23/5-10, Skövde Saints - Kungsbacka Chiefs!

Skövde kammade hem 2 enkla segrar med underbart väder hela tiden!

Match 1

Kungsbacka     000 000 0 – 0

Skövde Saints  322 200 x – 9

Ett rutinerat Skövde skulle enkelt sätta stopp för Kungsbacka och dess framfart!

Henrik Johansson var med i matchen efter farmarlagsavtalet med Karlskoga, elitseriespelaren Anders Aronsson gjorde comeback på första bas!

Jimmy Follin sprang in första poänget och därefter slutade det inte, Kungsbacka kom inte riktigt till och Skövde gjorde mer och mer vilket gjorde gapet ännu större.

Skövde spelade bra matchen igenom och det var kul att se att slagningen funkar bättre och bättre, att det inte blir lika många strikouts eller allt för många "walks" utan att man kommer intill och trycker dit den stackars bollen!

Sevärd match hela vägen!


Match 2

Kungsbacka      030 020 – 5

Skövde Saints   120 716 – 17

Josef Sterner inledde match två på kullen och gjorde det bra med att strika ut sin första motståndare, därefter tappade Josef mer och mer kontroll vilken ledde till att Kungsbacka tog 3 poäng, Jimmy Follin kom strax därefter in och tog över och stängde inningen! Men i botten av fjärde inningen kunde Skövde göra ett ryck, från 3-3 till 10-3, tack vare fyra walks och fem hits. Kungsbacka kröp lite närmre, men Jimmy Follin ”dödade” effektivt matchen i botten av sjätte inningen när hans grand slam homerun gav Skövde fyra poäng och ställningen 17-5.

 

  • +++ Henrik Johansson kom igång med slagningen i den andra matchen och gick 5 för 5 med en dubbel, fyra runs och två rbi’s.
  • ++ Jimmy Follin slog 2 för 3 med hela sex inslagna poäng.
  • + Mitt sista plus går till Josef Sterner som växer och växer på kullen, bra jobb!!!

Info och statistik @ Skovdesaints.com

Bilder @ Ulrik Brandt Heedman, fler bilder finns att se här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0