Kort blogg idag...

Nu har man precis kommit hem från träning och prima :) träningen gick väll sådär, man får jobba på en hel del inför matchen på söndag.
Seriepremiär på söndag och jag har fått fötroendet att starta matchen,
hoppas all träning har gett färdighet, vill gärna lyckas med detta, super chans att visa upp mig ju =))

Mer om det och mkt mer ngn annan gång :) är trött och vill bara lägga mig och döö ett tag ;))

Skövde HF klara för final, tummen upp!
Sverige vann efter förlängning, tummen upp!
Sov gott
med er!

Ser framimot....

Ser framimot morgondagen, because BJ is back in town!! Och, inte nog med det, hans bror är även med denna säsongen :) så jag passar på,
Welcome BJ and Brian!

Har tyvärr ingen bild på Brian, men här är iaf en på BJ =)

det ska bli riktigt skojsigt att träffa BJ igen och även träffa på hans bror :)) denna säsongen hoppas jag blir grejt, under den tiden jag spelar haha ;))
för, när ja inte spelar så är ju iiinget grejt, im the man!

Idag i skolan var det fixfix med bräd-tillverkningen och jag var snell mot Nadia så jag tog kort på hela "akten" haha, jag tog kort på det som kan va nyttigt sen när hon ska presentera själva produkten =)
Bara för att jag är snäll så bjuder jag på några pixxx!

   
 

bajjade ett par lätta sommar brallor också. glad bennyt :D haha dock så ser dom liite roliga ut när man inte knytit in dom där nere ;)


Det var allt för mig :)) sköööt om er!

Sooooova :))

Satt uppe med Bech och playade inatt så det blev inge sömn men men..

Skolan har varit slapp och i stort behov av socker ;) hahah tack Mikkiz!! :) mer idag har jag inte gjort något, bara döööött ut, eller jag har ju faktist klippt mig :) sommar^^

Nu efter att jag klippt mig så har jag bara ägnat tiden åt hockey och mat, tog precis en dusch i pausen lovely :)) jaa vad mer har man att säg!? :D hehe, trött kille 90 (Y)

Passar även på att hälsa "Gummi" välkommen hem igen!
Nej nej, nu är det dax att lägga sig och ta hand om tv-kontrollen och telefonen :)) i think 8-) hehe. det brukar oftast bli så hahaha :)

Heeeeej...!

Försöker mig på något som jag inte kan =))



Jag försöker göra en header, som ni ser, inge vidare! hahahaha :) fan! hjälp mig? ngn? :)

igår efter träningen och den sköna solen tog jag och bech hand om swat en liten stund :) gick väll sådär! mycket att finslipa innan vi blir lika bra igen haha :)) de där lät nördigt men, så äre!
Efter att vi spelat stack vi iväg till stoffe och tjöta skit, och kollade på lite filmer, tills en trött bHeny blev för trött och somna haha :) jag ryckte upp mig och det spelades lite wii sen var det hemfärd :)
då var kl 6-7 eller ngt haha :) men det var en treeevlig "kill kväll" ellerhur anna? haha du verkade inte gilla våra samtal :O hjahah :) tjuv lyssnarn!

Nu ska jag kirra affären ;)) hörs!

Mys lördag :)

Har dagens väder varit bra? Ohja den har varit suuuuper bra :) blev baseboll träning på planen idag :) (för första gången denna säsongen) sjukt skön känsla!
Sitter och kollar lite på tv och slappar gärnet, ny duschad och mysig :) hahaha!

Igår var det handboll, Vilken rysare! Skövde HF låg under med 5-11, vände och vann med 23-21 (10-12 efter första) i den tredje SM-semifinalen hemma mot IVH Västerås.
Nu leder SHF med 2-1 i matcher och kan på onsdag, då den fjärde matchen avgörs i Västerås, spela till sig en SM-final i Globen den 9 maj.



Nu i veckan så drar träningarna igång på planen, och på onsdag kommer även BJ och Brian! härligt härligt säger man :)) hehe, nu ska jag nog ägna lite mer tid åt tv´n heheh :)!

//Wallin med enkel V


igår/idag, mer sen!

