Balladen om hurusom Don Quiote gick på en blåsning..

Första dagen avklarad, skööönt :) kändes som bra pengar när vi var klara vid halv 10 och hade betalt till 11, fina pengar =)

seg att komma upp i morses haha :)) sov inte mkt, minns inte mkt av min morgon, tror fanimej att jag sov när jag gick upp :O jag minns, att jag startade kaffe och åt två mackor, och sa hej då till Sandra.
fan va retligt när hon låg och sov så gott och jag var tvungen att gå... buuu :( nu vet jag hur du känner hehe

jag har drygt ut detta känner jag, började skriva klockan 11 när jag kom hem och publicerar den nu ;) snabb kille!!!

min första tanke när jag kom hem "jag måste verkligen formatera datorn", liksom nu kan ja inte vänta mer haha måste rensa skiten och känna på hur det känns med en "ny dator" :)
Så nu ska jag bara fixa lite skivor till mina filer jag vill ha kvar, sen hej då med gammalt och hej med nytt :)

meer senare flikkkor!

inte många men jag bjuder på lite bilder från helgen!



Gilla leendet haha :)) underbar kväll med massa karaoke !!

dåligt bloggande

ni får ursäkta min dryga korta och absolut ojämna inlägg nu för tiden haha :) jag befinner mig inte hemma så ofta så jag har inte tillgång till internet :)) vi jobbar påt hos Sandra, deee kommer =)

Matfestivalen...... va fan är det..........

idag ska jag jobba i SIK tältet chiiill, efter det blire utgång!!! ska bli underbart idag då många ska med :))) hoppas det blir toppen som alla andra gånger, orkar inge skit idag haha ikväll skare bli kuuuul!!

Baseboll cup här i helgen, vi alla ska vara där imorgon för att Lilla sportspegeln kommer och ska filma oss och sådant gojjjs :) vi har ju ändå sveriges största? baseboll cup här i Skövde!! jag tror vi är störst :O hehe aldrig tänkt på men aja :D status!!

Ne men fan, ta en öl eller två, ska ju jobba snart, måste in i rätt balans! ha de gott pöjka o flikkor!


börjar jobba på måndag, fan va skönt :) 5 timmar/dagen, 102:-/timman, helt okej?

intressant intressant!

"Alexander Sundqvist till SIK,
Spelar på try-out kontrakt i veckan"


Ser riktigt intressant ut, kan nog bli riktigt bra (mag känsla).
Vi saknade en center sedan Daniel Wallen bröt kontrakten, och detta kanske kan vara ersättaren!

Från Skövde IK´s hemsida, "Skövde IK har den här veckan en try-out spelare med i truppen, Alexander Sundqvist, närmast från proffsspel i franska Les Dauphins Epinal." Han kommer från en proffsliga där han noterade 7 mål och 9 ass på 19 matcher, det är riktigt bra!

Från eliteprospects.com, "Hårt jobbande tvåvägsforward som var nära kontrakt med finska klubben Pori Ässät redan som junior. Fostrad i Skellefteå AIK:s ungdomsled. Kliver gärna in i närkampsspelet både vid sargerna och framför mål."

Han har ju bra meriter som ovan, nära kontrakt med Pori som junior :O 01/02 kval Allsvenskan med Skellefteå, 04/05 kval till AS med Arboga, 05/06 kval till ES med Skellefteå.
Erfarenhet av Clemensnäs HC där han under 2 säsonger (54 matcher ordnade 48 poäng, 8 mål 40 ass!!!!) Under säsongen i Arboga spelade han även för Kumla, inget vidare år men erfarenheter.
Året efter blev det Skellefteå igen i AS och det året gick dom upp till ES. Dom 2 säsongerna efter var Sundsvall intresserade av han och dom skrev kontrakt på 2 säsonger (88 matcher, 16 mål och 23 ass, 39 poäng)
08/09 bar det tillbaka till Clemensnäs HC endast 4 matcher, han spelade samma år i en proffsligan för laget Epinal i Frankrike (19 matcher 16 poäng.)
Nu står SIK med dörren öppen och hoppas att just detta kan vara något för laget, jag själv tror att detta kommer att bli som alla andra i laget en topp div 1 spelare!!!!


fint väder!

