ayyoooo!

Underbart höst väder ute :) känns otroligt skönt att vakna på morgonen till detta väder, bättre än regn som det brukar vara här i Skövde vid denna tiden !!

Igår blev det fotboll hos Per, AIK 1-1 Örebro, va fan gör det? haha räcker med ett kryss på söndag, det känns ju tryggt, dock lär det bli en vinst, men det kommer bli tufft!
Fortfarande guld läge och vem vet vart själva guldet tar vägen??? det märker vi på söndag!
Blir tight med hockeyn på söndag också, fotboll klockan 15:00 och hockey 16:00, svårt att avgöra vad man ska göra nu haha :D vi får se!!!!!

Observera GRATIS MATCH PÅ SÖNDAG I BILLINGEHOV!!!! Det är bara komma och ta med sig ett x antal personer ;) då blir det fest!!!

Bara släppa förlusten mot Munkfors igår på bortaplan (5-1) och gå vidare, ladda om på nytt!!! Sköt om er, ska dra mig ner till mor och fixa med en massa papper, och då menar jag masssssor!! sånt måste ju tyvärr också göras..


Grattis Cissi :) (tänkte bjuda på ett x antal bilder men tror inte det är så populärt) hahahaha :)) vågar inte ta risken!

Kommentarer
Postat av: -c-

Tack, observera att jag inte är lika snäll som du.. Det kommer att förekomma massor av pinsamma bilder på Benny boy på söndag.. det kan du allt räkna med :) MOWAHAHAHAHA

2009-10-29 @ 18:42:04
URL: http://mainstraw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0