guess what! im back...

Ja är tillbaka för stunden haha :) jag ska göra en större uppfattning om alla-otroligt-jobbiga-hela-8-dagar lite senare ikväll hade jag tänkt mig!!
Sitter och samhäll just nu.. tråkigt.. segt o drygt.. men men, efter skolan blir det iväg till Skövdebostäder och kolla lite lägenheter... Sen ska jag med Cissi hem och fixa hennes garderob eller byrå eller vad det nu var hahaha kommer inte ihåg  =) Minnet är ju som vanligt, bra men kort!
Ska även göra en "Vad har du i din handväska" senare ikväll.. hur det ligger till med själva ordet "Handväska" kanske vi inte ska säga för högt..!

Hörs senare! //Kungen

inför omgång 7.

Stora tankar kring Skövde inför matchen imorgon, ska dom äntligen få med sig en vinst? eller fortsätta sitt spel på botbänken? ja, det får vi reda på imorgon!
Jag ser positivt på det mesta och inget annat än seger räknas, jag tror vi alla kommer få uppleva en seger mot Örebro i morgon och det skulle sitta perfekt i protokollet!
Jag hade inte tänkt mig att skriva mycket idag men jag har lagt till ett litet "stryktips" som kan vara kul att kryssa i.
Klicka på länken nedan "Allettan Södra 21/01"  :)


  Allettan Södra (21/01)

"Jag älskar Sundsvall"

Jag har ju inte skrivit på ett tag, så jag får börja med lite gammalt!
Tänkte börja med att berätta lite kort om en "rolig eller mindre rolig match", beror helt klart på hur man ser det!
2 dagar tillbaka spelade Nittorps IK mot HC Lidköping, tror det är div 2 det rör sig om, inte helt säker. Men i allafall det blev en riktigt udda match.. efter första perioden ledde Nittorp med 10 - 0 och skotten med 32 - 0 !!!!!!!!!
och hela matchen slutade 20 - 0 och skotten med 81 - 3 !!!!!
(10-0, 3-0, 7-0) Nittorps IK - HC Lidköping 20 - 0 Skott: 81 - 3 (32-0 , 17-3, 32-0)
Lidköping fick alltså iväg sina 3 skott i 2a perioden... inget mer under hela matchen :O hur fan kan det gå till?

Vidare → Skövde ik står inför toppmötet mot Tingsryd idag, och Joel är skadad, så Pierre vaktar kassen ikväll! "tråkigt med Joel men riktigt kul för Pierre..!"
Det har ju varit rätt tungt för Skövde nu det senaste och det krävs en vinst ikväll, men mötet är svårt så det gäller att jobba ordentligt för att vinna! Vi går vidare till något annat som också är en tankeställare..!

Bojs bojs bojs.. Bojs får besök av Sundsvall idag så, Sundsvall kan ju känna sig älskad mellan 16:00 - 18:30..!! Ta vara på det^^ :)

Ne nu ska jag vila lite, har ont i huvudet och förkyld, inte alls kul.. =( jag skickar med en film som jag tycker ni ska lyssna på! njuuuut!!!



Häääärligt!

Hoppas på 2 vinster idag, haha mitt jävla hockey tjöt asså, ahh men men, detta är väll lite mer en hockeyblogg antar ja.. haha :D
jaja, 2 vinster? njaa.. 1 är jag helt säker på och det håller även Sandra med om.. Right? Sundsvall får nämligen besök av AIK idag hahahaha :D Vilket tjat :) nu lär du inte slippa undan mitt tjöt GUMMAN! HAHAHA^^ jag vet att du älskaT vare va? haha :)
Skövde matchen är jag lite mer osäker på men.. hur ska man se på de? Vita Hästen har spelat 4 matcher och vunnit 1, och dom har 5 skadade spelare inför denna matchen, vinst? ja det tror jag, vågar inte säga för mycket =)
Ikväll skulle matchen visas på http://lgsports.blogspot.com
så vet det iaf sagt, men det blev ändrat idag tråkigt nog!
Jag får avsluta med lite ögongodis :)



Hej hopp blå snopp :)

Sovit dåligt.. idag igen!

