Minns det som igår..

Ur Borås tidning 30/11-06
Borås HC-Skövde 3-3 100-talet Skövdesupportrar sjunger och applåderar långt efter slutsignalen. De vägrar ge upp förrän deras hjältar kommer tillbaka in på isen för att ta emot ytterligare hyllningar. När BHC lämnar rinken kan några av spelarna inte låta bli att slå klubborna i sargen av besvikelse.


Från mig..
3 bussar med sammanlagt 149 personer och 20-talet bilar tågade ner till Borås för att se topp mötet mellan Borås HC och Skövde IK. "vi var närmare 250 supportrar".
Det blev tungt för oss när vi låg under med 3-1 inför 3de period, men i början av 3de perioden så startade klacken igång som aldrig förr, vi lät mer än ngt annat!!!

Från hemsidan..
"Rebellerna hjälpte till att fixa poängen"
- Jag tycker det är starkt att vi orkar komma tillbaka, men publikstödet gör massvis, det är jätteroligt när det är så många och att de låter så mycket, fortsatte en lyrisk Spaak."

"Faktum är att den tillresta Skövdeklacken på uppskattningsvis 250 personer lyckades ropa in laget igen efter matchen och även de båda tränarna fick vara med på isen. - Om vi blir behandlade så här när vi spelar oavgjort, hur ska det inte vara när vi vinner?, frågade sig nyförvärvet Oskar Berglund."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0