22 straffar!

Efter hela 22 straffar ska det hela avgöras!!

Jensen kunde sätta ettan efter 2 minuter i första, (((shorthanded))) Boisen kvitterade dock strax efter, bois började andra perioden bäst och kunde sätta 1-2 och 1-3 innan Skövde kunde få dit en reducering, 2-3!!
ajaj sätter 2-4 och 5 minuter senare kunde notan fastställa 4-4!

Period 3

Skövde behövde 9 minuter innan Max Friberg kunde trycka dit 5-4, (Friberg blev även matchens lirare) ajaj skulle kvittera och det stog 5-5 inför övertid!!!

Övertid

Inte mycket att säga om perioden, jo de finns det men inte mycket jag kommer att skriva! Det var svängigt åt båda hållen, många chanser för båda lagen och bois hade både 1 och 2 frilägen! Men joel var stadig i mål!!

Det hela skulle avgöras på straffar och det tog hela 22 stycken innan pucken skulle in, sjukt många men målvakterna var bra i dagens match!
Skövde borde satt pucken tidigare med tanke på ett i ribban av Lindgren och en i stolpen av Söder!

Men men, man får ändå grattulera, båda gör en bra match som bois skulle avgöra!