Då sitter man här igen, tidigt på morgonen och väntar på att åka...
jag vet inte vad felet är på mig riktigt, och ni måste ju tycka jag är helt väck.. eller så är det väll så att jag är skadad på något sätt?? haha^^ haha ne men fan.. ahh jag har inte sovit inatt heller .. :S vet inte vad jag ska ta mig till snart.. måste lösa detta på något sätt.. jaja skit sam..
Igår låg jag mest kvar i sängen, var typ "död" som vi kallar det.. sen tog jag fram något jag aldrig trodde jag skulle få fram vid den tidpunkten! "Orken" jag tog faktist fram lite ork att dra iväg och träna, vilket var väldigt trevligt och skönt..
Fast inte nu.. när man har träningsvärk haha^^ så kass är jag :) hmm.. annars då.. jo vid 12 slaget så försökte jag sova till en film som jag vanligtvis brukar göra..... någon konstig vana jag har när man är själv :) aja, jag kollade på Dorm Daze 2 och va inte ett dugg trött, så jag startade 1an också :) dom va väll helt okej, kanske lite dålig humor ibland, men.. har man humor så är dom nog rätt värda att se :)
Just nu sitter jag här som vanligt och lyssnar på lugn musik som
Sandra-dubbelgångaren-utan-penis har skickat!! de där med penis alltså, det är en märklig historia men enligt henne så "trillade den av"...!
Frågor kring penisar? Ställ dom på → www.korvblogg.blogg.se
Ne nu jävlar var det bara 25 min kvar och jag sitter här i handduken och har inte fixat något... eller jo, bara maten och mackorna :)

"Vi ses när vi ses och vi hörs när vi hörs" //Wallin

Nej jag är inte sur på något sätt!

Bara lite logiskt tänkande!
Jag ska igentligen inte säga något om dessa påståenden eftersom jag själv använder dom, men logiskt sett på det hela... VARFÖR?? Jag vet inte, men, här är i allafall en del exempel!!
  1. När folk pekar på handleden samtidigt som man frågar vad klockan är → asså det är klart man vet vart klockan sitter! man pekar ju inte precis mellan benen om man frågar vart toan är!!
  2. Sen de där "Du kan inte både äta kakan och ha kvar den". Nemen smaaaart! Då köper man 2, äter upp den ena och har kvar den andra. så enkelt!
  3. Och folk på bion som jämt säger "Såg du?!" Neee :O Ja har nog betalat 100 spänn för att stirra i taket! :S
  4. Och folk som frågar, "Får jag fråga en sak". Lixom.. du gav inte precis några alternativ!!
  5. hahah och personer som säger "Livet är kort". Men hallå? livet är det längsta man nånsin kommer att göra! Vad kan vara längre??

Ne är det dax för baseboll träning! Hörs! //Wallin


Inte långt kvar var det jag... suck..!

haha var ska jag börja? jaa, jag vet inte riktigt hur jag ska formulera detta och få er att förstå hur mycket hockeyn betyder haha.. eller betyder, hur mycket det berör mig är ett bättre ord..
Med andra ord, jag har inte fått en blund inatt...! Nervös och peppad som fan, ja fattar inte varför jag är nervös, jag vet, jag vet VERKLIGEN att vi vinner, finns lixom inget annat..! Det tycker även Sandra!
Ni kanske vill veta vad jag gjort? haha såklart ni vill, jag har kollat på en film "Strange Wilderness", en helt okej film med ganska rolig humor, ibland vill säga!! Hmm, ja har spelat lite NHL 09 och bara lyssnat på musik för det mesta!
Someone else's life, gaaah! Kärlek till den!!