Säsongen är inte långt ifrån start nu, mycket hockey prat mina vänner :) ni älskart ja vet det! läs eller inte läs, upp till er! ;)

Igår hände inte så mycket, cyklade till älskade och sen på kvällen ringde ett jobb til mig wohhooo (jubeltjejerna) haha så dom ska ringa åter idag och kolla om jag är intresserad osv självklart är jag det, det handlar bara om 5 dagar från 6-11 i städer runt om i skaraborg så det ska bli riktigt intressant, tidiga mornar! :D:D passar ju mig perfekt? eller? haha :D

idag har jag njuutit av vädret, cyklat från hentorp och runt i stan lite, sedan hem.. får ju inte glömma att ja och Sandra satt och åt frukost imorseS :):) myyysigt :) (ingen som förstår men våran situation har varit åt alla håll och kanter och helt plötsligt är vi en buss ifrån varandra och kan njuta av frukost och sol och tidiga mornar tsm :O sjuuuukt ) hoppas det går bra i skolan älskade <3

massa sol och kärlek, sköt om er!! :))))

Skövde IK - Kexstaden IK 666666-111 ;)))

6-1 blev det till slut, nära var jag allt med mina 5-1 :) ska försöka göra detta snabbt, bör sova nu för jag ska upp klockan 6, game day!

Jag och Sandra jobbade mucho i kiosken, gick kanon bra =) thxxx sedan så for vi hem till mig en stund och sedan hem till henne (har ännu inte hajjat detta) haha :)) ajaaaaaa
Var tänkt film och så men det blev promenix och lite mat som paaadre lagat muuumms! kommer sakna karln :))) hehe true love fan <3

Ja ne men fan, nu har man typ precis kommit hem, lite dusch och mat så var det klart, taggad som fan för match imorgon, elitkvalet fortsätter och Saints beger sig till Eskilstuna för att kamma hem två fina vinster, imorgon måste vi vinna, vi verkligen måste! lite press, men... "gå ut och ha kul" viktigast i mitt huvud!
Ta vara på matcherna och ha kul med laget nu dom sista matcherna här, elitkval, mycket bra, mer än förväntat kanske men men, ahh ta vara på matcherna och ha kul :))) sååå rullar de i mitt huvud :) hahah

Kanske trycker upp en liten blogg imorgon kväll/natt då ja kommer hem, om ja icke stannar hos Sanddriizzen <33 haaa de gott och önska oss lycka till :D

dagens citat :)

"Vi flyttade inte upp laget när vi gick framåt och när vi gick hemåt sprutade det ingen snö direkt,"

Ska även lägga till vad Perka framförde på forumet, lovely!

"Har ni reflekterat över hur häftigt det egentligen är att Max Friberg, nästan exakt 25 år efter pappa Ulfs premiärmål i Billingehov också nätar.
Det är ta mig faan så mycket hockeykultur så det ger rysningar.
Det är dessutom inte bara så att Max är en hockeytalang av stora mått.
I dagens matchprogram visar han prov på en rapp käft och det är något som man som supporter måste gilla. Jag citerar Max från programmet där han svarar på frågan om vad han vet om tiden då Ulf spelade.
 "Han är väl sig lik, fast han hade mer hår på den tiden"

Skövde IK - Kexstaden IK

Sandra fortsätter i rätt riktning och har insett att hockeyn i Skövde är något för henne, senast såg hon Örebro få stryk med 5-1 och förhoppningsvis idag ett Kungälv som åker på stryk med ett x antal mål!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ner till stan om en timma och möta upp min älskade :)))

Vi ses på hovet!!!


Grattis billingehov på 25 års dagen


  • Placering : Billingehov ligger på Lillegårdens Idrottsområde i nordvästra delen av Skövde
  • Kapacitet : 3400 (1119 sittplatser)
  • Publikrekord : 3249 (mot Mariestad Bois Hockey 2002-02-23)

underbart!

Så skönt att du är här baby, "det tåls att träna in", det göre verkligen, va fan, "vi ses sen" ;) yeeeah låter precis som vi ! haha saknar dig som fan, och du är bara 20 min ifrån mig :O helt fucked uuuup detta! vii får leka imorgon :))) juste, ja ska ju komma och äta lunch hos er :O haha, jag ska ta en buss, från mig, till dig? och äta lunch!!!! bara sådär :||
vi får träna på detta :))) <33


090309

digga datumet på bilden haha =)

Ehm jaha?