Trevlig kväll igår, började med träning i den sköna solen :) helt underbart bra och när vi ändå pratar baseboll, vi får beträda planen från och med idag! :D:D:D det är najs för det är bara 1 vecka kvar till match så :)
Träna behöver vi ;) och då krävs en plan (helst) haha :) jaja, efter träningen cyklade jag till per och kolla Örgryte - AIK med Per, Bech, Anna och Stoffe.
Så klart att AIK vann och nu leder serien ;) så ska det vara!  Superettan går prima också, Sundsvall slog Assyriska med 2-0 och därmed tog 1a placeringen i tabellen, så allsvenskan och superettan går vägen =))

Fick min student mössa igår :) fin sak haha, kommer troligen upp kort på det i nästa inlägg ---> senare ikväll ska jag satsa på haha!

Persson-Riis fortsätter i Skövde, helt underbart, en viktig kugge, och med hans påskrivt så har vi samma första femman klar, och det är skit bra, dom producerar!!!

Nu närmast väntar handboll, så jag måste fixa mig lite, ha det gött och sköt om er, heeeej svejs!

Max klar i min två år.

"En av de största talanger vi fått fram"

Sportgruppen jobbar vidare oförtrutet med truppen, och det senaste bläcket att torka var Max Fribergs på ett tvåårs-kontrakt. Den talangfulle 92:an gjorde A-lagsdebut i slutet av förra säsongen och sportchefen Hasse Ljunggren har bara goda ord att säga om forwarden:
- Han är ett föredöme för hockeyspelare i hans ålderskategori. Otroligt noggrann, disciplinerad och han brinner för det han gör.


gästinlägg från äcklet

hejs!

såhära efter benny yttrat sig om sina åsikter angående kommenterna (här nedanför) tänkte jag personligen bara slänga in ett inlägg angående hur äcklig jag är och sådära :)
nu måste jag ju även lägga till att jag helst vill att folk som har nått problem med mig kommer direkt till mig istället för att kommentera anonymt på någon annans blogg. ( ni vet ju min blogg adress.. annars: http://korvblogg.blogg.se ). jag vet att det är lite pinsamt sådära men det blir då sjukt mycket pinsammare då IP-adressen kan sökas upp lika lätt som du kan säga "fyfan va äcklig sandra är, låt oss kommentera anonymt!" och förresten, skriv med namn nästa gång :) det blir roligare så!

jaja.
det va väl allt hoppas jag:)))
jag tycker förövrigt att det är sjukt underhållande att folk som inte känner mig kan yttra sig om åsikter. jag trodde vi gjorde sånt på dagis jag, men kanske det är en stor lekstuga i skövde, vem vet? med tanke på att jag aldrig varit där (och du aldrig träffat mig?) ska det bli kul att komma ner väldigt snart och kolla runt lite!

okej men det va allt från äcklet!
pusshej alla söta från den som fått personliga påhopp anonymt?
haha.. kul :)

Kurs i stavfel! del 1

Ang. stavning, pinsamt kul. läs!
  • "angry friend tó the". to the vad fan då? och tó?? vadå ó??? STAVNING
  • "Angry friend to the dissade grilfriend". STAVNING!
  • "another angry friend to the dissed girlfrend". STAVNING!
Ett tips, innan du börjar skämma ut dig, lär dig stava!
Det är sol klart att du genom "Angry friend to diss girlfriend" och "another angry friend to the diss girlfriend" försöker få andra att tro att det är fler som ogillar
(i detta fallet mig och Sandra!) HAHA pinsamt!

Det märks att du inte har koll bakom skärmen i allafall, men vet du vad? jag ska lära dig en sak och eftersom du inte vågar skriva ditt namn eller liknande så man vet vem du är, så kan ändå JAG kolla upp vart det är i från!
Efter varje kommentar som läggs in oavsett namn eller hemsidor och dylikt så finns ALLTID datorns IP-nummer tillgängligt! det hjälper alltså inte att skriva olika minuter, jag ser ändå att det kommer från samma person/dator!


Om du fortfarande inte förstår så ta gärna en liten titt på min söta bild här ovan! de kanske hjälper dig lite!

50 dagar!

Kortelikort blogg :) trött som fasen idag igen haha :) idag har jag varit på möte, och.. inget mer, i stort sett hela min kväll gick till mötet så :)
aja, 50 dagar till studenten idag, utgång? :)
härligt att vara ledig i morgon :) det är alltid skönt med en ledig dag :)

Ni får nöja er, nu ska jag starta någon film och inta sov-position! :)



Amen HAW(!)

för trött för blogg!

igår var jag alldeles för trött för att blogga när jag kom hem :D mer om kvällen.
Igår cyklade jag till träningen som ligger på andra sidan stan :) skönt som fan! efter att jag kom hem blev jag sååå himlans trött!
så det blev mat och sen sängen med en gång :D
jag låg faktist och kollade på fotboll, N-köping - S-svall :)) riktigt bra match, och när det var 6 min kvar av matchen kunde Sundsvall kvittera på en straff! matchen slutade 2-2 !


