intressant intressant!

"Alexander Sundqvist till SIK,
Spelar på try-out kontrakt i veckan"


Ser riktigt intressant ut, kan nog bli riktigt bra (mag känsla).
Vi saknade en center sedan Daniel Wallen bröt kontrakten, och detta kanske kan vara ersättaren!

Från Skövde IK´s hemsida, "Skövde IK har den här veckan en try-out spelare med i truppen, Alexander Sundqvist, närmast från proffsspel i franska Les Dauphins Epinal." Han kommer från en proffsliga där han noterade 7 mål och 9 ass på 19 matcher, det är riktigt bra!

Från eliteprospects.com, "Hårt jobbande tvåvägsforward som var nära kontrakt med finska klubben Pori Ässät redan som junior. Fostrad i Skellefteå AIK:s ungdomsled. Kliver gärna in i närkampsspelet både vid sargerna och framför mål."

Han har ju bra meriter som ovan, nära kontrakt med Pori som junior :O 01/02 kval Allsvenskan med Skellefteå, 04/05 kval till AS med Arboga, 05/06 kval till ES med Skellefteå.
Erfarenhet av Clemensnäs HC där han under 2 säsonger (54 matcher ordnade 48 poäng, 8 mål 40 ass!!!!) Under säsongen i Arboga spelade han även för Kumla, inget vidare år men erfarenheter.
Året efter blev det Skellefteå igen i AS och det året gick dom upp till ES. Dom 2 säsongerna efter var Sundsvall intresserade av han och dom skrev kontrakt på 2 säsonger (88 matcher, 16 mål och 23 ass, 39 poäng)
08/09 bar det tillbaka till Clemensnäs HC endast 4 matcher, han spelade samma år i en proffsligan för laget Epinal i Frankrike (19 matcher 16 poäng.)
Nu står SIK med dörren öppen och hoppas att just detta kan vara något för laget, jag själv tror att detta kommer att bli som alla andra i laget en topp div 1 spelare!!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kollade på träningen idag. Han hade inte så bra puck kontroll. Skjuta kunde han. Inte hårt, men väl placerat. Passningen idag va la inte det bästa. Men vi får se. Det kanske bara va en dålig dag för honom. Han har mycket press på sig om han ska kunna få spela i Skövde IK i år. Men hoppas han får spela imorgon mot Kungälv och visa vad han går för. :)

2009-08-25 @ 23:22:08
Postat av: Bech

// Bech

2009-08-25 @ 23:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0