulle ju faktist upp vid 9-10 tiden för att bege oss till plankan där bussen skulle avgå till Tranås klockan 13:00 :)

Det blev en återställare sen va festen fin, dock kunde ju vinet skippa, men det skötte ju Stefan rätt så bra haha :D Väl framme i Tranås körde vi på så inihelv*te, mycket lyckat från klacken, bra drag hela tiden och Skövde krigade fram 3-5 till slut :):)
Efterfesten stod plankan för ;) dit for vi och firade mer, bilder kommer att komma upp snart, jag har endast några få, ni får njuta av dom så länge :D

Ett lite citat från ett mail ifrån kansliet i Tranås
"Tack för Ert besök , tycker att NI uppförde Er väldigt bra.
Tycker att Ni som supportrar tillför ishockeyn en hel del jämfört med många andra lags supportrar.
Trevligt uppträdande , bra stöttning till Ert lag och framför allt inget "hata-hata".
Ni skall veta att NI med detta uppträdande alltid är välkomna till oss här i Tranås."

See you soon!!

   

   

  
Tack för bilderna Sanna:))


@Viktor Ljungström


mer ikväll ;)

uppdaterat dåligt nu när jag varit upptagen, de kommer mer ikväll :D



De är vi som är REBELLERNA!!!

tranås tar på krafterna

odräglig pojkvän har anlänt till min lugna och fridfulla vardag här i min lägenhet, och nu har han vinglar runt, stampat och väsnats nog för nu har han däckat fint i min säng och tagit över både sängen och täcket. ....och jag får frysa utanför och tvätta hans jäger-shot-fläck på tröjan. det är tacken det.

hihi, nejdå. han kommer kanske uppskatta det imorgon. NÄE. nu äre krig. DET ÄR MIN SÄNG BENNSAN. SCOOTCH OVER BITCH



(dethär är anledningen till så dålig uppdatering här på hans blogg idag. jag tänkte ni ville veta. hih. skövde vann med 5-3 idag förresten. dethär har ju blivit en hockeyblogg nu så de kanske jag borde skriva med. haha)

SAIK förlorade..

Skövde AIK förlorade och får därmed kvala sig till superettan!!

Skickar med en underbart bra sång med Tyler Hilton, låten heter Ain't a thing :)) njuuut!


Fotboll idag!

Hoppas verkligen Skövde AIK täpper till idag och går raka vägen upp till superettan!!

Själv har jag precis tagit på mig en Skövde AIK matchtröja och det är 30 min till avfärd sen är det heja heja AIK!!! :)) Ska njuta rätt rejält när Kenneth, Per och Sören och övriga står och hyllar fram AIK :D:D älsk värt!!

Matchstart 15:00, vi ses på södermalm!!

Ikväll är det halloween fest, fy fan va snygg ja ska va ;);) bjuder på pix någon annan dag för imorgon blir det rätt tajt med tanke på Tranås resan, blir fett najs detta!!!!!!!! :D:D

//En Wallin utöver det vanliga...

Gammal men fett bra ;)

Martin Ericsson lämnar SIK

Martin lämnade Skövde IK för Tranås AIF säsongen 06/07. 09/10 Lämnar Martin Tranås AIF för spel i den röd vita tröjan igen, det varade endast i 11 matcher sen valde Martin att återigen gå tillbaka till Tranås AIF.

(Martin Ericsson till vänster i bild)

Fotograf:Ulrik Brandt Heedman

Taco dinner :)

Taco kväll hos Sören med sing star och guitar hero ikväll :))) Ja kom på att det blir endel folk haha, Sören, Jag, Bech, Herman, Per, Helen, Sandra, Therese och Leo :) det blir trevligt trevligt detta :D

Nu när jag äntligen fått min lön så ska jag ner och fylla på telefonen, underbart :)


two, four, five!

Tiiifosiii som det heter :) sitter med 8000 papper som ska delas på 6, vilket motsvarar 48000 pappers bitar, underbart !! :D

Tar hjälp av Sandra och hennes godis ;)) ska se om jag kan hitta sladden till min telefon så ska jag bjuda på en bild också, men det blir najs, hoppas vädret håller på fotbollen, om inte annat så blir det ju mer till Tranås resan :)
Fan va gött med löning om ca 28 minuter :) 2600:- är inte fy skam för 25 timmars arbete !