Mycket mer än så gjorde jag inte igår, det var tv och soooova :) grymt skönt :)
Nu på morgonen tänkte jag gå upp tidigt för att hinna duscha i tid och inte stressa, men när klockan ringde och jag hörde "Kom igen Gnaget" så oooorkade jag bara in gå upp, jag trodde även att mobilen fortfarande låg brevid mig i sängen men det visade ju sig att den inte gjorde det haha :)
Så när jag skulle kolla klockan så visste jag inte vart telefonen var så jag var ju tvungen att gå upp och leta efter den så jag inte försov mig ;)
när jag hittade telefonen så var det 15-20 min tills bussen skulle gå... suck!
in och duscha fort som fan! fixa frukost som jag kunde äta senare, och jaa allt annat. men lyckades gjorde jag iaf!

Och lite godis! älska trycket efter 05:02
AIK's Fotbollspremiär! "Skål för Gnaget", spelarbussmottagning och matchen.



Oj fan, jag kom ju på att vi är lediga i morgon :) Haw! mys fan :) nu blev jag pepp haha :)

Mer ikväll!

Hittar knappt mitt tagentbord pga alla brago paket :')

ey you! nej nej! nu sitter jag och bränner skiiiva till flikkiz!

dagen har spenderats med Amanda och Bech och lite baseboll :) för övrigt har det inte hänt så mycket =) slappis söndag som vanligt :) är helt slut fan,
ingen aning om varför haha har ju inte gjort något :D men jag tycker det är skönt, låt dagar gå, låt nätter gå, underbart bra!

Snart så är det 50 dagar till studenten :) tiden lär ju rinna iväg som fan mot slutet, gillar läget som faaaen!
Nu har jag inte mkt mer att komma med faktist :) ni får nöja er med en liten antingen eller! :))

livet eller döden
sex eller kärlek
insidan eller utsidan
barn eller vuxen
sommar eller vinter
smart och olycklig eller dum och lycklig
kompisar eller förhållande
ragga eller bli uppraggad
norge eller sverige
killkompisar eller tjejkompisar

krävande fEstmö!

BRUKAR DU:

Peta dig i näsan: Oh yeah!
Titta på dig själv i spegeln: Jajjemen!
Gnälla: Oja!
Skrika: Alltid!
Sova: Sällan!
Ha ångest: Inte för ofta!
Skadat dig själv med flit: tveksamt!
Ta mediciner du inte borde ta: Nej!
Vilja dö: Nääjj!
Drömma mardrömmar: Nej !
Drömma sexdrömmar: Alltid =)
Ta droger: Nej!
Försöka vara annorlunda: jadå!
Klä dig i svart: Händer!
Gå till kyrkan: Nej!
Gå i skolan: Yes :)
Röka: Sällan!
Ljuga: Alltid !
Hata folk: För ofta!
Lita på folk: Hajjemen!

VEM

Saknar du: Sandra "/
Vill du döda: ingen!
Rörde dig sist: Hmm, morsan? HAHA^^
Vill du slå: jag är lugn...!
Kysste dig sist: Sandra!<3
Vill du kittla: Sandra, men .. de går int!
Kramade du sist: Per och Markus typ ;) HAHA
Vill du prata med: Ja pratar med den jag vill prata med =)
Vill du vara som: Tomas dileva typ ;)
Sårade dig sist: Min hamster.. =/ snyft....
Vill du bli galet full med: Bech? HAHAHA
Gjorde dig riktigt glad senast: Padre =)
Fick du sms från senast: Sandra :)
Ringde dig senast: Sandra<3
Är vackrast på jorden: Jag såklart ! ni har lite att jobba på ;)

HAR DU

För många vänner: Nej då
Känslor för någon nu: Tveksamt 8-)
Förföljelsemani: Ne de tror inte :)
Tvångstankar: Nja, till och från :D
Någon annan psykisk sjukdom: Måååånga!
Någon fysisk sjukdom: Ett par!
Någon skada: Ja tyvärr =/
Färgat håret:  Nej!
Brutit några ben: Inte det heller ;)
Några piercings: 3de gången gillt, NEJ!
Egen dator: en står still :) 2 i bruk!
Bra självförtroende: Yes!
Kysst någon: Hajjemen!
Tagit nakenbilder: för många =( ångrar att jag publicerade dom!!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Att ja har
Bjudit ut någon: Jadå :)
Varit kär: yeees :D
Dumpat någon: Nej då =)
Stulit någonting: HApp!
Lämnat landet: beror på hur man ser det ;)
Tuttat eld på nått: Jaadå :)
Gjort något olagligt: ahh!

