En "icke hockey blogg" kommer upp senare!

(Skövde IK´s sportchef Hasse Ljunggren, presenterar nyförvärven och dom senaste som skrivit på!) So far!!

"Skarprättare Söder fortsätter"
Fredrik Söder gjorde 26 mål förra säsongen. Det är bara ett ifrån att slå sig in bland de 15 bästa genom tiderna under en säsong i SIK.
Fredrik Söder bad om extra betänktetid efter säsongen, men nu har han kommit överens om att fullfölja sitt 1+1-kontrakt han signerade inför förra säsongen.
- Det är mycket positivt och det innebär att två tredjedelar av vår förstakedja är klar. De producerade mest i Allettan där Fredrik varit en bra målskytt, särskilt i powerplay, i en kedja med bra rollfördelning,
säger sportchefen Hasse Ljunggren nöjt.

"En perfekt rollspelare"
Skövde IK:s sportgrupp har gjort klart med en viktig kugge inför nästa säsong: forwarden Jesper Hultman.
Jesper som återvände till SIK mitt under förra säsongen från college-spel i Nordamerika, tog snabbt en plats i laget och gjorde ingen besviken.
Inte heller sportchefen Hasse Ljunggren:
- De månaderna med collegehockey har varit utvecklande för honom. Han tog en tröja direkt och behöll den och visade att han inte bara är en spelare som är obekväm för motståndarna, utan också att han har spelskickliga egenskaper i sig.

"Han är användbar i alla positioner"
Skövde IK:s sportchef, Hasse Ljunggren, låter väldigt nöjd när han meddelar en fortsättning i laget för Filip Hollström:
- Kul att han bestämt sig för att spela här för fjärde säsongen på raken, det skapar kontinuitet.
Filip är en spelare som är användbar i alla positioner, vilket är extra kul,
för det handlar så mycket om attityd och att inte ha en skev syn på att underkasta sig olika roller och det har han inte haft.
Han gör allt för laget, säger Hasse.

"Vill hjälpa klubben mot nya mål"

Joel Davis är återigen klar för Skövde IK – och därmed börjar nästa års lagbygge att få ordentlig form med signaturer i alla lagdelar. Joel har signerat ett ettårs-avtal. Filip Hollström kan därmed andas ut.
- Ja, Filip kan pusta ut, skojar sportchefen Hasse Ljunggren om sin centers förmåga att ikläda sig alla roller i laget.
- Känns logiskt att Joel fortsätter hos oss, återigen skapar det kontinuitet för oss eftersom det blir hans tredje säsong i Skövde, fortsätter Hasse.

"Inget svårt val"
Martin Ericsson tillbaka i SIK, den 196 cm långe och 100 kg tunge backen från Glimma, återvänder till Skövde IK nästa säsong.
Martin kommer närmast från Olofström men har också hunnit med att spela i Vasa i Finland och Tranås efter sin säsong i SIK 06/07. - Skälet att jag kommer tillbaka är att SIK är en jättebra klubb där jag trivdes.
Sen har Johanna (Martins flickvän) fått jobb här, samtidigt som SIK hörde av sig tidigt. Det var inget svårt val, säger den reslige försvararen som gjorde 34 poäng senast det begav sig i den röda trean.

"SIK förstärker backsidan ytterligare"
Andreas Näsman är nästa nyförvärv.
Efter flyktade backarna Robert Svensson och Marcus Sjögren har SIK:s sportgrupp lagt ner mest arbete på att förstärka backsidan till nästa säsong.
Efter Martin Ericsson presenteras den spelskicklige Andreas Näsman, 21. - En ung back med moget spel, bra i båda riktningarna med bra speluppfattning.
Sätter igång spelet snabbt och det var en av de sakerna vi var lite sämre på den gångna säsongen så det passar in perfekt i lagbygget, säger sportchefen Hasse Ljunggren.

Klart bakåt när Pierre skrev på, "En fighter i målet"
Skövde IK har klart med målvaktsparet inför nästa säsong i och med att även Pierre Svensson väljer att skriva på för ytterligare ett år.
Pierre agerade mest backup till Joel Davis förra året, men sportchefen Hasse Ljunggren ser fram emot att 20-åringen tar för sig ännu mer:
- Han har tagit stora steg den gångna säsongen och utvecklats som hockeymålvakt. Han har kommit närmare Joel och skapat en konkurrenssituation som jag gillar inför nästa säsong, säger han till hemsidan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ZZZZZZzzzzzzz Hockey.......

2009-04-05 @ 00:13:38
Postat av: korv

HAHA jag håller med anonym och VÄNTAR PÅ EN ICKE-HOCKEY-BLOGG som var väntad typ 2 dagar sedan :@ anonym och jag bondar!

2009-04-05 @ 15:34:27
URL: http://korvblogg.blogg.se/
Postat av: korv

dock borde du satsa på att bli recensent... recencent.. RECENSENT! hur det nu än stavas. vad sägs som att satsa på det i göööötet? :D perfa ide! skippa sågen bah

2009-04-05 @ 15:35:43
URL: http://korvblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0