Eagle six out!


Andra raka och hela 11-4 (5-1, 2-2, 4-1)

Första perioden stod jag vakt vid nödutgången och fick se en riktigt fin och ren hockey, säger som alla andra "en av det bästa vi sett i hovet på länge".
Att Mjölby inte klarade av pressen och gjorde allt för att bryta ner SIK det märktes, men, Skövde ik var mycket bra i det läget, dom gav sig inte in i några riktiga slagsmål utan höll sig till lite gruff och känslor som det ska vara.
Jag tror Skövde vann en heldel på det trots att domaren dömd helt åt skogen många gånger men Mjölby fick utvisning efter utvisning och hängde aldrig riktigt på SIK.

När Mjölby spelade som grisigast tröttnade både spelarna och publiken, själv tycker jag att det var tragiskt att se, därför fick Skövde igår ett mycket stort plustecken för att dom höll imot detta och spelade hockey, starkt!!

Ne nu slipper ni mig, jag har endel att stå i idag :) bjuder på lite bilder från vår alldeles egna Ulrik Brandt Heedman! Stort tack till Ulrik för alla bilder han tar, kika gärna in på hans sida, Ulrik Brandt Heedmans sida!

Fredrik Söder stod för 4 mål och lillebrorsan Kristoffer Söder stod för 2!

Mycket gruff här och var men Skövde ik stod pall!

Holly som jag sagt innan "min personliga favorit" gjorde inte bort sig igår, en slitstark kille!

Hårda tag från backarna främst av "Gummi" och nya Emil Rantatalo-Thomas :)

Martin (vänster) 196cm och längst i laget och Max (höger) bland dom kortare :)

Ett Skövde ik lämnade isen med ett glatt humör :))

Skövde IK - Mjölby


i väntan på puck nedsläpp!

Dagens matcher!

(1)Mariestad bojs tar imot Kumla
(2)Västervik tar imot tippade topp fyra laget, Skåre BK!
(2)Munkfors får det svårt mot Sunne på hemmaplan!
(1)Skövde har nog inga större problem mot Mjölby.
(2)Tranås mot Hästen kan bli en riktigt bra match.

Mycket på listan denna veckan :))
Onsdag: Hockey
Torsdag: Åka skridskor, Rebell möte och sedan tifo arbete!
Fredag: Middag med "gänget" ni hajjar :))
Lördag: Skövde AIK fotboll och sedan Halloween fest!! ;)
Söndag: Plankan står för förfesten, och sedan är det bortamatch i Tranås =)

 


nawwwwwwwwww :))))

fan vad jag längtar, imorgon gäller det.. då äre verkligen du och jag <3
Jag saknar dig, jag vet inte om du har tänkt på det, men du betyder så otroligt för mig :)))

LÄNGTAR TILL IMORGON MIIN BECHIS!!!


Team 18 landslaget?

4-nationersturnering med team-18 landslaget?? yeeees!

Max Friberg notera års modellen 1992 på denna grabben!! Han har blivit uttagen till dom stora grabbarna där Max är den yngsta!! I truppen ingår 22 spelare där alla är från elitserien och allsvenskan, men inte lille Max, han är Skövdes lilla div 1 spelare med goooda egenskaper och har fått stort intresse av publiken.

Turneringen äger rum i Finland den 3/11 till den 9/11. All lycka till dig Max!


I Skövde IK har Max varit en av dom bästa forwardsen denna säsongen, och Max fyller endast 17 år nu i november!

Fotograf: Ulrik Brandt Heedman

Lånet från Växjö stannar säsongen ut!!

Emil Rantatalo-Thomas stannar alltså kvar i SIK säsongen ut!