HUR

Går du: vanligtvis på fötterna :)
Svarar du i telefonen: Ah hallå ;)
Fördriver du tiden: leker med mig själv ;)
Mycket pengar har du: för lite!
Ofta diskar du: sääääällan!
Ofta städar du: tillräckligt ofta =)
Många stör du dig på: en del!
Ofta träffar du din familj: Ofta :)

TROR DU

Att du kommer bli något: Så klart ;)
På gud: Neeej!
På rymdvarelser: Heeepp!
Att folk tycker om dig: Så klart =))
På ett liv efter detta: Nejj :P
Att fiskar kan tänka: korttidsminne i 3 sekunder så jadå! :D
Att du kommer leva länge: jadå :))


Nöööjd?? :@@@


Sånt är livet!

Heeey inte bloggat på länge nu, så detta blir en liten summering av det som hänt nu senast. måste skärpa till mig :)

jobb jobb jobb, intervjuen gick bra, vi hade en liten snabb genomgång om arbetet och hela verksamheten, så jag ska iväg
på ett till möte med flera av dom på tisdag, så då tänkte jag även bestämma mig om det är något ja vill hålla på med :) spääännande!
Dom senaste nätterna har jag legat och mumsat i mig lite godis från mitt kära påskägg som min käraste gav mig =)) Män ascheghe tå hästäm! jäätte mys =)) Och magneten åkte upp direkt när jag kom hem!
GAH! Sandra skjortan ger mig begär! jag behöver dig! jag behöver allt med dig :( känns fel att inte vara vid din sida, jag mår som bäst när jag är med dig! du borde vara här nu!!! :@

Jag har nyligen kommit hem från stan, var ju tänkt att jag skulle köpa ett par byxor som jag kollade på i onsdags, men idag så fanns dom inte i min storlek, typiskt! men förhoppningsvis kommer dom in nästa vecka så dom skulle plinga mig :) isf blir jag happy! =)
Fick iaf bli skorna så länge, och en tröja :)









Igår kollade jag fotboll hos Per med rediga grabbar :) och eftersom Per fyller år idag så gick vi ut för att fira honom, vi gick till husaren, dött! vi gick till bogrens dött! till sist gick vi till Krikelin! lika dött där , men den sista timmen fick spenderas där med lite black jack och mera pilsner! lite efterfest hos Stoffe därefter :) och lite fest med poliserna också som tyckte det var kul att stanna oss mitt i vägen och fråga ut en massa skit! tidsfördriv som vanligt :)

Idag kom Amanda till Skövde, ska passa på att leka med henne, skiiit länge sen vi sågs nu =/ ska nog dra ut pöjka och hitta på ngt trevligt med er alla, pilsner? en grill? och trevligt sällskap? mumma* =)

Mikkiz fixade äntligen körkortet! stoooort grattis till dig!! :)

Nee, efter att ha lagt ner såhär mkt tid på detta inlägget så har det gjort att jag är hungrig :)))