Skövde kommuns hemsida,

"Billingehov firar 25-års jubileum. Lördagen den 22 augusti firar Billingehov 25-års jubileum med bland annat en träningsmatch mellan Skövde IK och Kungälv Billingehov invigdes i augusti 1984 och kom då att bli Skövdes första inomhusarena för isverksamhet. I
 25 år har Billingehov fungerat som träningsanläggning och matcharena för bland annat Skövde IK och Skövde KK. Billingehov har under årens lopp även fått stå värd för flertalet stora konserter, mässor och andra idrottsevenemang. På lördag firar Billingehov 25-års jubileum med bland annat en av säsongens första träningsmatcher mellan Skövde IK och Kungälv.
Det kommer även arrangeras tävlingar och utlottningar av fina priser. Så kom till Billingehov på lördag klockan 16.00 för att stötta Skövde IK inför säsongsstarten och en möjlighet till att vinna fina priser, det är naturligtvis fri entré."

Enligt insändare i SLA som Skövde ik alltid har inför matcher så står det inget om fri entre, det står som vanligt 30 och 50 :O
Och nu strax efter så går man in på Skövde kommuns hemsida, då har dom helt plötsligt tagit bort inlägget.. lurigt de där, så för alla som tror det är gratis, så är det icke det!

Dagen: sooovit :) sedan hjälpt Sandra och Padre med lite möbler i lägenheten och sådär, sen bar det av till planen för träning i det underbara vädret, not! spö regn men ändå väldigt skönt att spela i :)) dock var vi bara 4 tappra män där haha :D
Imorgon är det hockey då, Skövde möter Kungälv, undra vad boisen nu ska säga? haha :D

Kungälv 3-4 Grästorp, Kungälv från ettan förlora mot Grästorp från trean, toppen hhaa :))
BOIS 2-0 Kungälv, stolta boisare hahha :)))

Undra vad resultatet blir imorgon? 4-1? 5-2? ja något i den stilen tror jag allt!

Söndag, då blir det baseboll, borta match mot Eskilstuna, hoppas på två vinster, och vi behöver dom för att gå vidare i kvalet till elitserien, dock känns det jävligt bra att stanna i denna serien, och spela upp sig lite mer! Vi får se vad som sker!

plankan nig ht fan =)

trevlig kväll, tack alla! kul att ses henke ;) hoppas vi alla kan ses nästa lördag igen, ska se till att va där!

nu äre dax att sova :)) ha de gotttt!

muuucho bättre idag :)

idag känner jag mig heelt okej, förutom tröttheten men den försvinner nog snart :))

åhh sandra är bara ett stenkast ifrån mig nu :)) så nu ska jag försöka dirigera dom rätt haha

00:00 och jag gillar inte läget :((

har inte mått bra idag, inte alls, ont i huvudet, ont i nacken, ont magen och kallsvettas som fan :(( så det har inte alls varit bra idag... orkar inte ..

igår var jag uppe på sjukhuset hela kvällen för min syster har problem med magen och har inte kunnat äta på 4 dagar :// inte kul :( ne nu vill jag bara sova och glädjas åt att min käraste kommer imorgon :))

jag älskar dig <3

Vi leder serien och Djurgårn och åker ur!!

Sådär nu var tabellen ordnad :)



Måndag natt, eller tisdag morgon?

tragiskt att behöva göra sina mackor själv, dricka sin oboy själv och ligga och dö ut i sängen själv :// (att återgå till det "normala".)
jag vill prata med min älskade just nu men jag vill inte ringa såhär sent så det får bli imorgon. Sen är jag fett trött, så det får bli nybakade underbart goda mackor och oboy som tröst, ska ta och lira lite på poker på nätet också innan jag somnar :)


Och Amanda som trodde att jag skulle skriva om henne pffft hahaha :))

another time, dock kan jag icke skriva om hur bra du är, för då blir det liksom ett tomt inlägg ;););)

20:02

Poker igår, poker idag!

lirade lite poker igår och så ser det ut nu ikväll med :) mer blogg när vi spelat klart, ska försöka komma på något att skriva om, med tanke på min dåliga fantasi så får jag tänka ovanligt länge ;) det är anledningen till så ojämna och allmänt dåliga inlägg, ha de =)

ingen motivation

orkar inte skriva, finns inte mycket att skriva om och de jag vill skriva om vill jag ändå inte publicera så.. jag ger upp!

Vill inte att du mår såhär, jag mår dåligt av det, får skuldkänslor och massa bajs :( jag vill se dig glad.. :(

Gameday

Förlust i båda matcherna :/ första var katastrof och andra mycket bra! 5-15 och 3-4!

Kommer upp en blogg senare från igår :))


Bra match igår

Märks att det är träningsmatcher som spelas, igår spelade Skövde helt okej dock var det på tok för många passningar som inte gick rätt till. Aja, sånt kommer att sitta fint senare, träna!
 Det var mycket gruff igår alla spelade tufft och visade en jävlarenamma inställning, matchen spelades mot Norska IK Comet och slutade 3-3 efter förlängning..