Sportchefen Hasse Ljunggren uttalar sig såhär ang Emil "Vi har gjort klart med Rantatalo-Thomas om en fortsättning säsongen ut. En finurlig back med bra spelsinne och god skriskoåkning. Han gör hemmapremiär imorgon mot Mjölby"

Hasse förklarade även situationen i laget "Rantatalo-Thomas blir kvar på grund av skadesituationen plus att han varit duktig och är en spelare vi har stort behov av, fortsätter Ljunggren.
  För Emil Lundqvist ändrades diagnosen efter magnetröntgen från en korsbandsskada till en inre ledbandsskada, vilket är positivt ur läkningssynpunkt i ett tidsperspektiv men han lär ändå missa hela grundserien.
- Rehabträningen fortgår men glappet i knäet är större än vi räknat med. Det tar längre tid att komma tillbaka och spel före jul är osäkert.
  Niklas Ljunggren å sin sida genomgår en penicillinkur för lunginflammation och har varit rejält utslagen.
- Han rör på sig och är på benen nu. Penicillinkuren har gjort att han blivit bättre men spelar troligtvis inte den här veckan.
- I övrigt är laget fit for fight, tillägger Hasse Ljunggren med ett leende."

@ Skövde IK´s officiella hemsida!


Det luktar guld!

För i äkta hjärtan är källan full av kärlek till AIK!



@ Fotograf:Jojjesplejs!

Sandra kommer hem idag :)))

Hon sätter sig på tåget om ca 20 minuter :D sen är hon här i Skövde strax efter klockan 18:09 :)))
Mucho kul =)) men första ska jag hinna med endel, ringa a-kassan och bråka lite med dom haha, träffa Rebecca en sväng, ner till Sören när han slutat jobba, lite ärenden på stan, sen måste jag återigen ner till Ryd och sen igen tillbaka till stan för att sen få träffa Sandra :)) det blev visst lite stressigare än jag tänkt mig hehe :D

Bara att sätta igång :)


Då hoppas vi på en etta i denna match!! Malmö FF vs. IFK Göteborg

målvakten köper korv ;)


Sunne IK vs Skövde IK

en 3-1 ledning och precis i skrivande stund blir det 3-2, suuurt :) bara jobba Skövde och hålla detta dom 3 sista minuterna :)

Målen från Skövde gjordes av skadade K.Söder som är tillbaka, han satte dit 1-0 efter 17.51!
Tvåan kom av lånet från Växjö Lakers Emil Rantatalo-Thomas, den trycktes in 19.37.
Trean kom av min personliga favorit Filip "Holly" Hollström efter 37.37!!!

Sunne har lyckats göra 1-3 målet sent i andra och nu efter 56.33 så kom 2-3 målet, håll tätt nu Skövde!!!
1 minut och 24 sekunder kvar och nu tog Sunne ut målvakten, 20 sekunder kvar..... JAA!!!!! 11 sekunder kvar och Andreas "Notan" Nordfelth satte dit 2-4 i öppen kasse!!! härligt!!

Ha de gott, nu ska jag spela lite kort med mina syskon och strax är ungspannkakan klar =)))


Kvällens frågetecken, Skåre - Munkfors 12-1 ??

SAIK bjuder in Rebellerna

Skövde AIK spelar en helt avgörande match på lördagen den 24/10! SAIK behöver alltså bara vinna den matchen för att gå direkt upp till superettan. Nu ber dom Rebellerna om hjälp och vi nappade ju såklart, kom igen och anmäl er nu så blir allt kanon!!

Matchen börjar 15:00 och vi samlas utanför ingången på IP kl 14:15. (södra ingången, den ner mot stan)
Vi som kommer med Rebellerna och hjälper till att heja i 90 minuter går in gratis och får dessutom en fika i halvlek. Lämplig klädsel är ju rött och då är det väl knappast fel att klä sig i Skövde IK's vackra färger eller?
Alla som anmäler sig till denna match MÅSTE stå i klacken!

anmälan görs till mail eller sms! Skriv namn så vi vet vilka som anmäler sig, händer ofta att man bara slänger iväg ett sms och hoppas dom vet men så lätt är det inte alltid :)

SMS till 0703-993728 eller maila till [email protected]

lyssna gärna på detta!!

Guldet är nära nu :)


Ostmacka och oboy

Ostmackor och oboy va ett tag sen :)) gott var det iaf, sitter och myser i sängen med lite musik och lite innebandy på tv´n!!