Ne nu är det ju bara 40 min kvar och ja har lite att göra :) ska duscha och fixa iorning mig och bort till affären innan jag drar.. FRUKOST, jag höll på att glömma frukosten :) hahaha men haha ahh ja har ju ätit så mycket iaf men.. ahh.. fan! packa klart väskan också!! PROBLEM!!

Ne nu är det hög tid att dra hahaha, ha en bra dag och en riktigt trevlig söndag! // Wallin


Inte långt kvar..

Inte långt kvar tills det bär av och jag har en heldel kvar.. typ sova? haha^^ ne men jag ska sova alldeles strax börjar faktist bli lite trött..
idag vid 1 tiden så rullar våra 2 dubbeldäckare iväg mot Jönköping och sedan upp igen till Tranås..
jag tror stenhårt på en seger för Skövde ikväll och det ser väldigt ljust ut för oss, om man kollar allettans hemma o borta statistik 10-3 haha!
Ne men rent spelmässigt och formen och allt, ikväll vinner vi!
Förresten, LGSports som brukar sända matcherna kommer inte att medverka i kvällens match så ni kan tyvärr inte se live på internet,
därimot får ni det på Onsdag då vi möter Vita Hästen hemma!
Mer info om det senare →

Mer om min dag, vaknade vid 2 tiden.. (sov i 12 TIMMAR :O) ahh helt sjukt!! Sedan.. framåt kvällen lekte jag med Bech o Fille! Vi playade NHL 09, jag gick hem som →vinnare← såklart!!
Nu senare här inpå natten, har jag inte gjort så mycket, snackat skit på msn hahaha!! som vanligt antar ja :) hahaha!
Ne men har verkligen inte gjort något.. bäst att sluta skriva nu kanske?? jaa jag tror det..

Lyssna på stämningshöjaren vid 1:59...underbart!


Today..

Jag hade faktist tänkt börja med "Dagens Outfit" men.. Nej, inga kort på mig inte haha :) så jag skriver bara.. tråkigt? ja ja vet!
  • Skor : Svarta sletna, ne men ingen aning!
  • Byxor : Outfitters Nation
  • Tröja : aik
  • Tröja / Jacka? : Outfitters Nation
  • T-Shirt : Jk Jns!
Vaknade kl 4 imorses, kunde knappt somna om.. tillslut gjorde jag det, i 1 timma.. =( så strax efter 5 blev det till att kolla film, sen efter det blev det duschen och iväg till skolan där efter någon gång :)
Skolan va la slapp som vanligt, nu här hemma har ja inte gjort så mycket, bara planerat o fixat tifo inför Söndagsmatchen i Tranås!!
Fredag imorgon fan, låter ju gott med lov redan :) ja, vad mer ska man säga.. har inte mycket att säga lixom.. typ.. tomt fan ;)



Sen är jag jävligt förbannad över detta som drabbat min vän Freddy, läs gärna och kommentera... helt sanslöst, vet inte vad jag ska säga är så jävla förbannad över att sånthär ska ske!!
http://www.gt.se/nyheter/1.1425289/hemskickad-trots-svara-smartor-hade-tarmvred



Avslutar med en riktigt härlig film.. äkta supporterkultur!!


Härligt?

Sådär, alldeles nyss vann Skövde med 5-1, riktigt härligt för vinster är det enda som gäller just nu och det är skönt när det släpper!
Kan ju fortsätta med Sundsvall, ojojoj dom blev nollade.. hela 6-0 förlorade dom med på HEMMAPLAN mot HUDDINGE! Ja, jag håller med dig.. INTE okej!
"Sandra, tyvärr, men du kommer nog inte långt med detta laget" :/

Och sen så har vi ju bojs, förlorade borta med 4-2 mot Troja.. ganska givet? aja, dom lämnar ja snabbt bakom mig, "segern är vår"
Nu närmast väntar Tranås borta på söndag, i dax läget är vi 2 bussar klara men jobbar för fullt för att fler ska iväg..
Att komma "ner o upp", ne.. att komma borta till Tranås och stöta på "gummi isen" ska bli riktigt kul, speciellt nu när vi är så många som ska iväg!

