Kungsbacka Chiefs - Skövde Saints, 6/6-10

Eftersom minnet inte är pyrfärskt på mig så blir detta mitt enkla val.. Jag brukar skriva in matcherna dagen efter eller sent samma kväll, då minnet är laddat och då man som mest är inne i stimmet att förklara bäst!
Därför ska ni få all information från Skövde Saints hemsida, lite kort !!!

I och med de två segrarna är Saints hittills 6-2 i serien och på väg mot deltagande i Kvalserien under juli-augusti.

Match 1
Boxscore & statistik finner du här!

Den första matchen för dagen präglades av bra pitching och defensiv. Michael Andersson gick fem innings med sju strikeouts och Henrik Johansson stängde igen matchen med fem strikeouts på sina två innings.

Skövde tog fyra poäng i första inningen, då man radade upp fem hits och samtidigt gjorde Kungsbacka två errors som bidrog till poängraser. Sedan stannade poängtagandet av för resten av matchen men eftersom pitchingen och game-callingen av Skövdes duo Michael Andersson/Henrik Johansson fungerade så väl tillsammans med defensiven så var det aldrig någon större fara på taket.

Slutställning 5-1 i en snabb sjuinningsmatch (1,50).


Match 2
Boxscore & statistik finner du här!

Den andra matchen fick en helt annan karaktär. Benny Wallin startade för Skövde och fick bra offensiv support av lineupen. Skövde tog 13 poäng de två första inningarna på Kungsbackas starter Per Rhodin - eller rättare sagt på Kungsbackas defensiv som för dagen var osedvanligt skakig.

Totalt radade Skövdes slagmän upp 17 hits, varav 8 extrabase hits. Jimmy Follin, Benny Wallin och Henrik Johansson noterades för tre hits vardera.

Saints ledning var som mest 18-5 och det såg riktigt bra ut. Men i den fjärde inningen släppte Wallin ut Kungsbackas åttonde och nionde slagman på walks, vilket föranledde ett pitcherbyte.

Tyvärr lyckades inte Juha Ojajärvi stoppa blödningen utan noterades för en out och innan Jimmy Follin lyckats stoppa blödningen var ställningen 18-12. Men alla eventuella farhågor släppte efter ytterligare sju poäng i toppen av femte inningen, varav två på Jimmy Follins dubbel, innan Henrik Johansson gick in och stängde till matchen.

Slutställning 25-12.

 

Henrik Johansson glänste i slagningen i helgen och gick 5 för 8 med tre dubblar, en trippel, och sex inslagna poäng. Debut blev det i helgen för nye spelaren Ludvig Uppström, född 1990.


Källa @ Skovdesaints.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0