Igår spenderades mesta tiden på plankan och hos Sören "igen" hahah :) Per är ny inneboende! Men men, jag fick med mig mina kusiner igår, riktigt kul, inte varje dag man spenderar tiden med dom :)
Så tack Henke och Johanna för att ni kom mycket trevligt :))
Avslutar med lite bilder här :))


Mulle skolan på utflykt!

En glad Micke :) Som alltid är kass på att snurra glasunderlägg!

Micke och Sara, trevliga personer :)

En bild på Per från i fredags!! (Han drömmer om SM-GULD)



Learning Guitar to Get Laid


lördags godis!


Ashley Tisdale - Crank it up

Pitbull - meet me at the hotel!


Spring 2009 Party Mix - Hip-Hop, Top-40 and Electro House!!


2009 Wrap-Up! Music Video Mix: Hip-Hop, Top-40, Mash-Ups, and House!

F som i falk?

Falk som i Johan Falk :) igår blev det alltså lite Johan Falk hos Sören, därefter en liten sväng till plankan för massa tjöt, sedan tillbaka till Sören för mer tjöt och sedan hem ;) sådär de va kvällen hhaa!

På dagen intog jag plankan för en ryggbiff, underbart, endast 50:- denna och nästa vecka, passa på!!!

Träffade en trevlig dam i sina bästa år idag, hon sa att jag var trevlig och påpeka att jag hade fått en riktigt bra uppfostran haha :) hon gjorde livet lite bättre där :)))

Sverige vann en enkel match!

här sitter jag hos Sören och har glömt både nycklar ID och allt va det heter på plankan :O jag kan icke komma hem :(( får blir här tills imorgon, och jaa får ta mig en promenad till plankan i morgon och hämta mina saker :(((

Aja, Sverige vann idag iaf, 31-11 nu får ni alla komma, Sören sa det var ok ;) haha jag orkar inte sitta här ensam med en snarkandes Per och en Sören som sover så gött!! :D:D



ännu en "Drive-Thru" beställning ;)

Denna var riktigt bra hhaha :)
På den första här kolla in beställningslistan i bakgrunden hahah :) underbart hur den bara blir störra och större!




Det blir bara bättre haha :) sköna snubbar!!!! :D

Rebellerna fick ett samtal....

Svenska spel ringde upp oss och undrade om vi ville stötta Sverige tjejerna i handbollsmatchen mellan Sverige - Azerbajdzjan, så klart vi kan göra det :)
Det hela börjar idag klockan 19:00 och vi kommer att vara 500 blå/gul klädda personer på läktaren idag!!! ja samlingen var 18:15 och jag ska iväg till Sören för att tjöta skit med honom :)
Så jag hinner tyvärr inte åka skridskor idag :(( deppad kille hhha, får ta det nästa torsdag!!!!!


© AB Svenska Spel

Vilken jävla party känsla jag har haha :)


Vi glömde....

Att jag ska ta ner "skorna" med skenor från hyllan imorgon, jag ska bege mig till ishallen och ta mig en tur, någon som hänkar på? :)


Halloween på plankan?

läste precis att det blir Halloween firande på plankan, jag fick mig ett gott skratt :) "Bästa utklädnad koras kl: 22:30 med spännande pris. Obs! Detta gäller ej utklädnad till hockey supportrarna i Skövde väl kallade Rebellerna." HAHAHA så snyggt!! ! :D

Vad säger ni? manifestation? alla kommer i hockey kläder? mohahah :D nee fan, då ska jag klä ut mig, får nog bli plankan, kan bli jävligt trevigt :D

Ovanligt glad idag, jaa men det finns baksidor också, att Sverige vann spelar inte roll, det är skit i vilket fall som helst, men.... meeeen.... Skövde förlorade åter igen efter straffar!!!! INTE OKEJ!!!

Nationalsången och jag bloggar?

strax avspark i fotbollen, Herman, Bech, Nykan, Per och lilla jag sitter hemma hos Sören och ska kolla på Sverige - Alabanien strax, avspark om någon minut :)

Övrigt idag så har jag inte gjort så mycket, lekt med Bech för det mesta, glott lite film och så!!

Juste, Skövde spelar ju idag med, dom tappade precis 3-3 till 4-3, notera att Skövde ledde med 2-0 tidigt i börjar av första perioden, ryck upp er nu Skövde vi måste vinna!!!!!
HELVETE, nu gjorde Skåre 5-3 också :(((((((


du, du, du!

