Erik Rosén avgör mot Enköping!

Persson-Riis trummar vidare i årets upplaga av SIK. Förra omgång stod han för 5 poäng och tog ledningen i skytteligan. Idag noterades han för ytterligare 2 mål och delar nu skytteligan med Viktor Ehn (Borlänge). Viktor kom upp efter dagens omgång då Borlänge slog Surahammar med 9-0. Viktor plockade på sig hela 6 poäng i dagens omgång. (1+5). Därav delad ledning Viktor och Mikael på exakt samma antal poäng, 6 mål och 12 assist till vardera spelare på 10 matcher!

Men varför säger jag då att Erik Rosén avgjorde idag? Jo han gjorde så som han brukade göra förra säsongen, bete sig som en kapten. Årets upplaga av de äldre i laget har inte alls varit lysande ännu, om man kollar fram till omgång 8. Idag gör Erik Rosén precis vad en kapten ska göra, ta tag i spelet och visa vägen.
Skövde var helt klart förtjänta av 3 poäng idag men spelet var stundtals bra. I matchminut 32 så tar Wänghult en liten fight med Weiskog, vilket resulterat till lite hetta i Skövde. (Mycket bra initiativ för den unga och lovande killen!) I matchminut 34 så tar Erik Rosén på sig rollen att smälla på (vilket han älskar att göra). Han sätter en solklar "open ice tackling" och minuten senare så driver han på helt själv från egen kasse rakt ner mot Enköpings målet och serverar Robin Klasson öppet mål, där har vi 1-1.
På det sättet, just det där "att visa hjärta och lite kapten känsla" det gjorde Rosén idag, därför tycker jag att det är han som avgör matchen, han styr upp lägret i SIK.
 
+ Robin Klasson gör sitt första mål sedan säsongen 2014-2015
++ Persson-Riis gör 2 läckra mål
+++ Erik Rosén visar hjärta och ett "jävlar anamma".
 
Highlightsen finns som vanligt att se på SIK´s webb-TV.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0