redan söndag?

tänkte börja med vad som hänt i helgen, INTE okej!!!

Fredagen började väldigt slappt, vi satt och tog oss ett par kalla och spelade lite Guitar Hero "som vanligt" haha, de va mys! ;) seeeeedan..!!
Fick vi tag på en fest, fest och fest kan är ett stort ord hahaha :| =) vi hörde innan att de skulle vara värsta fjortis festen men vi tänkte iaf kolla läget eftersom vi hade inte så mkt att göra..
När vi väl kom ner vände vi lika fort hahaha, HERREGUD säger ja!! Vi tog med oss dom andra grabbarna som vi kände där nere för dom ville verkligen gå någon annanstans...!
Snabbt och enkelt, drog vi på efterfest i lunden, då var klockan bara 12 :O haha^^
ahh segt, kom iväg därifrån vid 7-8 tiden hehe :)

Under lördagen var det mest, vakna, (perfekt till hockeyn) så det blev Färjestad såklart :) sen dirr till pizzerian =) det hände väll inte så mkt där under dagen....
Framåt kvällen så vare utgång! kvällen spenderades mest på Krikelin och Kosmopol :) trevlig kväll!!
Ojjjj juste snuten :O hjahaha, ojojoj heter de, grinig jävel!
Enligt polisen fick vi inte sjunga hejja ramsor utanför krogen HAHA, försök säga de till ett par skövde supporters ;)
Det hela började med att vi stog med ett jävla gäng och sjung på AIK och allt möjligt, Westham, har inte en aning varför men det var kul att jävlas :)
Snuten säger att vi inte får sjunga där för att de bodde folk i närheten :S HAHA dom bor brevid krogen :O skylla sig själva??? borde kanske ha lite förståelse för att det blir väsen???? :|
Så vi började ju självklart sjunga lågt nästan viskade för att fortsätta jävlas :) Då kommer snuten igen och började lite smått på en boisar ramsa!!! :|:|:|:| det skulle han INTE HA GJORT!!!! HAHA INTE OKEJ SÄGER JA!
HAHA då började vi sjunga ramsor mot bojs som fan =) Så snuten blev ju grinig som fan och skulle snacka med oss, så han började mer och mer bli sur och vi började tjata om han skulle sätta dit oss och skit, men de kunde han inte, "bra sa vi och sjung vidare" HAHA, ganska tur att dom var tvungna att sticka
iväg för han blev redigt grinig HAHA!! uch på bojs! det var fan så roligare än det lät här HAHA!! aldrig haft så kul mot ett par snutar ;) HAHA!!!
Ja, snabbt och enkelt därefter, vi alla satte oss i en taxibuss och åkte te schryd!
Där det var efterfest :) kom dit vid 3 tiden tror ja.. började på shot, Strohrom 80%, DRA ÅT HELVETE VA DE SLOG!!! S::S:SS:
Jaja, vid 5-6 tiden TROR JA :O så stack vi hem... nu har jag ganska nyss vaknat och äter för ja va fortfarande jobbigt full när ja vakna :O haha sjukt trevligt =)
Snart blir det hockey men först ska jag försöka vakna till liv!

Bilder får vi se hur det blir med dom :) vet inte vilka jag kan lägga upp ännu hahah :)

Kommentarer
Postat av: korv

HAHAHAHAHA jaha nuuuu fattar jag dina sms!!! :o hahahahahaha jaba VAAAA men nuuuu.. jaha HAHAHAH jag fattar (Y) typ 10 jävla fyllesms fatta NAAAADA:D hahaha

2009-03-22 @ 12:19:34
URL: http://korvblogg.blogg.se/
Postat av: Wallin

Ächh, gere nu =) jag är en treeeevlig grabb ;)

2009-03-22 @ 12:20:25
URL: http://wallin.blogg.se/
Postat av: korv

vetu va ja kom på bHeny?

HAHAHA kolla igenom hur många gånger du skriver INTE okej:D HAHAHAHA... jag har matat dig med så mycket norrlänska så snart fåru byyyyyta upp hit alltså :D moahahha perfa!

2009-03-22 @ 20:34:44
URL: http://korvblogg.blogg.se/
Postat av: Wallin

meeeHen, ja jobbar påt, du vet, ja måste ju kunna detta om.. va blir de? ca 3 månader innan ja får nycklarna, så ja, något sånt :)



Norrland <3

2009-03-22 @ 20:42:25
URL: http://wallin.blogg.se/
Postat av: Bech

Men va fan sandra! Har inte jag lärt dig hur man skriver svenska än? nu med ett u!! byte med ett y!!

2009-03-22 @ 20:46:20
Postat av: korv

beeeeeeeeechis liiiiiiten :) fööööööljer duuuuuuu eeeeeefter miiiiig? :)))))) pppppppuuuuuussssss HAHAHAAA

2009-03-22 @ 20:51:10
URL: http://korvblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0