//Lilla Benny, if you know what i mean?


Plankan, Rebellernas nya supporterbar!

  • Skövde
Skövde ik har gjort klart med ett lån från Växjö, det gäller backen Emil Rantatalo-Thomas. Han är då till för att ersätta backsidan som är väldigt svag pga av skador och sjukdomar just nu.
Han börjar att spela denna veckan ut sen får vi se om Skövde ik förhandlar vidare med han!

www.eliteprospects.com
  • Plankan!
Plankan blir Rebellernas nya supporterbar, detta efter att Plankan själv har kontaktat Rebellerna och vill ha dit dom, plankan har erbjudit rabatter för alla medlemmar i Rebellerna, så att det är bara att visa upp sitt medlemskort så har du 25% på matchdagarna och det gäller hela sortimentet och 15 % på övriga dagar detta också på hela sortimentet givetvis, och priserna träder i kraft från och med med den 25/10 då Rebellerna har en resa till Tranås.
Rebellerna har just nu 57 anmälda till den resa och än ska vi inte åka så passa på att anmäla er :) 2 bussar vore ju toppen att få iväg!






Plankans hemsida!

//Lilla Benny!

satsning på musikaliska barn?


ett klipp man inte får nog av, Anton Strålman!


Härliga supportrar med en skön ramsa, Sloop John B!


So hoist up the john b sail,
see how the main sail sets,
call for the captain ashore
let me go home, i wanna go home,
i wanna go ho-oome, this is the worst trip i've ever been on.

Vaknade precis av telefonen :D

det var Micke Bech som ringde, han har precis klarat körkortet :D stort jävla grattis fan :))))


glömde ju faktist en sak .... =)

Precis när jag kom hem förut så berättade mamma, syster och bror att dom beställt boxer och internet och telefoni grejs :O jaah bahh ehh aha ? haha så jag var ju tvungen att kolla upp det lite så klart, så jag får ett 24 mbits bredband och troligtvis blire trådlöst modem till och till tv´n får vi 63 kanaler (en ESPN) :OO haha glad som fan ahh de va några sport kanaler så de blir najs :)
Och telefonen skulle ingå i abonnemanget så det skulle va gratis att ringa och sånt :D myyyys!!!

//Wallin

orkar inte vara förkyld längre..

börjar bli riktigt segt att vara sjuk.. så jävla jobbigt, man blir så nedsatt och jobbig :/ just nu sitter jag och dricker på min 4de kopp te, och jaa, myser ner mig och försöker skapa värme med tjocktröja, mjukisar, strumpor, raggsockar och täcke :/ så tråkigt!! näsan bara rinner och jobbig... uch.. nee jobbigt detta får gå över tycker jag!

Matchen idag gick inge vidare, Skövde förlorade igen efter straffar, Robin Murray sänkte Skövde med en fin och ren straff, nu får vi börja skärpa oss för detta håller inte!!

Allsvenskan var väldigt spännande idag, jag förväntade mig en tuff och jämn match mellan Växjö - AIK och Troja - Sundsvall, och det blev som jag trodde, Växjö gick som segrare och även Troja.
Växjö 3-1 AIK
Troja 2-1 Sundsvall (övertid)

Men men, övriga resultat i våran serie!!
Mjölby - Skåre 3 - 4 (Straffar)
Skövde - Kumla 3 - 4 (straffar)
Munkfors - Hästen 3 - 2
Västervik - Bois 1 - 5
Tranås - Sunne 4 - 9

10-10-09!

spännande!! eller nja inte direkt :) eller vad igentligen? jag ville bara helt enkelt starta det hela med motiveringen "spännande" så det blev allt lite spännande :D
Igår var det massa shoooopping och lite plankan för avslappning :) dom hade saknat mig där ?? haha :D gillar läget!
Men skit sam, idag blev det mer shopping, övernattade hos Sandra så vi drog direkt därifrån, fixa lite heminredning och sånt, blir mucho myyysigt :)) mer än så har jag inte gjort idag, hehe, fast dagen är ju knappast slut ännu, närmast så väntar väll bara fotbollen, den kirrar jag nog med Sandras padre hos Sandra, så får de bli :))

Jaa juste, matchen igår va ju inte alls rolig, tappar tyvärr det hela i boxplay, resultaten för denna omgången blev såhär!

