Nu läggs bloggen ner!

Nu läggs bloggen officiellt ner, och ni alla hänvisas till min nya sida :) där är ni varmt välkommna att läsa blogg, senaste nyheter, disskutionsforum, gästbok och mycket mer!! kika in!! :)

www.blendjiboy.suntuubi.se

Duktig kille!

Idag har man varit duktig och tvättat och fixat lite i Sandras lägenhet, så trevlig jag är! När sista tvätten var klar så kom bror med ett bord till Sandras vardagsrum :) kommer bli mucho bra sen när jag fått slipa ner det och måla om det!

Händig grabb... haha :)

Efter tvätten och lite fix här så åkte vi ner till stan för att få en pizza men va fan, det finns ju knappt pizzerior när stan, alltså torget och så :S förutom American Pizza men dom hade ju hur mkt kö som helst :S sjukt!

Vi fick ta pizzerian vid Sören eftersom vi ändå skulle till Sören så blev det perfa =) väl hos Sören tittade vi klart på den sista filmen vi hyrde i fredags, den var väll okej, haha hängde ju inte direkt med så mycket :)) men, efter, då blev det lite Buzz, muuucho kul aldrig spelat de innan så de va spännande :))))

Dax att ladda vidare för match!!!! Vi ses väll på hovet klockan 19:00 imorgon?? Skövde IK - Vita Hästen! Plankan står som vanligt för förfesten, 16:00! :)

Ska hästen vinna är det nog hög tid att sko om nu!


Måndagen avklarad!

Sådär nu har jag varvat ner och avnjutit FIFA09 en stund ;)

 

Det fick bli en sväng ner till Jysk för att inhandla kuddar, innan det hade jag disskuterat lite mat med Sandra och då föreslog jag givetvis plankan :)

Vi drog dit och hon lurade i mig en 250 grams hamburgare med tillbehör :O dra åt helvete vad mätt jag blev ;) satt fint med en Andersson, tur att ja hade den, annars hade ja aldrig klarat skiten hahah :) nee men mycket mycket mycket gott!!!!

Att rekommendera ;) dock älskade jag Henkes kommentar när han tog en 150 grammare, "Va fan Benny, har du mask i magen eller?" hahah :D ner gick det iaf :D:D

Efter den goda maten åkte vi ner till stan för Sandra skulle ha träning, thank god for Aftonbladet ;) haha skoja, det var kul att se på henne när hon träna, jag själv tycker det gick riktigt bra :)))

Vid 9 tiden var det slut och det var dax att åka hem, när vi väl var framme fixade vi tvättid och sedan en skön dusch och till sist ett par timmar i soffan för fifa =)) Nu ska jag alldeles strax inta sängen och försöka sova!!

Bilder från helgen orkar jag inte lägga upp just nu så ni kan kika in på www.korvblogg.blogg.se för att en heldel :))


19 år och en händelsefull helg :)

Lördagens fest spenderades som sagt på plankan :) efter att plankan stängde så kom Sören hem till stan igen vid 2 tiden och han skulle stå för efterfesten!
Jag, Per, Bech, Sören, Nicke, Patrik, Helen, Sandra, Rebecca och Sanna for dit! massa sing star och allmänt trevligt, haha juste, jag var fantasilös igår och klädde ut mig till baseboll spelare ;) snyggt!
Hotel Andersson släckte lamporna vid 5 tiden, för min del iaf hahah :) jag skulle ju faktist upp tidigt idag, vid 8 var det dax att vakna och vid 10 for jag och Sandra till lägenheten för att fixa allt och städa lite inför hela familjen skulle komma över på lite kalas :D
Massa mys även om man var ruggigt seg haha :)) När vi var klara så började ju fotbollen klockan 15:00 så den spenderade jag, Bech, Jonte, Sören, Angelica, Rebecca och Sandra på Harrys!! det fick bli några stora stark under matchen och för att självklart vakna till liv igen hhaa :D:D
Och självklart blev det SM-GULD!!!!!! Kan man få en bättre present??????

Underbart! vi går vidare, så fort fotbollen var slut drog vi iväg till ishallen för att se slutet på Skövde IK - Västervik matchen, det blev 5-2 inför 1800 personer, bra jobbat!!
Efter låååånga nätter och långa dagar så var denna helgen över för mig, jag och Sandra åkte hem, Leo körde oss, tack så jätte mycket leo :)) När vi kom hem fixade vi lite efter kalaset, lagade mat och duschade för att sedan mysa ner oss framför tv´n, det dröjde inte mer än 20? 30? minuter innan hon slocknade :))) myyysigt ^^

Nu ska jag kolla vidare och njuta av guuuuldet, ska passa på att bjuda på en fin bild till Sörens ära! Sen kan man ju även börja fundera på bild nr 2 ;) Jag älskar dig med Kenneth :D Sköt om er!




Sköt om er!! :)


RSS 2.0