Efter matchen igår så drog vi iväg till Nykan och tjötade skit i 6-7 timmar ;) Perfa!! dock väntade ja ju på ett samtal som aldrig kom fram :@ hatarej!!! :@
Men men, idag är det upptaktfest med SIKs A-lag och ledare på VOLVO huset, hur ska ja gö? ska ja gå eller icke gå :/ asså klart ja ska gå det är ju ingen snack om saken igentligen :) men, ah..

fett läskig dröm hade ja inatt, inte kul alls :///

En vecka sen, va fan gör det?

Nu har det äntligen dragit igång igen och alla är taggade över säsongen som kommer, vi som var i hovet den 7de bevittnade ett mycket starkt Skövde spela ut Örebro. Visst behöver inte en träningsmatch betyda något men det vi såg av spelarna i Skövde, det var något speciellt, i år går vi långt!
Imorgon ses vi igen då Skövde IK tar i mot Norska IK Comet hemma i Billingehov, missa inte det! Matchstart 19:00!

 




jag kan känna lukten av dig, men vart är du?

Då sitter man här igen och lotsas som inget har hänt, eller? det känns så falskt att göra så, men hur annars ska man göra? jag lotsas inte som att inget har hänt men det blir ju ändå så hur du än tänker :(

Man är tillbaka till det man brukar, baseboll, hockey och vänner, det saknas bara en.. en stor del.

vidare! Sandra lurade mig rätt hårt, hon sa i över en månad att hon kommer på fredagen, fredag!
Onsdagen den 5e stack jag upp till Billingehov för att jobba, och sen på eftermiddagen då vi i stort sett var klara så ber Kenneth mig att hämta hans cigaretter i bilen, de var väll inte mycket mer med det, men när jag väl kommer ut till bilen så möts jag av Sandra, aha, precis, man blev lite, liiiiite paff!
Det är inte normalt att överraska något som bor 60 mil ifrån bara sådär :O dock vare feting kul :)) 2 dagar är mycket, jag uppskattar tiden!

Skönt det har varit utan dator i en vecka och kunna ägna lite tid på käraste, vi har hunnit med mycket, bada, kollat på en jävla massa film :O haha, vi gick på hockey, Sandra fick se Skövdes första hockeymatch lite status, nu äger hon en Rebell tröja också och snart ett medlemsskap :)) statuuuz!!!
Sandra kollade ju även upp hur det blev med reserverna på högskolorna, hon kom ju in i Borlänge men den är struken så nu kom hon in i Skövde och har ingen aning om vad hon vill göra, du har min support Sandra, oavsett <3
Hon ville ju verkligen gå den här utbildningen men eftersom hon inte kom in först har hon ställt in sig på Borlänge och Sundsvall, nu blev det ännu krongligare, förstår att det är en massa tankar som flyter omkring!

Vidare, Sandra fyllde ju även 18 i självaste Skövde :)) det trodde du inte för 5 månader sen va? haha riktigt kul var det iaf, blev Perra, Plankan, Perra! trevligt folk och så inget att klaga på mer än att vi glömde kubb :(:(:(
Grattis än en gång älskling <33

Segt att komma upp i morses och jag har fortfarande skuldkänslor för frukosten :( förlåt, först det, sen åker du, nu detta, hade du varit här hade jag glömt det men du åkte direkt efter och jaa, det blev inte lättare precis.. :/ förlåt känner mig skit taskig..

Nu orkar jag inte skriva mycket mer, jag måste söka mer jobb också, har sökt på endel idag och får fortsätta jobba påt innan träningen ikväll, sköt om er!



Tack för tröjan älskling, feting nöjd :))

Elitseriekval på Billingehov i helgen

På söndag vankas det Elitseriekval igen för Saints basebollherrar när Gefle BC kommer på besök. Gefle spelade i Elitserien den gångna säsongen och kom på åttonde och sista plats i seriespelet.

I och med att Alby tvingades lämna walk over i den andra matchen har SBSFs Tävlingskommitté, helt i linje med regelverket, beslutat att utesluta Alby ur Kvalserien. Det medför att tabellen idag ser ut enligt följande (eftersom Albys matcher strukits ur tabellen):

Tabell Kvalserien
Gefle 2 2 0 4
Göteborg 2 2 0 4
Skövde 0 0 0 0
Eskilstuna 4 0 4 0

Den av regn avbrutna matchen mot Göteborg (10-10 i den 10:e inningen) kommer att slutföras onsdagen den 26 augusti, och samma kväll kommer sjuinningsmatchen lagen emellan också att spelas.