BoIS - Munkfors 3 - 1
Hästen - Skövde 4 - 2
Kumla - Mjölby 1 - 2
Skåre - Sunne 7 - 4
Västervik - Tranås 7 - 4

Redan omgång 7 som har spelats och imorgon är det omgång 8 :O känns som att det går fort fram :P

ojojoj!!

idag har det hänt mycket :))

träffade Sandras föräldrar igen, länge sen nu :) riktigt kul!! Vi har mest åkt runt och handlat och köpt lite saker till Sandras lägenhet :) börjar bli riktigt mysigt nu :D:D

i morgon gäller samma sak, handla runt och massa gojjjjs :)) jaaa nu har jag iaf intagit sängen och här ska jag stanna under några timmar hade ja tänkt!!!! :)


en vecka? jag vill inte att du ska åka :((( fast, jag vill det iaf men ändå inte :( dock bra för oss men .. jag fryser ihjäl bara jag ligger här själv :O vad äre här? börjar jag bli van att ha värmre brevid mig eller vad? dö kalllllttt!!!! :///

awww 7 månader idag :) älskar dig som fan, det är typ omänskligt att förklara min kärlek till dig, allt blir bara fel.. det är lättast att uppleva den, då funkar allt bäst <333

6 år, en träff, ett klickande och 7 månader? :O




Jag kallar det Supporterkultur

Drömmar av guld, A

Drömmar av guld, I

Drömmar av guld, K

Ja det är drömmen om AIK!


22 straffar!

Efter hela 22 straffar ska det hela avgöras!!

Jensen kunde sätta ettan efter 2 minuter i första, (((shorthanded))) Boisen kvitterade dock strax efter, bois började andra perioden bäst och kunde sätta 1-2 och 1-3 innan Skövde kunde få dit en reducering, 2-3!!
ajaj sätter 2-4 och 5 minuter senare kunde notan fastställa 4-4!

Period 3

Skövde behövde 9 minuter innan Max Friberg kunde trycka dit 5-4, (Friberg blev även matchens lirare) ajaj skulle kvittera och det stog 5-5 inför övertid!!!

Övertid

Inte mycket att säga om perioden, jo de finns det men inte mycket jag kommer att skriva! Det var svängigt åt båda hållen, många chanser för båda lagen och bois hade både 1 och 2 frilägen! Men joel var stadig i mål!!

Det hela skulle avgöras på straffar och det tog hela 22 stycken innan pucken skulle in, sjukt många men målvakterna var bra i dagens match!
Skövde borde satt pucken tidigare med tanke på ett i ribban av Lindgren och en i stolpen av Söder!



Men men, man får ändå grattulera, båda gör en bra match som bois skulle avgöra!
Notera publiksiffran på 2866!!!!!

Det var allt för mig för den här gången!

ibland önskar man att man var MacGyver

Satt precis på toan och insåg ganska snabbt att pappret var slut.... jag är tveksam på om det finns jobbigare lägen!!


derby dax???

Varenda liten sittplats är slutsåld till morgondagens match mot Mariestad bois, hela 1119 sittplatser, det var väldigt länge sen dom fylldes, speciellt ett dygn före match!!

Publikrekordet ligger på 3249 och det sattes den 23/2-02 mot Mariestad bois!! Jag tror att publiksiffran imorgon kan gå uppimot detta ser du, en stark känsla säger mig att det blir extremt bra drag i hallen :)

Matcherna mot bois drar alltid publik och det brukar alltid innebära bra matcher, så se till att befinna dig tidigt i hovet i morgon, matchstart 19:00!

Så såg det ut i billingehov för två år sedan, undra hur det ser ut i morgon??


(Boisen hade inte mycket att komma med så dom tänkte väll att hat ramsorna funkade bra)


Medans Rebellerna hejar på sitt lag och flöder av fantasi !!


André Schultz 19 år

lämnar Linköping och deras J20 lag för att spela i Mjölby resten av veckan.