Home again "/

Då var man tillbaka i Skaraborgs stolthet!
Nämligen staden Skövde! vart ska man börja? sjukt tråkigt att lämna dig, se dig .. kolla så långt tåget inte syns.... hatar känslan! jag gör mitt bästa och jag vet att du också gör de!
Vi hittar något, något! det vet jag! Ne, mer om tiden, inge depp här! sjukt jävla kul att komma upp till dig igen och allt runt omkring!
Träffade alla dina vänner nu i helgen, suuuuper trevliga! Robin <3 hahha ;) du vet vart du har mig ifall Sandra och Pyggen hittar på ngt =)) hahaha Haw(!) !?! de är stil!
ojj fan måste tillägga nu när jag kom på det, haha :) blev fan glad nu när jag kom hem, inte bara för att alla gick i shorts, linnen, kjolar och cyklade med tofflor och solbrillor! HAHA!!!
Utan för att en mystisk man ringde mig ungefär lagom när jag kom hem och frågade om jag var intresserad av ett jobb :D jag blev typ.. chockad samtidigt som jag var så stum innan, har inte fattat att jag är här ännu.. :S
Men han sökte någon form av dataingenjör... Stava.se? aja ni fattar, så jag tänkte det va fan, bättre vi snackar när jag fått vila upp mig och är i form liksom, så jag ska på arbetsintervju på torsdag kväll :) sweeeeeet!
Det bästa är att jag behöver inte jobba här, inte här på ngt jävla kontor eller liknande, jag kan jobba helt frivilliigt vart jag än är i världen, så länge jag gör arbetet i rätt tid!! love it :) distance! =)
Och, jag kan börja nu! utöver skolan, perfa läge? extra knäck? hoppas! men jag ska ta vara på orden jag hörde igår "förvänta dig det minsta du kan, förvänta dig verkligen att det ska vara skit" då blir det alltid bättre!
Jag ska nog tänka så, men jag är otroligt glad över situationen och hoppas detta kan vara något för mig, (i really need the money) och det kan vara ngt för framtiden, vem vet :) hoppas hoppas!

Jaja. åter till såkallad "Norrland" =) fint väder hade vi gott om, även om vi inte riktigt njöt av den på morgonen, mer än Birsta, fett jävla skönt !!!

 

Timrå <3 haha första bilden är Sandra som njuter av en glass i solen, så underbart :)
Andra bilden är pyGGen och Robin =) trevligt folk!
Och...  OCH SISTA BILDEN!!! är på en väldigt speciell person som just nu söker kärleken någonstans kring Timrå gränsen, han är snart 19 härliga vintrar och söker just dig som är..
Mellan 31-54 års åldern, han gillar långa mysiga promenader i Bäck parken och älskar att stanna till i hamnen för en kopp kaffe och sisådär 2-3 paket med Brago =) Känner du dig träffad? tveka inte! Het_kille_i_Timrå[email protected]



(= Sköt om er så hörs vi mer imorgon! =)

Sundsvall punkt punkt punkt

Inte varit hemma på ett tag nu det förklarar mitt sega blogg inlägg (som jag inte ens orkar skriva men någon såkallad fEstmö tvingar mig) ska ta tillfället i akt och tagga ner lite nu när du är borta!!!! :@

Va fan har hänt? ... ... Maskerad hahah skiiit bra lördag kväll , började med lite uppladdning hos Robin =))) tacos, dricka och hora!!!!! mycket trevligt!!! :D
sen gick vi över till festen där maskeraden skulle vara :))) jävla kul kväll och mycke nytt folk, trevligt folk hela bunten!!! :D:D

Va fan har ja mer gjort.. :SSSSS ne ja venne fan HAHA vi återkommer med de isf ;) nu närmast äre sporthallen som gäller, basket och baseboll såååklart!!!
Men först... måste segot duscha klart ngn jävla gång!!! :@@:@@ såå seggggg du äääääärrrrrr!!! ahh drygt detta!! lite "pigg kille" pics nu ha de götttttttt ;)

   
  
  


Första period!

Har precis kollat klart första perioden i final matchen :)
Hv, hv, hv, hv, hv? vad gör ni? ja som ni förstår så leker Färjestad just nu.. men kan bara inte fatta vad HV håller på med.. !? dom.. är verkligen.... borta? haha!
Färjestad började matchen sjukt bra och min älskade Granak tryckte in 1-0 efter 2.57 :)) det dröjde inte länge innan 2-0 målet kom, det var Jörgen Jönsson som kanske gjorde sitt sista mål i hockey karriären! målet kom efter 10.27 och det har hållt sig!
20:20 btw! --> jag har typ, mys kväll med mig själv =) haha, en såndär.. typisk benny kväll ;) de vill säga, mat, mat, lite mer mat, och liiite mer mat!
Jag laddade upp rejält med 7 pannkakor, 4 toast, juice, massa chips och nu avslutar jag "första perioden" med glasssss :) så himla goooott :)

Förövrigt idag har jag varit väldigt upp och ner, lågt blodtryck som har jävlats med mig hela dagen! inte så speciell kul.. men, det känns ganska bra nu faktist :)

Ne nu börjar andra perioden =)))) GRATTIS HEEELMUT!

vädret idag..