Under tiden som Vita Hästen flyttat fram sin match mot Skåre får väll vi glädjas åt en 1a plats :)
Jaja, nu får de va nog om hockey, annars kommer jag aldrig här ifrån..

"Ja vi e tokiga bönner"

Jag hade gått o lagt mig vid 5 tiden på fredagsmorgonen och gick upp vid 9, jag vaknade alltså tidigare för att få tag på en plats i en bil ner till Malmö, jag ringde o ringde o ringde.. fick inte tag på någon. jaja tänkte jag, då somnar jag väll om då, tro fan att inte det heller ville funka så jag steg upp istället.
Mina bröder kom hem o hälsade på lite så jag umgicks med dom ett tag, sen framåt 3 tiden får jag ett samtal om att ja kan åka med ner till Malmö, då tänkte jag, nu? kl 3? Hajjemen! Vi hade alltså 4 timmar till nedsläpp och 37 mil!
Kenneth som körde hade inga större problem att komma fram i tid, vi missade 2 minuter och 7 sekunder haha^^
Matchen var riktigt bra från Skövdes sida och man såg nästan inget från Pantern, den tiden jag enser att man "såg" Pantern var under dom 10 första minuterna in i 2a perioden. "Skövde var bättre på allt", och man mötte ett väldigt blekt Pantern..!
Slutresultatet blev 5-2 till Skövde, bra start på Allettan och väldigt bra mot ett lag som Pantern!

Matchen var slut och vi skulle åka hem, vi hade hört några småkidz som skrek "Era jävla bönner" till oss under matchen och som tokiga bönner vi är så levde vi helt enkelt upp till de..!
Hemresan blev allt mer och mer komplicerad, vi började med att åka mot Ystad (vilket är helt fel håll) vi vände och fick åka tillbaka genom hela stan, vi velade in oss på massa konstiga områden och till slut så kom vi ut på ett ställe som vi kände igen från kartan, nämligen "Rosengård".
Vi lyckades faktist hitta ut från Rosengård och vi lyckades komma ut på rätt väg^^ → mot Helsingborg!
När vi precis ska åka förbi Helsingborg så satt vi och skämtade lite om "Ah men såklart vi ska till Helsingör o köpa bira" och liknande, alla skämtade vidare men som sagt "Kenneth var ju med på resan" haha! Han svänger av E6an och vänder om till Helsingborg för att genast kolla nästa färja till Helsingör!
Det var ju ingen som sa imot att åka över till Danmark för en liten stund men fan va paff jag blev när ja insåg att Kenneth inte skämtade om det hahaha! Det började faktist som "en kul grej" =) Kul som fan var det i allafall, vi hittade en färja som skulle gå efter 20 minuter, klappat o klart, den tar vi!




När vi var klara och färjan var tillbaka från dom danske pigera så började vi åka hem, såklart fel väg haha!!
Vi kom ut på vägen mot Ängelholm och mot Halmstad, INTE okej, haha!
Sen har ja inte så stor aning om vart vi åkte faktist hahaha men till Ljungby kom vi och det är ju på rätt väg, vi stannade där för att äta en liten stund :)
Jag går vidare till Skövde! "minneslucka", när vi kom till Skövde så bar det av till Stoffe för efterfest, haha vi spelade Wii i fler timmar hahaha, att vi inte tröttnade på´t haha! Hum, ahh lite funderingar o grejer som hände hos Stoffe
  • Vi spelade Wii i flera timmar!
  • Vi gick till Maxi och åt korv! (Y)
  • Bech gick typ utan kläder hela tiden :S
  • Bech däckade på toan =) Mohaha!
Jaja, som ni ser, vi hade skit kul! lyckad dag-kväll-natt-morgon ;) hahaha!

En liten egen ruta för lilla dig!