Source http://www.eliteprospects.com och http://www.mjolbyhockey.com/index.php?articleid=19


Johan Erkgärds till Munkfors

Då blev det klart igår att Johan Erkgärds går till Munkfors, han var menad att spela i Comet men den klubben hade ju lite problem med ekonomin och klarade inte att hålla klubben längre än såhär.

Johan har haft stora tröjor på sig så som, Färjestad, Skåre och Bofors, nu är det Munkfors tröjan som gäller.

 

Övertid i omgång 5

Här sitter jag och tuggar på mina skorpor med för mycket smör på och undrar vad som hände i omgång 5.

Västervik - Skövde 1 - 4
MBoIS - Mjölby 4 - 3
Sunne - Hästen 0 - 8
Kumla - Skåre 2 - 3
Munkfors - Tranås 6 - 5


Västervik - Skövde 1-4

Att västervik inte spelat bra är ett faktum, men att dom har en bra målvakt är också ett faktum, Västervik har nämligen Fredrik Alcén som vaktar kassen!
Främst begåvad från Leksands J18 och J20 åren 02/04, därefter J20 superelit med Västerås, Falu, Bofors, Kiruna och nu närmast i Västervik, står han kan det bli svårt att göra mål.
Åter till matchen, perioderna slutade 0-0, 1-0, 0-4. (eftersom jag inte var på matchen så skriver jag från andra källor som även befann sig på matchen, påpeka gärna fel)
Skövde började sitt spel i 2:a period då dom även spelade riktigt bra, trots detta kunde Västervik göra ett sent 1-0 mål. Det var inget tvivel på att Skövde lärt sig från Munkfors matchen, det var mycket skott, men skotten var riktigt bra, så som skotten ska vara.
Skövde tryckte till direkt i 3de period och kunde göra enkelt, 1-1, 1-2, 1-3 och 1-4
30 sekunder in i 3de kunde Filip "Holly" Hollström trycka in kvitteringen, ass Alexander Sundqvist, Martin Ericsson. Sex minuter senare kunde Markus Molin trycka in sin första för säsongen, den har vi väntat på ;) Holly och Molin skulle återigen göra mål och gjorde varsitt till i 3de perioden och fastställde 4-1 seger till Skövde.

Nu närmast väntar bois hemma, en match med många frågetecken, Skövde? Mariestad? Publiken? Ja, jag vet inte, men jag kallar det derby!!!

Mariestad - Mjölby 4-3

Vad gjorde bois? och vad gjorde Mjölby?

Mjölby gjorde både 1-0 och 2-0, sen i början av 2a perioden fick Mariestad chansen att reducera till 1-2, sent i 2a trycka Mjölby in 1-3.
Bois började 3de bäst, och gjorde 2-3 och 3-3, det hela skulle avgöras på övertid, då avgjorde gamle Skövde spelaren Filip Thörnqvist för Mariestad, 4-3 till bois, har bois en svacka? hade Mjölby en bra match?
Mjölby kanske är bättre än visat, vi är ju trots allt i början av säsongen!

Sunne - Hästen 0-8

Skotten 35-31 och resultatet 0-8!? jaja, Hästen har inte visat att dom är ett lag ännu, men, att dom kunde göra mål mot Sunne märktes, till min förvåning. Sunne kunde iaf inte stå imot Hästen som körde över dom på bortaplan och bevisade att dom kan göra mål.

Kumla - Skåre 2-3

Skåre avgjorde på powerplay, dom låg under med 2-1 men kunde göra både 2-2 och 2-3 i powerplay!
Mycket utvisningar i andra och inte mycket alls som hände i 3de, Skåre avgjorde på övertid i PP, bra jobbat!

Munkfors - Tranås 6-5

Mycket övertids matcher, denna slutade också på en övetids vinst till Munkfors.
26 utvisningsminuter för Tranås ändå kunde Munkfors endast fastställa 1 PP mål.


Dagen som var, dagen som kom...