Nu börjar vädret bli sämre igen :/ Regn, lite mer regn och en extra skvätt med regn! Vädret kunde varit lika bra som dom senaste dagarna.. =( då hade vi även haft ute träning idag.. tråkig!
Får väll bli en till "inomhus dag" :) hepp, nog för stunden, nu måste jag fixa kaffe och packa :)

Acta fabula est, plaudite!

Den/det senaste


Du åt? Ost frulle :)
Du drack? Oboy!!!
Du kramade? Syrran? tror ja! haha
Du tittade på tv med? Helmut ;)
Du satt vid datorn med? Helmut!
Du sov med? Mig själv, annars Sandra =)
Du skrattade med? Beeech och Helmut!
Du brottades med? .....!!!!!! :@
 Vad ska du göra imorrn? Sundsvall!
Vad har du gjort idag? Precis vaknat, ska till o packa nu!
Va det kul? Nej, aldrig kul att vakna!
Vad vill du ha? 9/4-09 19:38!
Vad har du för mkt av? Onödiga saker!
Är du singel? Najje!
Är du kär? yes box!
Vad vill du göra nu? Åka bort från allt ett tag!
Planer till helgen? Maskerad och grejer :)
Har du mer en 5 tröjor? Jaa
Har du mer en 2 byxor? Jaa
Vill du sova nu? Njäe inte precis..!


Inte långt kvar!

Snart dax och börja packa :) btw 21:21..!

"i dont very much"... ??? Eng C!! du är sämre än sämst!!!
inte mycket att komma med just nu.. jag sitter och kollar FBK - HV och njuter av en kopp te och senare blir det swat med Bech :)

Ser framimot en ute träning imorgon, om vädret håller =)
Juste, tråkigt att höra Mikkiz, next time.. Next time!!

Redan tisdag?

Fy satan va skönt när solen ligger på såhär fint :) helt underbart bra väder just nu!! det var riktigt bra väder igår också, så vi hade uteträning igår, ojojoj va härligt =) Myyyspyyys väder!

AIK förlorade igår också, och har därmed ingen mer chans att nå elitserien... =/ segt!
Därimot ser det ljust ut för Skövde ik inför nästa säsong, Kapten Trygg är klar för sin elfte hela säsong!!
"SIK har därmed gjort klart med rutin, goda ledaregenskaper, en skicklig målgörare och framspelare samt inte minst ett stort SIK-hjärta.
- Under höstsäsongen gjorde han sina bästa matcher någonsin. En svårstoppad spelare som är bra på att göra poäng, och det kommer han fortsätta med"

Anders Lundström lägger skridskorna på hyllan och tar över jobbet som andra tränare för klubben! Han har goda egenskaper, bra spelsinn, och har varit med så pass länge,
det ligger även i generna om man ska tänka på hans far Lars-Erik och bror Per..!

jaooo jaooo, vidare! nu närmast blir det ner till stan, ska kolla upp lite saker :) därefter blir det baseboll med Bechan ;) hahaha! Sen ikväll är det givetvis Färjestad - HV som gäller!
Ni slipper snart allt hockey prat, det är alllldeles strax över!!!



Mer ikväll!!!!

helgen som gick

Då var ännu en helg avklarad och jag har varit lite klen på uppdateringar.. :) ni gillar ju det har jag märkt, min statistik ökar när ja inte skriver något haha ^^ luuustigt =)

Fredagen.. Hmm....... jo juste, då var det Färjestad - HV hos Bechan =) inte mkt mer den kvällen hehe!
Lördagen spenderades hos Nykan med trevliga folket =) det var en riktigt trevlig och lugn kväll/natt/morgon? hehe =) jag är sen med detta de har ja märkt! :)
Såhär in på söndagen så har jag hunnit med att cykla ner till stan, det bar iväg till Harrys för att se AIK - Halmstad, matchen vann AIK rättvist med 1-0. mycket bra spel!
Och nu har jag varit hemma i någon timma och sitter och kollar på HV - Färjestad, det står 0-2 och det lutar åt Färjestad ikväll, dom dominerar helt!
HV? kan ni sjunga något annat än ramsan ni snott från AIK?? Frölunda stuket fan! Pfft.. :|
Awww.. kär på nytt fan =) Granak <33 Sandra? våga inte säga imot, ja vet att du älskar han :) vi kan dela på kärleken =)

Det var allt för mig !!


En "icke hockey blogg" kommer upp senare!

(Skövde IK´s sportchef Hasse Ljunggren, presenterar nyförvärven och dom senaste som skrivit på!) So far!!

