ja vet inte...

ja vet att du bad mig släppa det men.. det går inte.. klart jag undrar asså . ne .. okej. jag ska inte, vill du prata så vet du vart jag finns.. :/ jag väntar på dig

igår blev det mest tifo arbete, det kommer bli sjukt bra.
idag jobbade jag lite och sen mera tifo arbete, precis kommit hem där ifrån, kom ungefär vid denna tiden igår också, whatever det börjar ta form kan man säga..
Har även fått tag i nya högtalare, två 12or i varje låda och 3 diskanter i varje låda, det är ganska bra kräm i dom ska testa med en annan förstärkare i morgon, det bör bli bättre då.

Sorry att ja är dryg och allmänt tråkig men ja är inte riktigt på humör men kände ändå för att skriva lite, ja hade så gärna velat prata med någon men vet inte vem den personen skulle kunna vara just nu..

drop it and move on, lättare sagt än gjort!

längtar till träningen i morgon och även ungdomsträningen.. ah men iaf det är vad jag gör, fan  va drygt detta är, borde.. nog inte publicera detta men.. aja ne.. suck!

Kommentarer
Postat av: Vicki

Finns här om de e något :)

2009-07-23 @ 14:21:21
URL: http://vickita.blogg.se/
Postat av: korv

B-boy säger:

ska blogga innan träningen :D

B-boy säger:

haha :D

B-boy säger:

du har mitt ord på de :P

B-boy säger:

så nu känner ja litepress :D



köänner mig smått sviken???????????????????????????????????????? tror nog bestämt klockan är över halv 5 ????? den är nog gaaanska mycket mer?!?!?!? wtf :(:(:(: tänkte ju ha en blogg att läsa nu cpcpcp

2009-07-25 @ 02:08:42
URL: http://korvblogg.blogg.se/
Postat av: Wallin

fnizzzzee :))))

2009-07-25 @ 12:47:51
URL: http://http:/www.wallin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0