(REFERAT FRÅN DAGENS MATCHER KOMMER UPP I MORGON)

Vi kör vidare!!
Underbar kväll igår, tack alla för allt och speciellt tack Sören :) det var as kanon!!!
Vi får dra ihop folket fler gånger, detta var riktigt kul :) Huvudvärken kan jag stå ut med, den får man ta som en liten gåva såhär dax haha
Jag var på inflyttningsfest igår hos Sören, det var massa kul med "sing star", bra musik, trevligt folk, en trevlig Sören :) vidare till plankan, as kanon kul som bara den, lite polis? Vi är ju bara Rebeller :)) De fick dom iaf veta att jag var och bois...? haha vill inte gå in på detta mer för att detta ska bli mer och mer en hockeyblogg för Skövde ik och då vill jag inte skriva vissa saker och vissa lag, nu ska vi vara snälla! :)
Lite polis, mera fest, mera fest, efterfest! ne men som ni förstår så hade jag sjukt trevligt igår :)) så idag har jag tagit det lilla lugna, vart lite mycket igår sådär :)
Så här pass efter en skön dusch så känner man sig otroligt frisk och ren igen hahahaha :D:D jahaja, nu skriker hon efter bad också, det låter trevligt, slappna av lite skadar aldrig :)

Sköt om er :))


goa gubbar

säger man i Götet, inte i Skövde!

Precis kommit hem ifrån stan och precis tryckt i mig lite käk!!! :) nu bär det av till stan för lite basket och lite partajjjjjj :)) sköt om er folket!!!

www.kolin.blogg.se

Kenneth har hittat hit!! :))

Kolla in hans sida här : www.kolin.blogg.se


201

en soffa, en dator, en öl, en snus, hockey på tv, flogging molly i högtalarna och en Sandra... det är ju bara fredag en gång i veckan :) lyxa teeet va fan !!

Visst är livet skönt ibland? (nu ska jag försöka vara lite seriös, i allafall några rader :))

Sitter och värmer upp lite inför morgon dagen, då det blir en fullsmackad dag, vi ska upp vid 11 tiden, om inte lite tidigare kanske, klockan 12 bör vi i allafall vara hos mooor =)) då ska vi äta lite god mat tillsammans, sedan vid tre tiden ska vi bege hos ner till stan och kolla på basketen som börjar 4 =))
Sedan vid 6 tiden äre lite fest, i allafall för min del mihihi PARTY!!!!!!1 sen får vi la se vart kvällen slutar :))) sköt om er boIS nu måste jag rulla vidare :D:D

round 4 och 200 inlägg!

Jadu, mina tippningar var väll kanske inte dom bästa? hah :)

Sunne IK - Mariestad (0-5)

Sunne trodde nog vi alla skulle vara bättre än såhär? Skit mål eller utklassning?
Sunne väntar på ännu en hemmamatch på söndag mot Hästen, och då kan inte Sunne förlora!
Bois möter Mjölby.... allt lutar mot bois seger?

Mjölby HC - Västerviks IK (2-5)

Mjölby åkte på däng mot Västervik på hemmaplan, Mjölby och Västervik blir väll två lag som kommer ligga och lukta på kvalstrecket neråt och i denna omgången bevisade Västervik att dom kan vinna.
Både Mjölby och Västervik får det svår i nästa omgång, Mjölby åker till förorten och bevittnar bois och Skövde åker iväg för att sätta dit Västervik.

Omgång 6 kan inte bli mer än bra! snabba på !! 7/10!!!!

Skövde IK - Munkfors (1-4)

Skövde kunde inte spela enkel hockey och då förlorar man, inte mycket som stämde i helhet, Skövde har tur som ens får in pucken (på en klar straff av Notan)
Munkfors spelade riktigt bra, bara att berömma!

Tranås AIF IF - IFK Kumla IK (8-0)

Tranås hade jag iaf rätt med, "jag tror det släpper för Tranås, en etta!" Dom började spela enkel hockey och då blir det utdelning. Kumla har startat riktigt dåligt och har just nu 3:16 i målskillnad och har endast 2 poäng, vilket innebär sist i serien!


Skåre BK - HC Vita Hästen (4-2)

Skåre - Hästen blev en bra match och det slutade med Skåre seger, Skåre tog 3 sköna poäng och leder därmed serien! Hästen är också ett lag som inte spelat bra..
Skåre spelar borta mot Kumla på söndag, klar 2a!
Sunne tar imot Hästen, kan nog bli en ganska bra match, tippar på en 1a!!


information från stats.swehockey.se!


RSS 2.0