"Skarprättare Söder fortsätter"
Fredrik Söder gjorde 26 mål förra säsongen. Det är bara ett ifrån att slå sig in bland de 15 bästa genom tiderna under en säsong i SIK.
Fredrik Söder bad om extra betänktetid efter säsongen, men nu har han kommit överens om att fullfölja sitt 1+1-kontrakt han signerade inför förra säsongen.
- Det är mycket positivt och det innebär att två tredjedelar av vår förstakedja är klar. De producerade mest i Allettan där Fredrik varit en bra målskytt, särskilt i powerplay, i en kedja med bra rollfördelning,
säger sportchefen Hasse Ljunggren nöjt.

"En perfekt rollspelare"
Skövde IK:s sportgrupp har gjort klart med en viktig kugge inför nästa säsong: forwarden Jesper Hultman.
Jesper som återvände till SIK mitt under förra säsongen från college-spel i Nordamerika, tog snabbt en plats i laget och gjorde ingen besviken.
Inte heller sportchefen Hasse Ljunggren:
- De månaderna med collegehockey har varit utvecklande för honom. Han tog en tröja direkt och behöll den och visade att han inte bara är en spelare som är obekväm för motståndarna, utan också att han har spelskickliga egenskaper i sig.

"Han är användbar i alla positioner"
Skövde IK:s sportchef, Hasse Ljunggren, låter väldigt nöjd när han meddelar en fortsättning i laget för Filip Hollström:
- Kul att han bestämt sig för att spela här för fjärde säsongen på raken, det skapar kontinuitet.
Filip är en spelare som är användbar i alla positioner, vilket är extra kul,
för det handlar så mycket om attityd och att inte ha en skev syn på att underkasta sig olika roller och det har han inte haft.
Han gör allt för laget, säger Hasse.

"Vill hjälpa klubben mot nya mål"

Joel Davis är återigen klar för Skövde IK – och därmed börjar nästa års lagbygge att få ordentlig form med signaturer i alla lagdelar. Joel har signerat ett ettårs-avtal. Filip Hollström kan därmed andas ut.
- Ja, Filip kan pusta ut, skojar sportchefen Hasse Ljunggren om sin centers förmåga att ikläda sig alla roller i laget.
- Känns logiskt att Joel fortsätter hos oss, återigen skapar det kontinuitet för oss eftersom det blir hans tredje säsong i Skövde, fortsätter Hasse.

"Inget svårt val"
Martin Ericsson tillbaka i SIK, den 196 cm långe och 100 kg tunge backen från Glimma, återvänder till Skövde IK nästa säsong.
Martin kommer närmast från Olofström men har också hunnit med att spela i Vasa i Finland och Tranås efter sin säsong i SIK 06/07. - Skälet att jag kommer tillbaka är att SIK är en jättebra klubb där jag trivdes.
Sen har Johanna (Martins flickvän) fått jobb här, samtidigt som SIK hörde av sig tidigt. Det var inget svårt val, säger den reslige försvararen som gjorde 34 poäng senast det begav sig i den röda trean.

"SIK förstärker backsidan ytterligare"
Andreas Näsman är nästa nyförvärv.
Efter flyktade backarna Robert Svensson och Marcus Sjögren har SIK:s sportgrupp lagt ner mest arbete på att förstärka backsidan till nästa säsong.
Efter Martin Ericsson presenteras den spelskicklige Andreas Näsman, 21. - En ung back med moget spel, bra i båda riktningarna med bra speluppfattning.
Sätter igång spelet snabbt och det var en av de sakerna vi var lite sämre på den gångna säsongen så det passar in perfekt i lagbygget, säger sportchefen Hasse Ljunggren.

Klart bakåt när Pierre skrev på, "En fighter i målet"
Skövde IK har klart med målvaktsparet inför nästa säsong i och med att även Pierre Svensson väljer att skriva på för ytterligare ett år.
Pierre agerade mest backup till Joel Davis förra året, men sportchefen Hasse Ljunggren ser fram emot att 20-åringen tar för sig ännu mer:
- Han har tagit stora steg den gångna säsongen och utvecklats som hockeymålvakt. Han har kommit närmare Joel och skapat en konkurrenssituation som jag gillar inför nästa säsong, säger han till hemsidan.

blogg inlägg...

Ingen blogg idag heller, kommer i morgon, i promise =)



RSS 2.0