Ja menar de, vi alla firade nyår (inte igår) haha utan bara själva tanken vi firade nyår, vi hade efterfest (igår), våran efterfest var i en lägenhet :O hahaha!
Sen så byter vi inte klubb, född SIK´are alltid SIK´are! Men du vet, du.. BYT KLUBB!!!
Hatbreven har ju inte kommit riktigt än så vi kan väll ta detta som en liten uppvärmning!

Kolla vad snäll ja är, en EGEN ruta :O

Nyår √ och nu väntar Allettan!

Då var nyår över och jag med den, fan ja är helt slut, men kul hade vi och de är ju det som räknas!
nyår i helhet var helt kanon, kanske blev liiite för dragen bara men jaja, sånna smällar tar vi hahaha :) ja däcka iaf hemma och det var eeeeefter allt, så.. lyckats måste ja väll ändå gjort? haha =) Till skillnad mot vissa andra som bah tjooffs däckar vid 11 ;) hahahaha!! Nee, du lyckades också, du kanske bara hade lite otur som somna så tidigt? :)
hahaha, du hade ju kul, det räknas! haha, va hände mer? jo..
Vi började med att sitta hemma hos mig fram till 12, sen bara det iväg! haha^^ ah ut gick vi, och kollade massa raketer o massa sånt gojjs, haha :) det kändes inte som om det var så mycket att kolla på men, aja, de va ju lite i allafall..!
Och här hemma, ja där ser det mer ut som om någon har släppt en bomb hahaha!!
  • Vaknade upp med 10 talet öl i sängen :S
  • Chips ligger överallt på golvet och i sängen!
  • Jag såg på datorn att jag hade kollat på Mission Impossible 3
  • Det var utspilld öl över hela skrivbordet :/
haha jaja, vi hade ju kul va fan ;) haha det kunde ju varit värre lixom! Nog om nyår, nu går vi vidare!



→ Då var det dax, imorgon bär det av → Allettan Södra drar igång och Skövde får ett svårt möte mot Pantern!
Själv tror jag att det blir en väldigt tight match som alla andra möten mot Pantern som vi haft i grund serien..!
Men seger ska det bli, från min sida blir det i allafall inget snack om den saken..
Nu när denna serien drar igång så drar även nya resor igång, om exakt 10 dagar är första resan planerad och den drar iväg till Tranås, det blir en invasion resa och alla medlemmar åker ner för 0:- yes, du läste rätt..
Endast 0:- för Rebellerna och övriga för 120:-.. Hur många blir det, kan vi få iväg 3 bussar? 2? jadu, det återstår att se, reklamen har inte kommit ut i ishallen ännu och de är ju där det lockar mest folk.. mer om det lär ni i allafall få höra i högtalarna i Billingehov på söndag (matchen mot värmlands laget Skåre) det är första hemmamatchen i Allettan serien!

 Nog från min sida, ska ta igen mig lite nu, så jag lägger in ett litet citat Hans Ljunggren, Skövde IK:s sportchef.. (Detta skrevs strax innan jul)

- Sedan vill jag för min del avsluta med att berömma Rebellerna. Det är ett enormt stöd vi fått under hösten.
Helt otroligt och vi har haft de absolut bästa supportrarna i grundserien. Under sista matchen mot Gislaved, som vi vände och vann, var det otroligt viktigt att Rebellerna fanns på plats!
När vi låg under med 2-4 förde de mer väsen än någonsin och lyfte hela laget. Det var inte snack om burop där inte. Vilka andra lag på vår nivå har 60-70 personer med sig på bortamatcherna? Och som dessutom är uppskattade för sitt uppträdande var de än kommer.
De har verkligen gjort fin reklam både för sig själva och föreningen. Det var mäktigt och starkt att få uppleva hemkomsten halv ett på natten efter matchen mot Gislaved och tas emot med marschaller och tomtebloss och allt vad det var vid infarten till Billingehov. Jag har ju varit med en del genom åren, men aldrig upplevt något liknande.

RSS 2.0