Återstående spelprogram:
Sön 16.8 Skövde - Gefle
Sön 23.8 Eskilstuna - Skövde
Ons 26.8 Skövde - Göteborg



Grattis älskade :))

jag har varken tid eller ork att skriva blogg just nu ! ni får lugna er ett tag, vill även ha massa tid med Sandra så jag bortser från datorn väääldigt mycket hehe =) åhh söt hon är, fick en tröja av henne "igår" den 9de vill säga :))
Och idag fyller hon 18 :D älskar diig otroligt mycket :)


Yeppsss

Har inte haft tid att skrivit på ett tag, ska ta och skriva av mig snart om vad som hänt och icke hänt =)
Sandra kom ju i onsdags :S hatar henne, kommer utan att säga något, treeevligt ! nu står jag och väntar på henne när hon är seg och fixar sitt hår :P förfest och hockey jaaooo !

ha de!

Sonja & Siw, bra skit!

Dagens tid har spenderats på lite baseball, Skövde ik´s träning, och några timmars fiske :) lugn dag!

GG och jag drog oss till baseboll planen för att kasta och ta det lite lugnt :) kändes riktigt bra idag, dock lite känningar i axeln :/ fundersam där, jag överlever nog. När vi var klara stack vi över till ishallen och kollade lite på Skövde ik´s träning, till min förvåning var Anton Strålman med och tränade.
Kul att se han på hemmaplan men han får nog ställa in skridskorna lite hehe :) ne fan inte lätt att gå på isen och spela bra med en gång =) det tar ett litet tag de där :)) Kan ju säga att jag längtar sjukt mycket tills på fredag, hockeyn drar igång mot Örebro och det ska bli trevligt att se hur laget ställs upp och hur allt funkar, många frågetecken besvaras under träningsmatcherna så det är kul =)
Drar väll över till Järka och laddar upp inför matchen sen vettifan vart det bär av, men lugnt ska de nog allt bli :)

Nu ikväll, eller om jag ska säga igår? spela roll ni förstår mig hoppas ja haha, aja igår på kvällen fiskade vi några timmar och taggade verkligen neeer, skönt skönt! haha juste, jag och Bech ska ju satsa på något nytt nu, vi ska skriva en låt tänkte vi, sjukt kul, mer om det kommer när vi börjar ordentligt sen när den är klar så ska den lätt publiceras här hahha :) underbart!! :D

Jaa, det var nog allt för den kvällen, efter det har jag dött ut framför datorn och så, "det vanliga".
I morgon ska jag upp ganska tidigt och sticka iväg till ishallen för att hjälpa till där några timmar, lite fix inför hockeyn på fredag och dylikt, jag är inte helt hundra på vad som ska göras så det återkommer jag med senare :)))


Borde jag vara snäll efter inlägg om klockor och favoriter? tveksamt va? kärleken tyyyyner bort hahahha :)) "du är kul" älska mig!

Dagens höjdpunkt!

Verkligen dagens höjdpunkt, klicka på länken och läs, haha :)

Bollen blev stulen!

Ispremiär!

Fiskade och sen blev det film hos Per inatt/imorse :) ska strax upp till Per & Freddy igen, men var tvungen att skriva en sak som jag inte ens nämnt!!!!! :OOO

Skövde ik går ju på isen idag :D:D härligt som fan, så det blir ishallen 17:30 dirrrr!!!
Ne nu ska jag bege mig upp till Per igen, finns på telefonen :))


i miss you love<3

Finally home :)

haha nu är jag back on track igen och inte fast på landet :O haha, festade i floby igår, ja vet floby :O hahah, men det var fett kul, sjukt bra :)) dock lite segt att komma hem idag. jaja kul vare!
juste, lagfest hos uffe ju :) sjukt kul där med, underbart med laget och alla andra som var där :)) kunde inte bli mkt bättre ! tack!!

nu håller familjen på att fira Frank lite som fyller år idag :)) så jag ska lyfta mitt arsle och gå ut och göra någe nytta! ikväll har vi planerat fiske, låter som en toppen idé, chiiill fan :)) ännu en blogg kommer inatt, så länge bjuder jag på lite bilder från uffes party, sjuuuukt mysigt i en lada :O seriöst, värsta old style såhär feting mysigt, typiskt gammal grannfest på vichhhan :D underbart!!



Ber om ursäkt för lite suddiga bilder :S

anyway, grattis Frank =)

RSS 2.0